Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
gabi78 spune:
Rein sunt de acord cu tine, dar ce pot sa fac?????? Sa o scolesc eu acum la 50 si hat de ani?
Sunt multumita ca ma ajuta atat cat ma ajuta. Ca pot sa plec macar cand dorm ei, ca pot sa merg la sfarsit de saptamana la tara si sa stiu ca se uita ei dupa copii si eu pot sa fac altceva, ca pot sa sun si sa zic sa il ia pe Tudor la tara dupa-amiaza, sa ii las cu ea in parc in ziua cand vine femeia la curatenie ..... si cam atat.
Aseara l-am intrebat de ce nu a vrut sa ramana la bunica: "are televizorul prea mare" si "de ce nu ai mancat?" "nu avea decat cartofi prajiti si nu mai vreau"
Asa ca, da, DA, Tudor ii joaca pe degete cum vrea si foarte smecher.
E copilul meu si il ador, dar il adoram si daca dormea la bunica-sa
Ioana pentru ca vii la Matei si poate vreti sa va racoriti mai mult, iti recomand sa mergeti la piscina Perla, la Paulesti. Am mers eu cu copii si e curat si placut. La sfarsit de saptamana poate e mai aglomerat, nu stiu, dar ceea ce e foarte important este ca e curat.
ioanaradu spune:
gabi, multumesc. poate o sa ne ducem. saptamana trecuta am fost la padure la paulesti dar la locul de joaca. totusi erau asa de multi tantari si ganganii ... n-am stat mult.
unde este piscina? in camping?
diana_jors spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi78 pentru sanatatea mea mentala prefer sa nu o chem. Sunt tare obosita si nu stiu deloc cum sa ma odihnesc. |
Eu personal nu cred ca oboseala asta duce tocmai la sanatate... cat despre stat cu copilul, Alex sta si singur cu ta'su fara probleme, am fost plecata si 4-5 zile si s-au descurcat de minune cam de cand a facut un an eu mi-am "luat" cel putin cate o seara de "concediu" pe saptamana, si ne-a prins extrem de bine tuturor
Ioana, normal ca e cald in Congo, hai cu mine in Groenlanda
Eu pana mai stau la bloc nu prea mai gatesc... la casa e mai racoare, plus mai poti face unele pe-afara...
Mady, , cum e mama ta?
Eu am fost ieri de m-am verificat cu un aparat cu biorezonanta, si mi-a iesit ca n-am tumori ceea ce mi-a ridicat putin moralul; dar nici medicul respectiv nu stie exact ce am, asa ca tot la RMN m-a trimis. Dar suspecteaza mai degraba o problema de articulatii intre coaste si stern... nu stiu cat credeti in astfel de aparate, mie mi-a cam spus de probleme pe care intr-adevar le am sau le-am avut in timp. Concluzia a fost ca nu am probleme majore de sanatate, si nimic care sa nu se rezolve prin simplul stil de viata. Restul, mai vad dupa RMN.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
gabi78 spune:
citat din mesajul lui ioanaradu gabi, multumesc. poate o sa ne ducem. saptamana trecuta am fost la padure la paulesti dar la locul de joaca. totusi erau asa de multi tantari si ganganii ... n-am stat mult. unde este piscina? in camping? A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
Paaai cum veniti voi ..... treceti de intrarea spre padure si intrati in sat. Este destul de aproape de primaria lor. Sunt indicatoare puse si e foarte usor de ajuns. Tantari nu erau, apa calda si curata si plina de clor, chiar a fost ok.
Diana spuneam de sanatatea mea mentala si ma referam la faptul ca atunci cand vine mama Tudor incepe cu circul si eu nu mai suport sa il vad ca urla din orice, ca nu vrea sa se culce, nu vrea sa manace si tot tacamul despre care am mai scris.
Cand sunt cu mine, la ora 13 le dau sa manace la amandoi in acelasi timp, pe Tudor il mai las 10-15 minute la desene dupa ce tremina de mancat, o duc pe Bianca in patut il conduc si pe Tudor la el si gata. Eventual ii citesc o povestioara. Cel tarziu la ora 14 sunt adormiti amandoi. Dar daca vine mama atunci nu se culca nici legat, si cel mai devreme adoarme pe la 16.
Eu ma enervez, tip la el, ma cert si cu mama si? ce am rezolvat? Nu e nimic sanatos nici pentru el nici pentru mine.
diana_jors spune:
Gabi, am inteles... dar cred ca e mai degraba o fuga de problema decat o solutionare a ei... eu as incerca sa ma impun in fata copilului in prezenta mamei (i-as explica mamei sa nu intervina in conflict, problema tinand strict de relatia mea cu copilul). Dar na, tu stii mai bine, mie mi-e usor sa vorbesc din exterior
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Siuta spune:
citat din mesajul lui ioanaradu absoluto nu zicea nimeni de vinovatie dom'le, eu nici lipsa nu prea i-o simt decat dupa vreo 2 saptamani. in prima abia am timp sa respir. asta ziceam. ie ca sunt denaturata? A fost o data o printesa ... Emma! Bazar - Bogdan are nevoie de noi! Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007 Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot! |
IDEM SI IO