Dovlecei in sarbatoare*175*
Raspunsuri - Pagina 9
techila spune:
poze
maine le sterg, maine sterg tot ce am pe picasa. am mai asteptat ca sa apuce rudele sa isi descarce...si am zis ca daca tot sunt disponibile, sa le pun si pe astea...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
doris_79 spune:
Buna seara fetele!
Noi am fost plecati la tara.A fost super!Am duso pe theo la plaja, la Dunare, ca noi stam pe malul Dunarii. F. tare a fost/
. Sa vedeti ce se balacea.....Si noi am papat pestic azi, somn la gratar. A prins soatza. Delicios.
Zicem si noi sarbatoritilor de vineri sambata si azi(noi am lipsit motivat)primim parola?
Lali, felicitari pt. Paulica fara frica.
Mamideandrei, sper sa trexca supararea baiatului.
Kiki_kri, ce ma bucur ca ai ami intrat ca stii ca noua ne placea de Alex?Multumim pt. vestile despre Anco.
Monikus, imi era dor de tine.Pupam pe Rareselul rasfatat.
Inca ceva :ce mai stiti de Mimika?Gata, ma gab la somn.Pupici , d-nelor
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri Raluk multumesc inca odata pentru parola. M-am uitat la pozicile cu voi si Alex...sunt fara cuvinte. Mai intai am vazut ca ai fost o mireasa foarte frumoasa, apoi ca in fiecare an aniversarea casatoriei e ceva chiar DEOSEBIT. Va admir pentru asta! Apoi cel mai tare "cadou"Alexutul care a crescut foarte mult si e tare fericit. Se vede asta in fiecare poza si in ochii tai de mamica implinita. Ai si o casa de vis!Sper sa fi tot asa fericita toata viata cum se vede ca esti acum!Te si sper sa ne vedem si noi prin Cj!(te rog numai sa imi zici cu o zi inaite sa ne intelegem) KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009) |
Kiki multumesc, esti o scumpa, ca de obicei
Da, da, trebuia sa adaugi "sa imi zici cu o zi inaite sa ne intelegem ca un om normal" . Ca numai eu pot fi aia care iti trimite sms pe drum spre Cluj... Trimisesem eu mailuri cu o zi inainte, dar nu m-am gandit ca nu le-ai primit si ca ar fi mai bine sa te sun .
Oricum, am niste emotii pentru cand o sa va intalnesc, si pe tine, si pe Cecilia...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Alex tinem pumnii sa iasa usor dintii
Techila daca au fost bio ouale sunt linistita, altfel cine stie ce se intampla cu blugii tai
Selen heheeee si Alex a fost azi la frizerie
Carina, offf ce rau imi pare!!! Eu e de ajuns sa ma gandesc oare cum voi reactiona cand se va intampla nenorocirea, si incep sa plang! Nici nu stiu ce sa spun
techila nu mai scriu acolo daca tot o sa stergi . Le sta extraordinar puilor in rosu Superbi!!! Poate si pentru ca sunt bronzati . Si tu esti o copila minunata! . Porcul ala de ceramica din gradina e bestial! Locul de joaca de asemenea! Sa-l foloseasca fericiti si sanatosi! Cred ca multi ani nu mai ai treaba! Si locul ala de sarit gonflabil e super! Ma distreaza falcosul cu freza lui, si apoi cum se uita el in lateral cand le faci poze! Super poze!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mamideandrei spune:
buna dimineata!
declar a treia noapte alba! e grele rau! ieri pe timp de zi a fost foarte cuminte cica, imi spuneau finii, a mancat, a dormit, cand am venit de la botez pe la 8 l-am scos si pe el afara sa-l racorim, ne-am intaors pe la 10, l-am dushat, a papat, si apoi.......da-i scandal! am reusit in cele din urma sa-l adorm pe picioare, pe la 11 jum si a dormit fix 40 min , si iar trezeste-te in urlete; e groaznic ; si tot asa am tinut-o toata noaptea; abia astept sa-i iasa si astia 2 dinti ca ma termina fizic si psihic; imi era teama sa ma mai culc, ca nu mai vroiam sa ma trezesc in tipete...acus e la mine in brate si ta-su recupereaza somnul de noapte. pe zi e bine, dar noaptea?
ANDREI
x_ggg spune:
Neata!!!
Nu, nu am disparut ca magarul in ceata, nici nu m-au mancat puricii...am iesit si noi 3 zile la munte. Nimic nou, socrii mei au o casutza de vacanta mica la 20 de km de Vatra Dornei. Frumos, natura, salbatic.Ceva poze aici
A fost cat de cat ok, din 2 nopti acolo, una a dormit mai bine (vreo 4 treziri)..a 2a zi, horror, s-a speriar de o drujba, de cate ori o auzea incepea sa urle cu lacrimi instant..drumul greu, cu zeci de opriri, fara somn (cam 3 ore dureaza drumul in mod normal, noi l-am facut in 5)
Trebuie sa citesc din urma, am vazut ca Monikus a fost ceva mai activa, sper sa reusim sa ne vedem weekendul viitor
Se pare ca puricii mei au murit de singuratate sau s-au suparat ca am plecat fara ei la munte. Cand am plecat am dat cu un spray de Raid peste tot, cand am ajuns am aerisit, am frecat, spalat vreo 2 ore, pana acu niciun semn de la ei
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
mamideandrei spune:
Alex, imi dai si mie te rog parola? din cele 2 incercari, la mine nu a ajuns!
X_GGG, dragut tare la munte, ce m-as mai relaxa si eu putin intr-un leagan din ala ; iar protagonistul pozelor, un simpatic si jumatate!
si am mai vazut si pozele Techilei, asa cum ma asteptam, super locul de joaca, sa il stapaniti sanatosi! iar baietii, !
ANDREI
alex25 spune:
Buna dimineata dragele mele.
Poftiti la muuuulta ca din ce vad avem nevoie de ea.
imediat trimit din nou parola, nu stiu ce are si de ce nu merge cand pun mai multi destinatari, acolo e buba.
techila mie imi trebuie geanta termoizolanta pentru mancarica, ca mea nu mai serveste bibe ziua, adica sa mi-o tina rece, sa nu se strice. Pozele sunt absolut minutate, de copchii nu mai zic nimic, ca stii ca sunt moarta dupa ei, iar locul de joaca e demential.
Mamideandrei eu te inteleg perfect, de bine de rau, azi noapte nu s-a trzit decat de 3 ori, dar nici eu nu mai rezist mult si din cauza caldurii si din cauza dintilor.
X_ggg bine ca ati iesit, asta conteaza, foarte frumoase pozele.
Carinablanca mie mi-e groaza numai cand ma gandesc, asa ca te inteleg perfect.
Va doresc o zi minunata.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
La multe lunitze fericite Mara Irina, Daria Maria, Doris Maria, LORIS STEFAN, VICTOR ADRIAN, Nicholas si IULIAN
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 ...ieri m-am uitat si eu in Real dupa pasta de dinti, dar nu m=a atras nimic...nu era niciuna pe care sa scrie ca se poate inghite....cand or invata ei un bebe de 6 luni sa scuipe pasta, atunci o sa le-o cumpar si eu m-am uitat un pic pe net si am vazut ca e apreciata Nenedent, dar e mai scumpicica....sau cele bio, de la Weleda.. |
sau www.13enterprise.co.uk/Eco,%20bio,organic/cosmetice%20organice/childrens-toothpaste-" target="_blank">cu gust de mandarina sau cu www.13enterprise.co.uk/Eco,%20bio,organic/cosmetice%20organice/spearmint-aloe-vera-tp" target="_blank">gust de menta si nu trebuie clatita.
Periuta de dinti pt varsta 0-2 ani e gratis, cadou
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra