Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vazut Denis,Eric,Silvana,Matei...ce mari cresc!
Hai sa va zic rapid despre noi.Acum doua seri mami si tati de Geo se apuca sa faca niste chestii de oameni mari.Nu pune omu'bine mana pe un picior ca hop!cade suzeta.Se ridica mami ,baga suzeta si revine.Buun!Unde am ramas?La mana pe crac.Sa continuaam.Mana urca usor....Oaaa!Iar a cazut suzeta.Se ridica mami,baga suzeta,intoarce coca pe ailalta parte inveleste coca si revine la tati.Nu pupa bine omu 'ca iar incepe bazaitoarea.Tati:merg sa mananc o felie de pepene mai bine.Se ridica si pleaca.Atat!Trezire peste noapte de n-shpe mii de ori.O fi ceva in aer?Tati revine de la bucatarie racorit si spune:maine seara il anesteziem.Merge cu Lidocaina?Seara urmatoare bagam maimutica repede la culcare si dezvoltam subiectul.Rapid ca imediat cade iarsuzeta.Noaptea trecuta era asta.Noaptea trecuta cand s-a sculat din ora in ora si a vrut ba sa suga, ba a facut kk ceea ce nu a facut vreodata,a facut nani pe burta (acum abia experimenteaza si deja doarme de o ora vad ca-i place) si a trebuit sa-l intorc ca fundul e taaare greu.Cu greu se face dimineata si noi suntem carpiti de somn.Eu mai recuperez cand doarme el si mai trag pe dreapta.Tati are treaba si iese in calvarul de afara.Ce-or face Andra_s si Greenfrog pe arshitza asta de afara?Daca ma suna vreuna aim sorry.Nu ies din casa nici platita.Afara iesim putin seara si repede inapoi la racoarea din casa.Ne pregatim in seara asta de baie ,facem baica, cu stropeala de rigoare si cand il pun in prosop il iau la giugiulit .Scap si un deget in gura lui.Aoleu!!!!AVEM DINTISOOOORRRRR!Asta era motivul bre?Si de ce n-ai zis?geo s euita cu ochi mari la mine si rade stirb:Ei,las ca ma fac eu mare si va pun piele pe batz".

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

BUMBITZA si eu avea galme, cand Albert a inceput sa refuze sanul si ma chinuiam cu pompa, nu reuseam sa scot mult...chinul de pe lume.
Noaptea Albert desfunda canalul, peste zi mi se forma in alta parte si tot asa.
Dar de cand pompez constant, nu am mai avut probleme.
Si la pompa insist un pic, nu merge usor de la inceput. Totusi, sa ai grija, sa nu dea sangele (ca la mine, ca vroiam sa scot cat mai mult, sa aiba ce manca baiatul ).
Eu cred ca bebeii au ajuns la varsta la care nu mai au rabdare sa stea intr-un loc, cel putin Albert e cu ochii si capul girofar, in timp ce mananca trebuie sa vada tot, daca se vorbeste in camera se opreste din mancat si asculta, parca ar intelege ceva
Ne adaptam si noi din mers, ce sa facem!
Hai ca nu mai e mult si incepem diversificarea!
Atunci sa vezi ce-o sa ne plangem

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

He, he, he, ELLA, chiar ma intrebam de ce nu ai mai intrat!
Si ia zi! Va tineti de shotii? No lasa ca are grija Geo de voi!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Child si eu ieri am avut senzatia ca pierd laptele ca Geo a supt ff des si a fost taaare marait.Parca nu se satura.Am dat la pompa a iesit asa putin din ambii sani!Azi am tras niste fripturi,bere,ceai de lactatie,galafor cu pumnul,ceapa...dezmatz ce sa mai.Se intrevede o imbunatatire.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Am facut si eu vreo 2-3 poze Justinei, faceam m multe dar mi s-a terminat bateria. Sunt aici.
Apoi, am luat telefonul si am filmat-o .

Nu a mers sa pun filmuletul tot pe contul comun.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

bumbita imi pare rau ca va chinuiti cu tzati, poate ii trece si revine la sentimente mai bune
m.am uitat azi la ea...asa sprancene frumoase are de la mami mostenite

child si eu as vrea sa va cunosc pe toate, dar nu am cum, cu denisa trebuie sa ma vad pt ca vreau s.o rog ceva ce m.ar ajuta foarte mult, asta daca nu i s.o fi facut frica dupa ce.a auzit de crima cu bumbita :)))

