Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Unde am spus eu ca ma simt vinovata ca am dus-o pe Timeea la bunici?
Am spus ca imi e greeeeu, imi e un doooooooooooooooor de ea de ma usuc.
Ea este bine, i se fac toate mofturile, e cea mai iubita nepotica, insa seara o mai apuca asa doru` de noi. Cand vorbesc cu ea ma intreaba cand vin la ea sa o iau si ii cam tremura vocea.....la sfarsit imi zice "hai mama intide telefonu" :(((((((

Vineri ma duc si o iau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenefr

Bine v-am regasit!

Am citit tot, timp n-am prea avut, cateodata nici tragere de inima,nu, n-am nascut intre timp, nici n-am de gand , nu m-am mutat la casa noua, nu mi-am luat perdele, ma laud doar cu teodora care e de-un rasfat total, ne-am intors de 2 zile de la mare unde a fost vedeta, si-a facut curaj si-l pronunta pe R in majoritatea cuvintelor, la unele e atat de haioasa, parca e frantuzoaica!

La multi ani sarbatoritelor, sa fiti sanatoase si voioase si iubite! - vin si eu cu urari dupa 100 ani...

Sa ma invrednicesc sa pun poze

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Wow... lume noua... mai traiesti doamna? Nici pe mess, nici pe dc nu te mai vede omu' ...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

absoluto nu zicea nimeni de vinovatie dom'le, eu nici lipsa nu prea i-o simt decat dupa vreo 2 saptamani. in prima abia am timp sa respir. asta ziceam. ie ca sunt denaturata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu anul trecut prima luna fara Alex am suflat, a doua m-am simtit bine, dintr-a treia am inceput sa ii duc dorul

Anul asta e diferit, ca sunt cu gandul tot la el, la piciorul lui, la psihicul lui... plus ca nici al meu nu sta prea bine azi are 2 saptamani de cand e acolo fara mine...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

helau

eu dispar ca magarul in ceata ....

suntem bine atat cat ne permit multele grade.

La Multi Ani Stefimic! Sa fii sanatoasa si sa ai multe bucurii de la ficior si frumusica.

Mady sa va ajute Dumnezeu sa aveti putere si curaj si speranta.

Acum am uitat ce s-a mai scris, dar asa ca sa fiu pe tema zilei, sa stiti ca noi nu am avut privilegiul de a ramane "porumbei" niciodata si nu stiu cand se va intampla acest lucru.
Tudor a dormit o singura noapte la parintii sotului si recunosc cu mana pe inima ca m-am perpelit toata noaptea. Aseara a zzis ca ramane la mama, dar la 22.30 m-a sunat sa ma duc sa il iau. In seara asta este iar la mama si inca mai astept sa sune telefonul, adica nu m-ar mira deloc sa sune si la 1-2 noaptea.
Dar mi se pare prea liniste, prea goala casa, prea ciudat.
Insa imi doresc si mai mult decat atat am mare nevoie de un respiro caci sunt extrem de obosita.
Nu pot sa dorm din cauza caldurii si adorm spre dimineata. Asa ca atunci cand se trezesc copii sunt absolut chiauna si bea o ceasca de cafea ceea ce pentru mine (necafegioica, nebautoare de alcool sau cola) este mult. Fara cafeau asta nu pot sa tin ochii deschisi, cu ea inima o ia la trap.
Dimineata ma grabesc cat pot sa le dau sa manance, sa ii imbrac sa pregatesc apa si fructe ca sa iesim afara, si de obicei nu mananc nimic.
Cand ma intorc din parc iar mancare la copii si apoi ii bag la somn. Cat timp dorm ei fac mancare sau calc pentru ca dau drumul la AC si e mai racoare.

Pe la 4 dupa amiaza ma ia un somn de pic dar cum ei se ca mtrezesc atunci beau o cana de Cola ca sa stau in picoare si iar o gustarica si iar iesit afara si iar si iar ....

