Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la mine,

Sa aveti o sapt frumoasa. EMY aici sitemul e mult mai divers in ceea ce priveste temepratura la copii si nu numai. Adica, nu se da absolut nimic daca temp nu ajunge pana la 38,5°C. Astfel dai sansa anticorpilor sa se formeze, pentru a lupta cu microbii. Dandu-le paracetamol prea devreme practic opresti actiunea anticorpilor.Si asa copilul nu mai dezvolta anticorpi si va fi vesnic sensibil.

Eu sunt cam varza mai fetelor. Incepe sa fie din nou cald. Au fost 2 sapt de vis. Si cica acum ptr alte 2 sapt incepe caldura din nou. Iar eu abia ma tarasc.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza la amiaza!
Techila super-tare locshoru' de joaca al gemenasilor,iar ei sunt atat de frumosi in pozele in care se dau in leagan,de-mi venea sa pup monitorul
Mada pestii astia despre care s-a facut atata valva la tv ca ar fi frati cu piranha( ca tot ai spus de ei ) ,Soatza mea a spus ca in aia 25 de ani ai lui de viatza din care vre-o 23 de veri petrecute pe plaja ,nu l-a intepat nici unul,si ei le spuneau "catei de mare " ,sau cam asa ceva.Eu am fost alaltaieri pe plaja,am intrat si in apa si nu am vazut nici de aia si nici pe aia multi pesti morti nu i-am vazut.Stii cum fac televiziunile... au terminat cu vaduva neagra,nu s-a mai plans nici unul ca l-a muscat vre-un paianjen de nici o culoare ,rechini nu avem,algele s-au terminat si au gasit pestisorii astia amarati . Si cica ei nu musca,inteapa cu aripioarele,cand se simt in pericol.
Multam fain la toata lumea care mi-a felicitat odorul ieri.
Oare ce mai voiam sa spun [emoticon care se scarpina dupa ureche].
Aa,maine plec la mama soacra ,nu stu pentru cat tmp,cred ca pentru atatat timp cat ne suportam una pe alta . Daca nu ma mai intorc ori am mancat prea multe lamai si m-am acrit ca ea,ori ne-am indragostit una de alta .De omorat nu ne omoram una pe alta, ne este frica la amandoua de racoare .
Alex pentru mentinerea mancaricii reci,nu merge sa pui in geanta ta termoizolanta acumulatori din aceia care se pun la gentile alea termoizolante ,mari ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua si de la mine,

Sa aveti o sapt frumoasa. EMY aici sitemul e mult mai divers in ceea ce priveste temepratura la copii si nu numai. Adica, nu se da absolut nimic daca temp nu ajunge pana la 38,5°C. Astfel dai sansa anticorpilor sa se formeze, pentru a lupta cu microbii. Dandu-le paracetamol prea devreme practic opresti actiunea anticorpilor.Si asa copilul nu mai dezvolta anticorpi si va fi vesnic sensibil.

Eu sunt cam varza mai fetelor. Incepe sa fie din nou cald. Au fost 2 sapt de vis. Si cica acum ptr alte 2 sapt incepe caldura din nou. Iar eu abia ma tarasc.....

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Da, logic asa ar trebui sa fie. Mie dotorul mi-a dat schema asta, stii cum este atatia doctori, atatea pareri. Din fericire, Eva nu a fost bolnavioara pana acum si nu i-am dat nimic niciodata.

Daca retin eu bine, am ramas in urma cu felicitarile! Iti urez o sarcina usoara si un bebelus frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Eu am o gentuta termoizolanta de la CocaCola..era la promotie la OMV, 6 doze+gentuta=10 lei. Faza e ca rece tine cam vreo 3 ore. Cald nu am incercat. Eu sunt multumita, ca mai mult de 3 ore oricum nu ma departez de casa.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Iuuliaa ,cum mamicule sa nu te mai bagam in seama, eu aseptam cu inima stransa sa intri,sa dai un semn cat de mic,si l-ai dat,bine ca este bine,ca nu v-ati indepartat prea mult,ba din contra. Nici nu stii cat ma bucur.
Fetele cu diaree la bebici, stiu ca unele fete nu dau ceai la bebic ,eu sunt invatata cu ceaiuri de mica, stiu care imi fac bine si la ce,si le folosesc cu succes. Paul cand a avut diareea aia pacatoasa ,in martie,de nu mai stiam ce sa ii fac,avea si nitica febra,si ii ieseau doi dinti care l-au chinuit trei saptamani ,i-am dat numai orez fiert ,sau orez cu morcov, laptele ara lactoza mi-l scuipa,si ceai de menta,mult ceai de menta pentru ca el si bea ceai,asa ca a ajutat. A ajutat pentru ca smecta o voma, ii dadeam pliculetl dizolvat in apa si in cateva minute mi-l varsa cu tot ce manca inainte chiar si cu cateva ore. L-am facut bine,nu mi s-a deshidratat deloc, aveam un morcov mare in fund,cred ca nici frunzele nu i se mai vedeau de frica sa nu ma internez cu el. Imi era frica de enterocolita,virusuri pacatoase...

Mergi la inceput

X cu multi de G ,am vazut si de unde ti-a venit inspiratiunea la nick .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Apropo, poze noi cu Eva mea sunt la semnatura, inca nu le-am trecut pe privat, dar o voi face. Sa mai laud si eu mandra, de la 10 luni a luat-o la picior. Merge singurica asa incetisor. Ce imi place este ca nu se grabeste, dar dupa vreo 8-10 pasi tot cade in poponeata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Lali multumesc mult.Si mie mi-e tare frica de dieree.Avem o fetita care la 8 luni si jumatate a murit din cauza a avum mai multe scaune de diaree intr-o zi si a dat in nu stiu ce.Puiul scump.Asa ca nu e de joaca cu ea

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Emy Eva este duperba si tare isteata si curajoasa.Ma bucur ca deja paseste.Luta mea inca nu vrea dar este timp destul

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

IULIA ce ma bucur ca ne-ai dat un semn,ma bucur ca te-ai impacat cu sotul si bine ca urmezi tratament pentru depresie si eu as face-o la orice ora daca asa avea nevoie caci e foarte bine sa te tratezi.Sa sti ca am fost prin curtea de arges si te-am sunat dar aveai tel inchis,multi la amandoua
LUTO da o sa ne mutam la scutece ca apoi cum o sa traim noi fara forum?
SELEN,LALI multumesc de raspunsuri
Am pus si pozici de ieri
SELENE nu am intrat inca sa vad pozele dar o fac cum scap un pic de domnul
LALI distractie faina la mama soacra

Mergi la inceput