ella felicitari pt dintisor

gaby

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Fata Miria ce dashteapta esti.Ptiu!!!!
In alta ordine de idei am chef de vorba deci o sa dezvolt o idee in postul asta dupa care sigur se vor isca discutii ca asa sunt eu .
fetelor iertati-ma ca va intreb....eu mi-s mai disperata de fel....cum aveti curajul sa expuneti copiii la soare sau sa-i bagati in apa marii?Eu nici macar nu i-am aratat marea lui Geo de pe plaja ci doar de la Cazino(oricum doi bani nu a dat pe view).Eu prefer sa raman cu dorul de stat la soare decat sa merg pe plajele noastre.Stiu ca nu toata lumea isi permite sau nu are timp sa plece pe alte plaje dar....apa marii e infecta,murdara,iarna si vara isi fac nevoile cu ea toti nespalatii..spala caii cainii si alte animale in ea plus ca omul nostru e prea putin civilizat ca sa respecte apa marii si implicit omul de langa el.Pai ma scuzati...ne chinuim cu nu stiu cate sterilizari si spalari cu detergenti pt bebe eco/bio sau mai stiu eu cum si-i ducem la plaja?ii bagam in apa marii?Pai daca inghite un pic de apa...toata sterilizarea noastra de pana acum a fost in zadar.Plus ca am o cunostinta care mi-a povestit o chestie ff nasoala.In urma accidentului de la Cernobil s-au inregistrat fff multe cazuri de malformatii/boli in zona marii.OOpss!Va intrebati de ce ca si eu m-am intrebat.Nu are apa marii nimic ci nisipul care are puterea de a absorbi radiatiile si de a le elibera treptat.Asa ca este falsa ideea de protectie sub umbrela pt ca radiatiile nu au creier sa zica "bey,pe sub umbrela nu intram sa deranjam omu...hai sa-i calarim pe aia din apa".Eu nu am mai facut plaja de ani buni tocmai pt ca vreau sa ma protejez.Acum 2 ani am fost in Creta si acolo am facut plaja pt ca era asa o curatenie..era o plaja privata pe care nu am gasit nici un muc de tigara macar...si cand m-am intors mama m-a rugat sa merg si cu ea la plaja o data .Bun am mers la Modern .Nu va zic ca pana am ajuns acasa aveam pielea plina de bubite mici si usor usturatoare si nici macar nu intrasem in apa si am fost si dimineata.de atunci am zis clar ca nu mai merg.
Nu ma injurati...fiecare cu opinia lui...eu nu am de gand sa bag copilul intr-un glob de sticla (by the way nici nu mai sterilizez asa des uzete ,bibe de apa jucarii de dentitie ca numai el le baga in gura.Le spal si atat.Doamne multumesc tie ca nu a patit nimic)dar totusi....e vb de protectia noastra a tuturor.Azi mi-a spus fratele meu ca era omor pe plaja.Pai eu am iesit la balcon si mi s-a taiat respiratia...
Ioanact sa stii ca iti trebuie sa faci multe eercitii cu Ioana.Pur si simplu vorbeste cu ea.Sunt copii care sunt mai comozi si daca tot se fac intelesi de ce sa mai vorbeasca.Nu cred ca are ceva Ioana .E chestiune de timp.In schimb poti sa o antrenezi in jocuri.Eventual ii zici sa o invete pe Justina sa spuna diferite cuvinte.cei mici cand primeesc responsabilitati de genul asta....sunt foarte "responsabili".Pune-o sa fie ea mamica si sa vorbeasca cu Justina.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

dayanara Cat stai in Romania?O sa ai net?Nu de alta dar astept sa vad cum iti vor evolua trairile ajunsa in tara lui peste prajit

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellanik am fost o singura data la plaja (navodari) dar nu mi-a placut nisipul iar apa era murdara..deci nu am intrat in apa., iar pe Justina nici prin gand nu-mi trecea sa o bag..mai mult pt Ioana am fost, ca ii place nisipul.
Legat de vb: da! tb sa vb mult cu ea si sa ma fac ca nu inteleg (cateodata asa si e) si sa-mi repete.
Cred ca si asta a fost la ea, a vazut ca intelegem ce zice si nu s-a m oboist sa vb.

Azi nu i-am dat banana pana nu a zis ce vrea, si a reusit sa zica bana.

Asa, ei ii place sa explice: in loc sa zica :mama, bebe a facut bbb, ea zice: mama, bebe, bbb sau daca a pus mana pe mine bebe, zice: mama si ii da mana la o parte , bebe.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!
Sunt sculata cu noaptea incap casa pregatesc turma de drum ca avem treaba in dimineata asta, iar noiplecam cu caravana cand e ceva.
Imi e groaza de caldura de afara! Am fost acum 2 zile la o terasa dragutica ca sa stabilim pentru botez numarul de locuri si sa vedem chiar noi daca ne simtim bine. Eu nu m-am simtit, fireste. Nu mai pot sa continui!

Fug ca plange bebe si apa da in foc si Dami ma striga din baie ....

Mergi la inceput