Cert e ca beau cafeau de dimienata si cana de Cola si de mancat apuc sa manac de abia seara dupa ce ii aranjez. Ritmul asta ma doboara. Mancarea mi se pare ca nu are nici un gust si parca au toate gust de petrol, mananc si atunci cand mananc destul de putin.

Pe mama o chem doar daca plec eu undeva cand dorm ei, pentru ca Tudor a ramas la acelasi stadiu de nu vrea nimic atunci cand e mama in zona asa ca pentru sanatatea mea mentala prefer sa nu o chem.

Sunt tare obosita si nu stiu deloc cum sa ma odihnesc.
Am vrut sa scriu despre una si am ajuns sa ma vait de altele.
Ma scuzati ca monopolizez.

Sa aveti zile racoroase pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce mi-a zis mie dorelu azi.... mami, tati e sotul tau? (da)
mami eu cand o sa cresc mare, asa ca tine, o sa ai doi soti! (???!!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Cate minute au trecut de cand am trimis mesajul anterior?
A sunat mama sa mergem sa luam cupilu' care se plange de doru' ma-sii. A plecat sotul sa il aduca pe Tudoras.

Oricum e un progres de 2 ore fata de ieri ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Da, Ada, la noi varianta e: mama cand o sa fiu eu mare, eu o sa fiu tata si tu o sa fi mama.

Carmen, ma bucur ca sunteti bine.

Gabi, te inteleg asa bine. La mine deosebirea e ca la pranz copiii dorm in fiecare camera iar eu gatesc in bucatarie cu 50 de grade ca acolo nu am AC. Si cu mancatul, oh, am ajuns sa bag cand imi amintesc ceva paine goala ca sa nu zic ca nu am mancat nimic.
Ma termina caldura asta, faptul ca iesim afara numai de la 7.30 la 9.30 seara si atunci flescaiti de cald.
Si acum Petrisor are niste bube pe tot corpul, dr.de familie zice ceva de un stafilococ, nu e sigura, nu sunt multumita de raspuns, maine merg la o pediatra la Matei Bals sa vad ce zice. Eu as zice de varicela, dar nu are pustule din alea cu lichid.
Asta micu parca a avut si el saptamana trecuta, pe el nu l-am luat prea in serios ca el face si alergii la ciupituri, noi ii mai zicem si Bubea. Oricum, ma duc maine cu amandoi sa vad ce zice.
Nu sunt multumita deloc de mine zilele astea, daca as fi o hartie m-as mototoli si m-as arunca la gunoi, noroc ca nu prea ma lasa nimeni sa ma gandesc. E buna si terapia asta cu 'noi muncim, noi nu gandim'.
Mai trebuie sa-l las pe cel mic si fara pampers si alerg sa-i strang pipi si kk, acum are si o perioada naspa rau in care trage de orice cana, farfurie, varsa, scoate tot din sertare, dulapuri, de n ori pe zi...
gata, v-am innebunit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, iti zic ce cred eu, dar sa stii ca nu e cu rautate: mie mi se pare ca mama ta are o fire mai slaba si copilul profita, cred ca in sinea lui se distreaza ca v-a pus pe toti in miscare.
Si ma gandesc ca nu as putea sa-mi las copilul cu cineva care nu ar putea sa-i faca fata in orice situatie, adica as zice, eu, femeie de 50 de ani (sau cat are mama ta) cu atata experienta de viata, sa nu pot sa iau copilul cu binisorul, teatru, povesti, activitati distractive, m-as pune in cap din mandrie ca am nepot la mine si stiu sa ma pun la mintea lui. Adica eu asa le vad pe ale mele, mama si soacra, pe la inceput aveam chiar un soi de gelozie, adica baietii mei chiar nu imi duc dorul? apoi mi-au spus ca au avut niscai pusee dar i-au temperat cu frumosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

caaaaald!!! exagerat de cald!!!! azi noapte nu era aer deloc in casa ... simteam ca ma sufoc pe la 2.30.
in rest ... maine ne ducem la matei. cel putin acolo e mai racoare e mai bine.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput