Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady, stiu ca chimio asta e naspa, cum zicea si radcarmen, te fac din om neom, noi ceilalti cred ca nu ne inchipuim nici 2% cum e. Am o cunostinta care a facut la 30 de ani, o mana de om, acum e bine.
Sper ca voi, copiii ei, sa fiti motivul pentru care sa treaca cu bine peste asta.

Diana, cand ai rmn?

Ioana, mi-am notat si eu un traseu mai pe langa A2 de ajuns la Mangalia, noi plecam si cu baietii, sper sa nu ne ratacim.
Sa stii ca si eu o duc tare bine cand am copiii pe la bunici, macar cate unul, la inceput am suferit dar acum asa imi mai doreeesc. Asa ca nu esti singura denaturata. Io imi fac lista cu ce sa fac cand sunt singura, sa nu ratez nici un minutel. Pt ca in rest, nu traiesc nici o secunda pentru mine. E de iertat? oricum s-a intamplat o saptamana in 4 ani... sa-mi cante linistea 100%.

Acum ma tin dupa cel mic prin casa sa nu-l mai ratez la kk pt ca sta fara pampers.A facut bubite mici si urate pe toata portiunea de piele acoperita si trebuie sa il las fara. Pipi face prin casa, daracum se spala si se usuca usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna fetelor!!!

Gata vacanta am reluat viata cotidiana...

Profitati fetelor cat sunteti singure fara cupii, sunt atatea lucruri pe care din lipsa de timp nu le-ati mai facut, traiti si pentru voi si profitati de fiecare minutel asa cum zice si Rein. Si Timi mai statea peste noapte cu socrela inca de la cateva luni si pt asta nu m-am simtit niciodata vinovata, au nevoie sa mai respire si ei sa ne simta lipsa pt ca bucuria revederii sa fie mai mare... sunt denaturata rau?

Sarbatoritelor sa fiti sanatoase si la cati mai multi ani alaturi de familiile voastre!!!

Mady toate gandurile bune pentru tine si mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Apropos de gradi particulare , avem si noi doua in oraselul nostru,dar una nu e cu predare in limba germana de ex, doar engleza de doua ori pe sapt cate un sfert sau max jumate de ora; iar cand aud ce activitati variate se fac pe la gradinitele particulare din orasele mai mari nu pot decat sa ma oftic... singurul avantaj la particulara este numarul mai mic de copii in grupa altceva eu nu vad.

Din toamna va merge si Timi la gradi cu program prelungit , una de stat foarte apreciata, se intra greu (stiti la ce ma refer), cu interventii bineneteles am reusit sa o inscriu si pe a mea , dar tare ma tem ca nu va fi ceea ce mi-am imaginat eu pt ca deja aud parerile mamicilor cu copii care tocmai au terminat grupa mica si cred ca nici Timeea nu se va acomoda prea bine avand in vedere cat de tare s-a apropiat de fosta educatoare. Asa ca tot renumele poate fi egal cu zero daca copilul nu se simte bine , nu merge cu bucurie, si in plus nici nu se face nimic iesit din comun (ma refer la activitati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

ne-am intors si noi de pe Transfagarasan... sambata am prins vreme buna de ambele parti ale muntelui, dar la intoarcere, spre Sibiu era frig si ceata de nu vedeai la 15m, iar spre Arges era soare si naduseala Interesant oricum o sa va anunt cand reusesc sa urc niste poze pe picassa, ca imi face figuri calculatorul.

RMN - am programare pentru luni, am reusit sa o gasesc si decontata partial de stat; nici n-au stiut pentru ce sa ma programeze, ca cica e cam atipic. Acum, om vedea ce o fi. Azi mi-am scos rezultatele la niste analize de sange, si sunt in parametri, sunt apta pentru RMN

Alex e tot la bunici, maine ar trebui sa ii schimbe gipsul. Sper din toata inima sa nu il mai doara, mi se rupe mie inima... in rest, si eu ma simt putin pustie fara el in casa, dar in acelasi timp mi-e si bine sa am niste timp pentru mine.

