Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

MAMIDEANDREI imi pare rau ca iar ati avut o noapte agitata,incearca cu calgel sau ce mai ai pentru dintisori,poate se mai linisteste

tu ai impresia ca nu am incercat? , sunt la limita cu toate; ma tin tare totusi cu analgezicele, sunt singurele care il mai calmeaza, dar totusi, nu vreau sa exagerez! si mai mult nurofenul decat panadolul dentinoxul il suge de pe gingii ca suzeta , covrigeii de dentitie, ii tine asa 2-3 minute si gata; azi vad ca e mai calm, dar asa a fost si ieri; numai noaptea il apuca

Luto si eu tare astept pranzul sa dorm, sper sa doarma si el

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine.

Monikus, nu stiu daca sti, dar eu zilele trecute ma plangema ca fii-miu are febra 38,6 care ba scade ba urca fara sa-i dau nimic. Mint, i-am dat prima data cand am vazut ca are febra Nurofen apoi l-am lasat asa. Cica e bine sa lasi sa lupte organismul, sa nu sari imediat cu antitermice, dai doar daca depaseste 39 mai ales daca el nu e apatic si nu da semne de boala.AL meu era intr-o verva totala. Asa ca nu i-am mai dat si a doua zi nu a mai facut. Si sambata ce credeti ca am vazut in gura lui? Da, un dinte, jos, in dreapta langa incisivii centrali. DEci la el clar a fost de la dinti. La fel si diaree a avut ,dar al meu face atatea feluri de kk incat nici nu mai bag in seama. Nu mai spun ca zilele alea am schimbat 2 asternuturi de pat (al nostru) pt ca de cate ori il deschideam la PAmpers era pana sus si inevitabil murdarea totul in jur. Deci la noi faza cu diareea si febra nu au nicio legatura cu dintii mi se pare o minciuna. Si nu de alta dar toate, dar absolut toate cunostintele mele cu copilasi se plang de aceleasi simptome inainte de spartul unui dntisor.

Cam atat de pe frontul de vest. Ma duc la mormanul meu de rufe si fierul de calcat care ma asteapta

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Multumesc pentru parola.

Selen, ce curaj sa o tunzi asa, al meu dc avea jumate din cat par are Selen nu se atingea foarfeca de el pana la 3 ani!Ea ramane o frumoasa si o draguta.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Buna dimi, (desi numai buna nu e)

Mai fetelor dupae am scris aseara am fugit la culcare. Spre surprinderea mea nu s-a trezit multa vreme. Am zis ca ceva nu e in regula si la 3 dim a inceput sa faca diaree. Bineinteles ca avea si febra. Ardea tot cand am pus mana pe el sa vad daca mai traieste. Pt ca nu se trezise de la 22.30. Am verificat si avea 38.6. I-am pus sosete cu otet si i-am dat panadol. Nu a mai inchis un ochi pana la 5.30 cand iar a facut diaree. Acum la 9 iar a facut diaree si are 38.5. Nu stiu ce ar putea fi si nici ce sa fac. Sa ii dau ceai de menta? Ce saii dau pana dupa-amiaza cand ma duc cu el la dr.

Deocamdata nu vomita deci nu stiu daca o fi vreun virus la stomac. Uooofff.

Citesc mai tarziu ce s-a mai scris pt ca acum urla si nu mai stiu ce sa ii fac. I-am dat nurofen dar mai mult de atat nu stiu.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Buna dimineata!

Am intrat sa iti spun ca mie dotorul mi-a dat o schema pentru cand are temperatura poate te ajuta cu ceva, respectiv:
- daca temperatura e 37,5 se da panadol 6 ml si nurofen 4 ml la 8 ore
- daca este mai mare de 38 se da la 6 ore
- daca este mai mare de 39 la 4 ore.
Pe langa astea, daca temperatura este mai mare de 38,5 se mai da supozitor Novocalmin (maxim de 3 ori pe zi).

Multa sanatate si sa se faca bine Rares!

Va pup pe toate! Incerc sa recuperez ceva mai tarziu. Am vazut ca ati shimbat parola, cand aveti timp poate mi-o trimiteti si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Mai fetele de la malul marii,imi spuneti si mie care e faza cu pesti?mi-a zis si mie cineva ceva dar nu stiu nimic.Eu vreau sa ma duc la mare cand ma intorc de aici dar daca sunt "pirannia" cum sa ma duc?!`?

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

cica e o specie, pesti-dragon le zice, care sunt veninosi....dar am inteles ca doar daca ii iei in mana te inteapa, parca asa am auzit la stiri....
in rest, cica sunt multi pesti morti, dar ii aduna in fiecare noapte...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna ziua fete dragi!
Ne-am adunat si noi pe la casele noastre dar tot obosita sunt ca tot treziri dese are mamarutza. Dar a fost bine...si placut si civilizat si erau reduceri in Austria asa ca Isabela are carut nou si hainute de toamna o gramada.

