Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Alex nu iti mai face griji de parola. Acum a ajuns. Oricum sunt multe fete dragute care sar sa te ajute cand ai nevoie asa ca se rezolva oricum. Ma bucur si ca ai putut sa mai iesi si tu la o inghetata. Te pup. Mersi si pt raspuns.

Techila sper sa iti aduca sot pepene la pat.

Lali, povesti ceva nu ne mai zici? Cum si-a serbat Paul ziua?

Eu l-am adormit pe fi-miu si fug langa el ca acusica se face ora si iar urla.

V-am pupat. O noapte usoara tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Techila o zi minunata cu alte cuvinte.

Am vazut reducerile alea de la Tex alaltaieri, si desi nu aveam in plan cheltuieli, am prestat cateva hainutze ptr toamna, ca din astea de vara am o gramada la care nici eticheta nu am dat-o jos.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

da ma, si eu tot de toamnita asa, pantaloni lungi le-am luat ca erau 9 lei bucata. erau si niste treninguri faine, dar nu erau reduse...mai astept...erau prea scumpe

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Asa si eu, dar inca nu ma pot hotari la marime si nu am luat prea multe sa nu imi iau teapa...ca la cat e de slabatura mandra mea nic nu stiu ce marime sa iau. Tu de care ai luat, de alea de 18 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus,fi-miu si-a serbat ziua gacand gantere si haltere ,nu stiu cum a reusit sa miste haltera de 15-20 kg a cumnatului si gantera de 8 kg ,dar le plimba prin toata camera.Camera cumnatului,bineinteles . Cand s-a nascut Paul il amenintam pe cumnatul ca il invat pe pitic sa mearga peste el in cmera sa il invite la joaca,sa nu-l lase sa doarma cand eu vreau sa dorm . Si nu stiu cum naiba ca imediat cum a invatat sa treaca peste praguri a invatat si drumul catre camera cumnatului . Maine sper sa ne trezim dimineata (cum ne-am propus si azi ) sa mergem pe faleza,sa respiram aer curat,sper eu fara miros de peste. M-am tot uitat ieri dupa celebrii dragoni de mare,dar nici urma de ei , iar soatza ,care e de 25 de ani tot pe malul marii,mi-a spus ca nu l-a intepat niciodata vre-o dihanie de aia,si el le spune "catei de mare" sau cam asa ceva cand erau copii.
Techila, si zici ca ai distrat bebeii? Eu nu mai stiu cum sa il mai distrez ,ma straduiesc dar nu-mi prea iese,e mai interesat de cine stie ce chestie invartitoare decat de maimutarelile mele si ale lui tacsu .Acum invarte rotile unei masinute care a avut si telecomanda candva.
Alex eram si eu pe lista ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

da ma alex, de 18 luni am luat ca iarna e lunga. oricum ai mei sunt lungi, iar dtefi e si lung si slab...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Imi poate recomanda si mie cineva o geanta termoizolanta buna??? Eu am una de la Primii pasi, dar nu prea isi face treaba si as avea nevoie ptr plimbarile mai luni in parc. Sar'mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Techila o zi minunata cu alte cuvinte.

Am vazut reducerile alea de la Tex alaltaieri, si desi nu aveam in plan cheltuieli, am prestat cateva hainutze ptr toamna, ca din astea de vara am o gramada la care nici eticheta nu am dat-o jos.

da ma, si eu tot de toamnita asa, pantaloni lungi le-am luat ca erau 9 lei bucata. erau si niste treninguri faine, dar nu erau reduse...mai astept...erau prea scumpe

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Asa, pentru oamenii de rand ca mine, ce si unde e Tex? Va rog sa ma tratati cu ingaduita ca in afara de toate informatiile importante, stiu multe lucruri, garantez.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

seara buna

bine ca mi-ati zis de tex, ca si io-s fan, si char ma gandeam cand or face reduceri ca sa fac si eu stocul pt toamna...eu o sa-i iau de 18 luni...de vara a avut si de 9 luni si de 12 si i-au venit bine pana acum...inca ii mai vin cele de 9...

Diamar n-am luat carut, sotz zice sa-l forjam pe asta pana ne lasa in pana, si dup-aia luam...ca poate intre timp n-o mai fi nevoie desi, oricum ne trebuie si pt bb2, dar pana atunci, cine stie ce modele mai ies...

Monikus, mi-ai luat intrebarea din gura...ieri m-am uitat si eu in Real dupa pasta de dinti, dar nu m=a atras nimic...nu era niciuna pe care sa scrie ca se poate inghite....cand or invata ei un bebe de 6 luni sa scuipe pasta, atunci o sa le-o cumpar si eu m-am uitat un pic pe net si am vazut ca e apreciata Nenedent, dar e mai scumpicica....sau cele bio, de la Weleda...

Alex, mie imi ajunsese parola imi pare rau, nu te pot ajuta cu geanta termo...noi am primit una cadou, nu mai stiu ce firma era, dar tot slabuta....

a fost azi o caldura de m=a capiat...am aspirat si eu o camera si eram fleasca, m-am bagat direct la dus....Ebru era toata transpirata, a umblat numai cu parul ud, asa ca am tuns-o iar mai scurt ca data trecuta, nr 1....are asa o fata de bebelus, cum n-a avut-o nici la nastere, ca avea mai mult par
dupa-amiaza mi-am mai revenit si eu un picut..am luat cateva guri de pecsic, probabil de aia....cafea mi-a fost cam frica sa beau , ca nu prea e recomandata pe caldurile astea...
cam atat de pe frontul de... sud- est

noapte buna

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

bia, tex este marca proprie a lui Carrefour de hainute pt copii. si-s tare faine si ieftinute

alex... nu stiu de geanta d-aia, eu o am de la geanta pt copii si e bunutza, de la peg perego. dar acum cand e cald afara eu pun bibele cu apa fierbinte de acasa si cand imi trebuie mie in parc sau unde mai umblu sunt la temepratura perfecta. nici nu prea o folosesc...termoizolanta adica

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara la toata lumea,

LA MULTI ANI Matei si Luca!!!!!!!!!!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!!!

La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi!!!!!!!! Bineinteles si Mariei mele si un special LA MULTE Lunite Amaliei de crocodana si distractie placuta!

In sfarsit stau si eu putin linistita si sper sa recuperez, dar am zis sa scriu ceva despre noi ca in ultima vreme doar recuperez si atat.

Ieri Maria a implinit 11 luni si are 8,930 kg si 76 cm. SUnt foarte multumita de dimensiuni.

AM fost si la medicu cu buricutul si se pare ca e hernie ombilicala mica dar chirurgul a zis ca nu trebuie operata, el putin nu inca, doar daca nu ar trece pana pe la cativa ani si sa mergem la control peste 1 an. Asa ca m-am linistit din acest punct de vedere. Insa la control am ajuns prin cineva si mi-a mai consultat-o alta doctorita pediatra decat a noastra si a zis ca are un inceput de rahitism pentru ca ii stau nu stiu cum costele asa ca pentru 1 luna ii dau 6 picaturi de vigantol si o cura de 10 zile de calciu.

In rest e bine, umbla toata ziua, fosrte mult singura, mai ales in casa dar si afara are curaj. II plac cainii la nebunie. Aproape toate mesele le mananca pe 101 dalmatieni.

Eu am fost foarte suparata saptamana asta. Luni a murit cainele meu cel iubit, ceea ce m-a facut sa plang destul de mult. L-am primit cand am implinit 17 ani dar cand m-am mutat de acasa l-am lasat la ai mei ca la ei era spatiu si ei mult pe acasa si asa i-a fost mai bine. Dar e foarte dureros si asa. Sa nu spun de ai mei ce suparati sunt. Sunt constienta ca cine nu are sau avut un caine nu intelege ce tot indrug aici dar am vrut sa ma descarca.

Va pup si va urez o noapte buna!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Crocodana, acum am citit ca ati scapat de stres si ma bucur tare mult ca e totul ok.

Fetelor, va multumesc tare mult pentru urarile de ieri!

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput