Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanaradu spune:
neata!
roxana la anul sa iei ma niste slipi cu bretele, ca-i cadeau copilului!!!
mady
sa aveti o zi buna!
elyanne spune:
Mady Multa putere sa o poti sustine... si multa sanatate mamei tale sa treaca peste boala cu bine.
Diana foarte frumos N-am ajuns niciodata... nu prea sunt fan serpentine...
Despre gradinite... noi am ales-o pe cea de stat din doua motive: dadeam faliment daca mergeau toti trei la particulara si bunica lucreaza acolo... deci adaptarea e mult mai usoara...
Ma gandesc cu groaza ca in tomana trebe sa merg sa caut invatatoare Elenei... ne-am hotarat la scoala, acum sa gasim si o invatatoare pe placul nostru... Inca un pic si vine si runda doi la scoala
Roxana o iau pe urmele tale... trece timpul asta asa de repede... zboara... maine-poimaine vobrim de viitoare nore si nunti
Iar despre lasat copiii la/cu bunicii... nici io nu ma simt prost... alta denaturata... apuc si eu sa respir... pana acum n-am reusit s-o trimtiem in deplasare decat pe Elena... n-am convins bunica sa plece cu toti trei la tara... unde Elena este in elementul ei Cred ca ar fi incantata sa ne mutam la tara sa avem tot felul de animale ... asta nu-i copilul meu ... La retur imi face si inventarul cati pui de pasari au murit, le-a luat cotofana... ba ca au taiat nu stiu ce animal... n-are nicio treaba... Si eu ma gandeam sa n-o apuce jelitul ca au murit atunci cand le-au taiat... si ca ea nu mai mananca diverse ca sunt din carne de la animalul resectiv... din contra
carmenefr spune:
Bine v-am regasit!
Am citit tot, timp n-am prea avut, cateodata nici tragere de inima,nu, n-am nascut intre timp, nici n-am de gand , nu m-am mutat la casa noua, nu mi-am luat perdele, ma laud doar cu teodora care e de-un rasfat total, ne-am intors de 2 zile de la mare unde a fost vedeta, si-a facut curaj si-l pronunta pe R in majoritatea cuvintelor, la unele e atat de haioasa, parca e frantuzoaica!
La multi ani sarbatoritelor, sa fiti sanatoase si voioase si iubite! - vin si eu cu urari dupa 100 ani...
Sa ma invrednicesc sa pun poze
roxanici spune:
Diana, faine locuri, io am vazut numa jumatte din drumul ala, dinspre fagaras spre balea lac, dincolo de tunel nu am coborat.
Vad ca deversau din baraj, asa ridicat era nivelul apei?
Ioano, in loc sa admiri buculita supeerba tu faci onservatiI?
las' ma copilu asa, nu vezi ca stie sa isi traga nadragii la nevoie?
si cu deportatul cupilului.... nu ati inteles.... nu ma simt vinovata deloc, doar ca mi-este fff dor de el. si e plecat de 3 sapt aproape, da?!
Lumi, sar'na de aprecieri
Carmenfr, daca in timpul asta nu a cumparat perdele, nu ai nascut, nu te-ai mutat la casa noua, degeaba ai lipsit - esti nemotivata
Felicitari Teodorei ptr R.
Mady, un gand bun pt mama
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
carmenefr spune:
Mady
Diana super poze, cred ca am fost si eu pe transfagarasan in 1900 toamna, cu scoala...nu-mi prea amintesc multe
ioanaradu spune:
roxana pai tocmai asta apreciam, ca-si salta nadragii.
ooo carmen! chiar ma pregateam sa te caut pe la maternitati.
carmenefr spune:
Copil deportat , o sa fie si teodora de sapt viitoare cand incep muncile campului, cred ca 2 sau 4 sapt o sa stea cu tata. Apropo, cand incep gradinitele programul, pe 1sau pe 15sept?
Si da, si eu sunt denaturata, mi-e bine cateva zile fara teodora(un wk prelungit spre ex), dar mi-e un dooooooooooooooor imens, ca e casa gpala ! Motanul nu se socoteste
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaradu ooo carmen! chiar ma pregateam sa te caut pe la maternitati. |
Cauta-ma, ioana, ca daca ma gasesti p-acolo, inseamna ca-ti tin si tie un loc!
ioanaradu spune:
tine ... tine. acum cand m-am preumblat prin tara am vazut muuuuulte berze. am vb cu ele si le-am mai zis pe unde sa se mai duca.