Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 11
michelle_sf spune:
Neata, fetele. Bei, voi ati crezut ca eu sunt pedofilu? Nu vrea nimeni sa imi trimita si mie parola? pliiiizzzzzz Vreau si eu sa vad pozili, bre!!!!
Vorbiti de treziri noatea, si noi am trecut la minim 2, cand la inceput se trezea andrei direct la 6 dimineata, acuma mai are 2 opriri pe la 2 si pe la 4... Oricum il gasesc in patut in orice pozitie numai in cea in care l-am pus nu...
Ella apropo de ce povesteai tu, noi am ajuns la performanta sa legene sotul meu caruciorul cu un picior in timp ce...
bag un ice cofee si revin
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Fug ca plange bebe si apa da in foc si Dami ma striga din baie .... |
Ha, ce cunoscut suna... numai ca la noi unu' plange destul de putin, unul racneste mult, unul e cocotat pe 2 scaune si imi sta inima, pe foc mai putin dar sunt o gramada altele.... si uite asa mi-a aparut iar psoriazisul...
Si tati ma intreaba de ce-s nervoasa...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Ella apropo de ce povesteai tu, noi am ajuns la performanta sa legene sotul meu caruciorul cu un picior in timp ce... Mamica lui Andrei (23.03.2010) POZE |
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
ella nu n.am net si nici timp sa intru nu cred ca am, eu copiii nu.i las nici cu mama , nici cu soacra, cu nimeni si cum acolo suntem mai multi ca aici, bataile de cap cresc si ele
n.am nimic cu tara, am cu oamenii, nu toti normal si cu sistemul
uite noi am stat o vreme , acum 10-11 ani in republica dominicana, acolo e o saracie lucie, jale si tot se respira mai bine fara atatea fitze si cu mai multa relaxare
POZE
Lindal spune:
Bumbita ce familiar suna tot ce povestesti tu acolo. Parca vorbeai de Matei, ca in ultima vreme cam asa face si el. Mananca rar, putin, cu ochii pe pereti, intr-o sapt.a pus doar 50 g pe el!!!(de obicei punea 200 g, chiar si mai mult) Cu mana nu reusesc sa scot prea mult lapte, am incercat aseara (ca s-a culcat fara sa manance, cand il puneam sa suga urla) si abia am scos 20 ml din ambii sani!!! Erau plini dar nu reuseam eu sa scot. Aceeasi problema cu canalele la sanul drept. :(( Abia scot cateva picaturi din el.
Deci, please, fetele, ce pompa sa cumpar?
dayanara spune:
linda nu folosesc dar stiu de la prietene si din spital, medela e cea mai buna
POZE
oanaiacovita spune:
Neata!
Intru pe fuga sa va salut ca mergem dupa rezultatele la analize si imi cam tremura toate cele pe mine.
Intru cand ma intorc. Pupici.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
LAlexandra spune:
OANA, Doamne ajuta sa nu fie nimic!
Sa ne scrii cand te intorci
...si de e ceva, nu te necaji, ca toate se rezolva
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nibi_niki spune:
neata fetelor.
Bumbitza imi pare rau ca Ilinca refuza bunatate de tzatzi.Maria doar pe perioada cat am avut menstruatia a facut "figuri" sau daca e foarte obosita .Incearca sa o calmezi intai,ia-o in brate,linisteste-o si apoi incearca sa ii dai tzatzi.Zic si eu..cum functioneaza la noi
Ella,eu sa stii ca ma mai duc la plaja din cand in cand.Plecam pe la 5 la plaja si ne intoarcem la 7.Am bagat-o si in apa..dar am vazut si pozele fetelor care au fost la mare in Romania.Cand am vazut culoarea apei si cat de "curata" e m-au trecut fiorii.Aici nu vezi pe nimeni sa intre cu tigara in mare si sa o arunce pe unde apuca,nu mai zic de peturi si alte alea..
Roxana drum bun..maine pleci,nu?Sa aveti o vacanta placuta.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
LAlexandra spune:
Roxi, mi-am amintit...limita de bagaj e 32 de kg, ca maxim de carat
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010