Cu casa - inca asteptam alipirea terenurilor, ca sa putem depune dosarul la banca. Apoi sa facem ce e de facut la interior, macar bucataria si baile sa fie perfect functionale, ca restul le mai facem pe parcurs.

Despre gradi - eu la stat nu l-am dus niciodata, nu stiu cum e; iar particulare, abia pe a 3-a am prins-o buna.

Gata, ma intorc la treaba...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Buna fetelor,
eu sunt o mamica de zmeurica de 2009 si voiam sa va intreb daca nu cumva are careva dintre voi de vanzare un scaunel de masa portabil de la Fisher Price, adica de asta: http://www.amazon.com/Fisher-Price-Healthy-Care-Deluxe-Booster/dp/B001GQ2RWQ sau cel cu albastru.
M-ar mai interesa un carut sport, bun si convenabil, dati PM pls.
Multam fain si numai bine copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Si poze de la excursia noastra de week-end.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Dianaaa.....suuuuperb...eu nu am fost pe trandfagarasan niciodata,am fi vrut anul asta,dar cum masina nu mai avem,mama e bolnava....mai asteptam!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna fete!

jo & rein, multumesc ptr sugestii, scuze ca raspund cu atat intarziere..
si daca e sa raspund, totusi, la cat de departe as vrea sa mergem..pai depaaarte rau! m a atras cel mai tare oferta din mexic(nu i de a voastra , de pe net, agentii). dar cam dificil cu nana la trei ani, 21 zile de calatorie in alt spatiu si intr un fel, alt timp.

adelle, de aia ti ziceam baga mare inainte de 1 august, ca banuiam ce te asteapta. stai sa treaca vreo 2-3 luni, te acomodezi cu timpul; nu ca vei fi mai odihnita, doar te nveti cu ideea . imi pare rau ca baietii sint inca suferind, cu atat mai mult acum, ca nu poti fi cu ei acasa.

diana, minunate fotografiile, pare sa fi fost o vacanta faina. mai am si eu ceva amintiri de drum, de acu' vreo 6 ani. si invidiez racoarea de la balea lac.

mady, chiar daca te am lasat la urma, gandul a fost la tine cea dintai: multa rezistenta mamei tale; e frumos ce ti a sugerat rozi; macar ptr reculegere, meditatia, intoarcerea spre interior a fiintei, poate fi sursa de viata sau macar de intelegere a ce se ntampla.

o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Mady, chiar nu stiu ce sa-ti spun dar sunt cu gandul la tine .
Despre gradinita: si eu am cochetat cu ideea de gradi particulara dar pana la urma nu mi-a iesit dpdv financiar , asa ca din septembrie Anastasia va merge la o gradi de stat -prg prelungit-(gradinita 241 poate mai are cineva copilu' acolo ?!). Sper sa fie totul ok. Acum am nevoie de sfaturi : cum imi pregatesc eu copila de gradi? Ce lucrusoare ii trebuie? Ce analize ii fac si cand? etc..
Am niste emotii de nu va pot povesti, basca ma apuca jelania cand ma gandesc ca a crescut .
Iar de treaba cu scapat de copilu din dotare din cand in cand- si eu sunt mama denaturata- vara cel putin o trimit val vartej la tara pentru ca stiu ca ii e mult mai bine decat in Bucuresti .Si apoi, si bunicii sunt tare fericiti sa mai stea cu ea , le fac si lor o bucurie.
Despre excursia cu cortul: v-o recomand si voua cu mare caldura. Anastasia a fost atat de fericita ca a dormit noaptea in cort, si a avut lanterna, a stat la foc , a vazut o vulpe, oi, capre , s-a balacit in rau..nu pot sa va descriu ce fata avea !
Va pupacesc si va doresc o saptamana usoara
Si multa sanatate puilor bolnaviori

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

E supeeerb

Mergi la inceput