Am vazut pe sarite ca inca se discuta de "marea schisma"...pacat, mare pacat ca s-a ajuns aici dar si eu cred ca era inevitabil. Oricum Biaz si Alex, mi-au placut mult postarile voastre apropos de subiect.

Va rog sa imi dati si mie parola de pe mailul comun!

Ma duc sa savurez poze si sa mai citesc din urma!

Va doresc o zi minunata!

Si sa nu uit La multi ani dovleceilor sarbatoriti azi si zilele acestea! Mimikosii au facut un an! La cat mai multi!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

Buna dimi, pe la pranz si de la noi!
Fetele, sunt chiauna.Motivul?Maraita sefa.Daca ma intrebati de ce nu stiu sa va zic.Dintisori nici urma.Acum doarme ea si eu la fel ca Monica am de calcat, de smotruit baia si facut mancare.De cateva zile face diaree, a zis dr. ca de la dinti.Care dinti ca eu nu vad nimic acolo.
Alex,pt. parolla si nu numai.
Tequila, super locul de joaca , iar baietii sunt superbiO intrebare :de ce zici ca sunt ''slabanogi'' baietii ca mie mi swe pare ca arata f. bine.Ce greutate au?
Mamideandrei, imi pare rau ca iarasi a-ti avut o noapte grea.
Carina,sper sa se rezolve problema cu Maria, eu cred ca si theo este un pic anemica.Mergem maine la un alt dr. sa face o hemoglobina.Sanatate bunicului.Si mama mea are, dar nu vrea la dr. de frica.
Catalina, am vz. si noi pozele.Ce frumos!Vreau si eu la munte
Monikus, la tara mama i-a facut ceai de menta.Sper surprinderea mea l-a baut f. bine.Fara zahar, fara nimic.Ea nu bea ceai deloc.Ei ii dau si smecta, un plic pe zi.Pupam pe Raresel si pe mamica lui.
Crocodana , ma bucur ca amilici a scapat de ,,problema''.
Hai ca m-am intins cat o zi de post. VA PUPAM.

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Carinablanca, , imi pare rau ca ti-ai pierdut catelul, stiu atat de bine cum e. Eu am si acum la mama motanul meu pe care l-am crescut de la nastere, aveam 15 ani atunci, acu el are 13 ani si ma gandesc cu groaza ca se apropie clipa. Am mai avut si alti pisoi de-a lungul timpului si am plans si am suferit enorm pentru fiecare in parte.
Monikus, daca scaunele moi se indesesc, mie mi s-a recomandat pauza alimentara 8-12 ore, interval in care ii dai doar ceai si apa cu saruri de rehidratare si/sau biotics baby. Cum Rares al tau e pe lapte praf se recomanda trecerea la lapte praf fara lactoza, mucilagiu de orez (eu puneam o lingurita de zahar sau de glucoza la fiert sa poata sa manance) si banana, mar copt+branza calcica. Asta daca e virus la stomacel. Daca e de la dinti, nervi de otel ai nevoie si dentinox.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata! (e inca dimineata, tehnic vorbind.)

Am intrat si eu sa va salut repede. Sunt prin preajma si lucrez dar mai trag si cu ochiul pe la voi.
Monikus, imi pare rau ca e febril baiatul. SPer sa nu te superi, dar mie medicul mi-a spus la ca bablusi nu e bine deloc sa ii invelim cu apa si otet din cauza ca le afecteaza rinichii. E mai bine cu sosete sau cearceaf cu apa rece, simpla. Copiii mici inveliti cu totul in cearceaf cu otet pot face blocaj renal. Nu am studiat mai mult problema, dar asta am aflat de la medic. Pupam sa treaca repede.

La multe lunite sarbatoritilor! Sa cresteti mari si bucurosi!

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele mele dragi.Cu mare dor va pup pe toate si toti puiutii.
La multi ani puilor care au facut anul.Sa fie sanatosi si voiosi.
Stiri noi despre mine, m-am impacat cu sotul intr-un final dar am o depresie pt care urmez tratament.Acum ma simt mai bine dar am avut momente cand simteam ca am innebunit.Sper sa ma mai bagati in seama.
Luta este tot o agitata fuge de-a busilea si se catara peste tot iar eu sunt numai dupa ea de teama ca se loveste cazand.Este tare mancacioasa papa tot ce e comestibil mancare sa fie.
Acum vreo 2 saptamani am ramas fara lapte (nan) si ma mancat undeva sa ii dau un biberon de la dorna ca nu gaseam nici o farmacie deschisa la 5 dimineata si ce credeti de atunci nu mai vrea nan sub nici o forma.Am incercat humanna si milupa si la fel nu vroia asa ca am trecut-o pe ladorna, sper sa nu dati cu pietre
In rest totul este foarte bine ma simt bine luta este sanatoasa iar relatia mea e ceva mai ca la inceput.Va pupacesc

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput