Dovlecei in sarbatoare*175*
Raspunsuri - Pagina 10
monikus spune:
Buna dimi, (desi numai buna nu e)
Mai fetelor dupae am scris aseara am fugit la culcare. Spre surprinderea mea nu s-a trezit multa vreme. Am zis ca ceva nu e in regula si la 3 dim a inceput sa faca diaree. Bineinteles ca avea si febra. Ardea tot cand am pus mana pe el sa vad daca mai traieste. Pt ca nu se trezise de la 22.30. Am verificat si avea 38.6. I-am pus sosete cu otet si i-am dat panadol. Nu a mai inchis un ochi pana la 5.30 cand iar a facut diaree. Acum la 9 iar a facut diaree si are 38.5. Nu stiu ce ar putea fi si nici ce sa fac. Sa ii dau ceai de menta? Ce saii dau pana dupa-amiaza cand ma duc cu el la dr.
Deocamdata nu vomita deci nu stiu daca o fi vreun virus la stomac. Uooofff.
Citesc mai tarziu ce s-a mai scris pt ca acum urla si nu mai stiu ce sa ii fac. I-am dat nurofen dar mai mult de atat nu stiu.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
lutoniana spune:
Buna dimineataaaaaa soare
xggg eu sunt sigura ca au decedat de ciuda si de dorul vostru
alex am primit paro;a, multam, a fost ceva cu forumul ca am primit-o de mai multe ori. Si pupam dulce si pe Raluk
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Monikus sa nu-i dai fructe de dimineata daca asta avea puiu in meniu...si poti sa-i faci niste orez fiert cu morcov. Asta ca sa nu mai faca diaree, pt temp e bun Nurofenul ce l-ai dat deja. E posibil sa fie si de la dinti, a spart ceva ? sau inca se mai chinuie ?
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Monikus sa nu-i dai fructe de dimineata daca asta avea puiu in meniu...si poti sa-i faci niste orez fiert cu morcov. Asta ca sa nu mai faca diaree, pt temp e bun Nurofenul ce l-ai dat deja. E posibil sa fie si de la dinti, a spart ceva ? sau inca se mai chinuie ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Mai fructe avea in program dar am zis ca-i dau lapte ca nu am cand sa-i fac acum morcov cu orez. O sa ii dau la pranz. Se poate sa faca atat de urat de la dinti? Lui i-au iesit 2 sus si 2 jos acum stau sa iasa altii doi sus. Nu pare a sparge totusi. Cine mai stie. Acum sa vedem daca vomita dupa masa asta de dimi.
Multumesc frumos.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
lutoniana spune:
Mamideandrei sa bagi si tu un somnic la pranz ...ca sa recuperezi ca daca nu vei deveni usor irascibila ....ti-o spun din experienta
Eu cu cat dorm mai putin cu atat sunt mai ciufutizata si spun vorbe grele cui nu trebuie si in plus nu gandesc limpede
Pupam baiatul sa-i iasa dintucii repede
madalina84 spune:
Neatza
ALEX multumim de cafeluta,eu am primit ieri parola de doua ori,ma bucur ca ati iesit aseara si v-ati simtit bine
TECHILA super locul de joaca,sa-la stapaneasca sanatosi si sa se bucure de el
MONIKUS ma bucur ca te-am vazut activa,sa sti ca si Iri a plans cand l-am pus prima oara pe olita,apoi am lasat-o moale,am incercat iar sta pe ea cam aproximativ 2 minute dar nu a facut nimic niciodatamulta sanatate lui Rares,sper sa scapati de diaree
LALI felicitari pentru Paul,e normal sa fi mandra de el indiferent ce-ar face ca doar asa suntem toate
SELENE eu inca nu i-am periat dintii,o sa trebuiasca sa ma apuc si eu
X_GGG sa va fie de bine iesirea,frumoase pozele si ma bucur ca ati scapat de inamici,si eu ma umflu si ma scarpin de e belea cand ma ataca vreunu
MAMIDEANDREI imi pare rau ca iar ati avut o noapte agitata,incearca cu calgel sau ce mai ai pentru dintisori,poate se mai linisteste
CARINABLANCA eu cred ca ti-ar fi mai usor sa incerci cu calciu si vit d3 pt fixare,eu asa am scapat de stresul vigantolului pe care oricum uitam sa-il dau,multa sanatate
CROCODANA
Noi ieri am iesit,initial vroiam sa ne ducem in parca dar am ajuns la plaja,ne-am plimbat pe acolo,a incercat Iri apa cu picioarele apoi am fost sa mancam si m-am pricopsit cu doi dintii in umar unde mi-a dat sangele cat de tare m-a muscat,apoi Andre s-a dus acasa si si-a luat costum de baie pentru ea si baiat si au facut baita apoi am venit acasa.Sincer eu nu stiu ce sa ma fac cu Iri cu muscatul,de multe ori vrea sa te iubeasca sa puna capul pe tine dar eu de frica nu il mai las ca m.am pacalit de nu stiu cate ori si el de fapt ma muscat ba de picioare,ba de burta sau de maini,acum serios mamicile cu copii mai mari ati patit vreuna asa_?un sfat va rooooggggg
Ma duc sa incerc sa fac alt cont pe picasa sa vi-l arat pe Iri cum vb la tel
selen80 spune:
neatza
am trimis si eu poze pe mailul comun, pt cine ne-a dorit si cine e curios s-o vada tunsulici
azi dimineata mi-am recitit mesajul de aseara cu pasta de dinti....deci: sa nu credeti ca-s analfabeta, STIU ca e corect ca "nu se poate INGHITI", nu inghite, dar na...am o scuza, ma durea capul ieri
Luci, vazusem mami pastele de pe site-ul tau, dar tarziu, cred ca Uka a facut deja comanda si sa le comand doar pe alea, nu merita transportul....
Techi, super pozele, locul de joaca e criminal, voi nu mai aveti nevoie de parc nici eu n-am mai comentat ca mi-era teama ca le stergi repede si nu apuc sa le vad pe toate
Catalina, f frumos la munte acolo! iar Rares e un scump!
Carina din cate stiam eu parca e posibil sa dispara hernia in timp, nu? tinem pumnii sa fie bine!
Monikus sper sa fie doar dintii, desi parca de la dinti nu se face febra asa mare....vezi ce zice doctorul si sa ne tii la curent...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
madalina84 spune:
Mai fetele de la malul marii,imi spuneti si mie care e faza cu pesti?mi-a zis si mie cineva ceva dar nu stiu nimic.Eu vreau sa ma duc la mare cand ma intorc de aici dar daca sunt "pirannia" cum sa ma duc?!`?
x_ggg spune:
Ati schimbat parola la mailul comun? Vreau si eu ca sa o vad pe Alba ca Zapada.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
lutoniana spune:
Eu ma tot tin sa va intreb daca dupa ce implineste dovlecimea 1 an...ne mutam la Clubul scutecelor
Ca pe-asta aproape ca am fumat-o ....