Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bonjurica, bonjurica

cald nenicule, nu gluma.

monikus sper ca sunt dintii cei care-l supara pe Rareselul! cine o sa rada cu gura pana la urechi si o sa-si etaleze frumusete de dantura?!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Danangie iti doresc o sarcinå usoarå!Cum esti?In ce såpt esti??Te-ai bagat la odisee?Desi cred ca numai de odisee nu ai tu timp acum.Te pup si så iti dea Domnul un bebic sånåtos si cuminte.

monikus multa sånåtate lui Rares.Speråm så isi revina repede så nu te mai chinui si cu asta desi eu cred ca e de la vreun dintisor.

Kiki sunt binisor.De data asta ma incearca niste greturi groaznice dimineata...se lasa cu imbratisåri de wc Si apoi sunt mereu obosita.Acum mi-am luat cateva zile libere de la munca ca nu faceam fatå.

Dar mai e putin si scap de greturi, sper.Apoi de pe 18 aug merge Brucu la creså.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Multumim pentru complimente! Sunteti prea dragute!
Am reusit sa vad si eu pozele cu dovlecei frumosi caci Eva nu prea ma lasa, toata ziua vrea cu mami, inclusiv cand se joaca imi intinde mie toate jucarelele.
Techila foarte fericiti puiutii in noul loc de joaca! Sa-l foloseasca sanatosi si fericiti! E super!

Kiki ti-am admirat puiutii! Sunt tare frumosi!

X_ggg sa va fie de bine mini-vacanta! Foarte frumoase pozele!

Si Irinel este o minune si cu un par! Sunt invidioasa! Madalina distratie placuta acolo! Imi pare rau de muscaturi, a mea nu a inceput inca, are insa obiceiul de a pisca!

Selen Ebru o frumoasa ca intotdeauna!

Mamideandrei imi pare rau ca ati avut o noapte agitata. Si pe Eva o cam chinuie dintii si are nopti mai proaste!

Iuliapapusa multa sanatate!

Alex eu nu sunt suparacioasa Schema mi-a spus-o doctorul. Din fericire, Eva nu a fost bolnavioara pana acum si cred ca nici eu nu i-as da nimic pana nu ar depasi temperatura 38.

Iulika imi pare rau ca ai asa greturi! Isi face si bebelina fitele caci asa sunt fetitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Emy si Mada, aveti doi copii absolut superbi...dupa ochii Evei m-am topit toata, iar Iri e de nota 10.
Monikus, eu stiu ca in diaree sunt interzise lactatele, asa ca cu laptele nu prea stiu ce sa-ti spun...ar trebui fara lactoza

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

am trimis pe mail niste chestii legate de diaree/ constipatie, primite la randul meu de la altcineva...sper sa va fie de folos...
si ca tot se poarta, am pus si poze cu Andrusca mea galagioasa...

ANDREI

Mergi la inceput

Mamideandrei multa sanatate lui Andreiucu.S ne mai spui cum mai e.Sa stii ca si noi ama vut cred ca o såpt daca nu mai mult de nopti nedormite, l-am dus si la soacra ca så ne odihnim.Si de vreo 2 zile vad ca si-a facut mila de noi si parca doarme mai bine fara 100 de treziri.

Emy sa vii så te pup eu dulce daca ziic ca e fatå.Desi eu cred ca poate fi si vreu flacau asa mai fitos

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Si ca sa nu zica ca sunt rea aici am pus poza pt pedofilii mamii lor si cum am promis aici o poza cu buchetul de la Techilii

Sper så nu imi iau avertsiment!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna fetili.Am reusit sa adorm si eu copchila.Mare lupta!
Am vazut si poze.Ce minuni de copii!!!
Eva de emy, Iri de mada,Alex&Razvan de kiki, Andreisi mamideandrei,Ebrusca si mamma ei pe care o pup.Sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei.Mai am de vazut poze dar ma duc la calcat rufe. Caci singure nu se calca.Va pup fetele.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello

Zilele astea am fost mai mult plecati,dar de azi mi-am reintrat in rutina

Cu intarziere,La multi ani Roxxy!

Am vazut pozele cu dovleceii nostri scumpi.Techila,super fain locul de joaca...tare mi-as dori si eu unul pt picii mei...pot sa te intreb de unde l-ai luat si cu cat?

La multe lunite sarbatoritilor de azi

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

EMY multumesc mult de urari. Tin pumnii nici sa cunosti cat de curand boala. Ma refer la raceli,etc....ca e imposibil sa nu se imbolnaveasca copiii. Am vazut pozele cu EVA. Ptiu sa nu fie de deochi, sa-ti traiasca si sa fiti mandri de ea mereu.Ce frumos.....am vazut bine? Stai si tu la casa? cu gradina? Ah..ce as vrea si eu....

IULIK multumesc si tie. eu sunt in 9+. Am vazut ca si tu. Eu am UM pe 26 mai. Tu? Nu. Nu m-am inscris la odisee si nici nu ma inscriu. Cum zici si tu...n-as avea cum. Si ca sa figurez doar cu numele....Abia daca reusesc sa intru la odiseea asta si la blogul meu.....apai sa mai intru si la alta odisee. Si-apai.....asa intre noi...este acolo cineva care nu prea imi sta la inima si nu as avea chef sa-i citesc postarile,etc. Na...ce sa facem suntem diversi....Vad ca ai greata....eu una nu simt nimic. In afara faptului ca imi vine s ama leg de frigider la cata foame am......am sanii putin sensibili si moleseala.Atat. Si eu vreau sa-l dau pe Alessio la gradi in toamna . Sper sa fi reusesc.....Numai bine.

Of....iar ma doare spatele....nici nu reusesc sa stau in fund. Imi venea sa mananc in picioare.Dar nu reusesc....si am mancat cu noduri...de durere...

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput