Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mada cat de scump este Iri,cum vorbeste el la telefon,mai,mai! Baiat mare de-acum,ce mai !Acum trebuie sa pazesti si telefonul de el,nu doar laptopul si tigarile .
Emy foarte frumoasa piciulina ta,si expresiva,iar ochii...ce sa mai zic,o papusica.
Selen mai tarziu intru si pe mail sa o vad pe ebrusca tunsulici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Mada si eu am vazut un Irinel tare scump.E frumos foc ca masa.Si ce de parut avem.Luta mea e cheluta rau de tot dar lasa ca ne creste noua parul.Telefonul il luase dotul cand plecase de acasa si ramasese fara baterie si nu vroia sa vina dupa incarcator.Mi-as fi dorit sa ne intalnim.Cum reparam masina trebbuie sa te vizitez.E musai la cativa km departare si sa nu ne vedem?Nu se poate

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Mai intai de toate: Buna dimineata!!!

ALEX stai linistita, probabil ca s-a intamplat ceva de nu a ajuns mesajul. Se mai intampla

MONIKUSbuna intrebare asta legata de dintisori...si eu ma intrebam daca exista ceva periuta de dinti de la 6 luni...am vazut undeva ca e bine sa ii invatam inca de la primii dinti cu periuta si cu apa binenteles fara pasta de dinti...Legat de olita, Razvan al meu vreo 2 zile NUMAI la olita facea kk dar de cateva zile cand il pun parca pe jar il punsi is sigura ca nu a patit nimic sa zic ca de aia nu mai vrea...Alex in schimb sta dar nu face nimic a facut odata pisi dar pe covor ca ii era afara ciucurele

Mai citesc si sper sa revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui selen80

...ieri m-am uitat si eu in Real dupa pasta de dinti, dar nu m=a atras nimic...nu era niciuna pe care sa scrie ca se poate inghite....cand or invata ei un bebe de 6 luni sa scuipe pasta, atunci o sa le-o cumpar si eu m-am uitat un pic pe net si am vazut ca e apreciata Nenedent, dar e mai scumpicica....sau cele bio, de la Weleda..

sau www.13enterprise.co.uk/Eco,%20bio,organic/cosmetice%20organice/childrens-toothpaste-" target="_blank">cu gust de mandarina sau cu www.13enterprise.co.uk/Eco,%20bio,organic/cosmetice%20organice/spearmint-aloe-vera-tp" target="_blank">gust de menta si nu trebuie clatita.
Periuta de dinti pt varsta 0-2 ani e gratis, cadou

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Si eu vreau!!!Hai ca intru mai tarziu pe site sa vad ce si cum. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

La multe lunite sårbåtoritilor de azi! Så cresteti mari si så fiti voiosi!

Emy m-am topit toata cand am vazut pozele Evei.Cat de minunata e si ce ochi frumosi are.Si zici ca a luat-o la picior.. din ce in ce mai multi copilasi vor incepe de acum.

IUliapapusa ma bucur pt voi ca s-a rezolvat.Sper så nu mai treci prin ce ai trecut niciodatå.Pupici la Luta cea papacioaså.

Mådå ce pozici frumoase.Imi place de mor motul lui Iri care nu mai are zile multe.Banuiesc ca atunci il vei tunde de tot sau nu?te pup si concediu placut in continuare.

vik sa iti fie de bine concediul.

Selen am vazut tunsulica cea frumoaså.Oricum ei ii sta bine oricum.Pupå Brucu falcutele ei frumoase.Si tu mami ai o poza intre copilasi zici ca si tu esti o copilita mai mare.

Kiki gemenasii tai sunt mortali.Ce distractie pe ei in parc.Ce au crescut...!Si sunt atat de diferiti.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monikus tare rau imi pare ca nu e Rares bine, eu zic ca daca febra nu trece de 38.5 sa nu ii mai dai antitermice ca sa lasi organismul sa lupte, poate fi totusi si de la dintisori, poate reactioneaza el mai urat. Tinem pumnii la dr sa va intoarceti cu vesti bune. Vezi ca la diaree nu e indicat laptele normal, trebuie trecut pe fara lactoza.

Selen Ebru e o frumoasa si o dulce indiferent de tunsoare.

Monica pupam dintosul.

Iuliapapusa bine ai revenit, ma bucur din suflet ca s-a rezolvat totul.

Mada nu stiu ce sfat sa iti dau cu muscatul. Oricum, e miunat Irinel.

Vik bine ati revenit. Primim si poze?

Emy mi se pare aiurea schema aia, fara suparare....pai daca ii dai de la 37.5 atatea antitermice, ce faci cand ajunge la 41 cum am patit-o eu? Felicitari pentru minunea mica.

Danangie si aici e la fel, a inceput iar sa fie cald de mori.

Lali m-am gandit si eu la varianta cu acumulatorii, dar totusi gentuta e mica, daca pun ala inauntru nu mai incape mancarea.

Mai, mie mi s-a pus pata pe tricicleta ASTA dar mi se pare groaznic de scumpa.Oare unde as putea sa o gasesc mai ieftina?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Vai ce dovlecei frumosi am vazuuuut!!!

MADA e absolut superb Irinel!! Imi place codita

EMY atat de frumoasa EVA (mi se pare ca seamana cu mine cand eram mica)

Mergi la inceput

IULIKAmultumim de complimente!

Tu cum mai esti cu sarcina? Sper ca totul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele va multumesc tare mult pt sfaturi. O sa incerc sa le urmez cat voi putea. Oricum i-am dat la 9 2,5 ml ibalgin si vad ca acum e ok are 37,1. Atat are el de obicei. La pranz o sa mancam niste orez cu morcov poate vrea daca nu ii voi da lapte ca sa-l hidratez cat mai mutl. Oricum nu refuza mancarea. I-am dat si putin ceai de menta dar nu se omoara dupa el.

O sa ma uit mai tarziu la poze ca acum ma tine mandrul ocupata. E tare agitat. Nu o sa ii mai dau antitermice pana diseara cand ne vede un medic. Oricum o sa tin o evidenta cu temperatura asta si sper sa aveti dreptate sa fie numai de la dinti.

Va multumeasc tare mult si va pup pe fiecare in parte.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nela mamis, pe unde esti?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput