Dovlecei in sarbatoare*175*
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Inca o intrebare KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009) |
A mea in zilele buna papa 6 masuri dimineata (200ml) si 7 masuri seara (230ml).
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Kiki ma bucur tare mult sa citesc ca sunteti bine, dar tare m-am intristat si eu cand ai zis de Anco.
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
diamar78 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Mai fetelor, nu stiu ce mama naibii s-a intamplat dar eu v-am trimis parola de dimineata, adica toate cele care mi-o cereti din nou la mine in mesaje apare ca v-am trimis. Biaz, Raluk, Monikus, Anamaria, Iulia, Kiki va rog sa ma credeti ca v-am trimis de dimineata. ![]() ![]() ![]() Na acum am nervi.![]() ![]() |
Lasa ca acum a ajuns, nu te mai enerva ca nu e sanatos.
Monikus si kiki_cri.mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lali_mete spune:
Delia, prima data am vazut clipul indian fara sunet si m-a pufnit rasul citind subtitrarea
,azi am reusit sa-l urmaresc si cu sunet,m-am distrat teribil. 
techila spune:
seara buna madamelor,
daca are timp cineva in exces plus chef de munca...imi trimite si mie parolica? foarte multumesc
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
alex25 spune:
Beeeeeyyyyy, iar e linisteee aiciseaaaa????? Ntz, ntz, ntz va iau la bataitza imediat....hai, la apel, ca altfel....

Noi suntem fericiti ca au sosit bunii acasa si astazi a stat manndra pe la ei si am iesit si eu cu soatza la o inghetata si niste cumparaturi...a fost super.![]()
In rest ne chinuie tare de tot incisivii laterali superiori, unul aproape a plesnit si celalalt e umflat rau, maraie saraca in somn si de aia se si trezeste, imi vine sa ma spanzur, mi-e o mila de ea de mor.

Cam atat deocamdata.![]()
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
alex25 spune:
| citat din mesajul lui techila seara buna madamelor, daca are timp cineva in exces plus chef de munca...imi trimite si mie parolica? foarte multumesc Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Haaaai maaaaaa, nici la tine nu a ajuns????????

Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
techila spune:
foarte multumesc doamna 25
pai as zice madam diverse...dar nu am ce...hai ca sa incerc:
adica dimineata fuseram la cumparaturi; am rasturant pe mine un cofrag de oo bio, m-am intors cu blugii plini de ou si erau si asa...de parca facusem pis pe mine
si scortzosi; dupe care am ajuns acasa, mi-am dat seama ca nu cumparasem multe lucruri necesare si l-am trimis pe sotz inapoi la carfur. dupe care am hranit puii si am facut entertainement pentru dansii, i-am culcat si am prestat curatenie la greu. am hranit din nou puii, iar i-am distrat, le-am facut baie, si acum imi trag si eu sufletul. poate i se face lui sotz mila si imi aduce pepene la pat...
a, si sa stiti ca-s reduceri la tex
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
alex25 spune:
Techila o zi minunata cu alte cuvinte.![]()

![]()
Am vazut reducerile alea de la Tex alaltaieri, si desi nu aveam in plan cheltuieli, am prestat cateva hainutze ptr toamna, ca din astea de vara am o gramada la care nici eticheta nu am dat-o jos.
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
techila spune:
| citat din mesajul lui alex25 Techila o zi minunata cu alte cuvinte. ![]() Am vazut reducerile alea de la Tex alaltaieri, si desi nu aveam in plan cheltuieli, am prestat cateva hainutze ptr toamna, ca din astea de vara am o gramada la care nici eticheta nu am dat-o jos. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase!![]() |
da ma, si eu tot de toamnita asa, pantaloni lungi le-am luat ca erau 9 lei bucata. erau si niste treninguri faine, dar nu erau reduse...mai astept...erau prea scumpe

nasterea a doua putze