Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Kiki,frumosi tare baietii tai
Am vazut ca ati fost in parculetul de langa Lic. Sportiv ,si noi am fost zilele trecute pe acolo.Poate ne vedem intr-o zi

Si cu Anco am tot vb sa ne intalnim,dar am ramas numai cu planurile

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

danangie wow ce apropiate suntem ca varsta la sarcina.Eu am UM 1 iunie.SI DPN-ul 8 martie.Si eu am durerile de spate zilnic dar astea le consider 'ceva' normal, mai ales ca si Brucu nu e tocmai usor.Imi ajunge cat så il ridic så ii schimb pampersul sau il pun si iau din patut.Zici tu ca nu ai greturi deloc apoi cred ca avem baiat si fetita, nu stiu cine baiatul si nu stiu cine fetita.De abia astept så aflu , peste vreo 2 luni.

In rest baietii ce iti fac? Cum e cel mare?Si-a mai revenit cu somnul de noapte? Tu parca spuneai ca ii ai pe amandoi in aceeasi camera nu?

te pup cu drag!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Mamideandrei multa sanatate lui Andreiucu.S ne mai spui cum mai e.Sa stii ca si noi ama vut cred ca o såpt daca nu mai mult de nopti nedormite, l-am dus si la soacra ca så ne odihnim.Si de vreo 2 zile vad ca si-a facut mila de noi si parca doarme mai bine fara 100 de treziri.

Emy sa vii så te pup eu dulce daca ziic ca e fatå.Desi eu cred ca poate fi si vreu flacau asa mai fitos

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+

Bruce, minunea noastrå

te pup! sper sa iti treaca repede greturile, si sa te bucuri de sarcina; si abia asteptam impresii si de la tine cu cresa!
si merci de incurajare; deci se poate si mai bine de trei nopti la rand , m-as trezi si de 20 de ori, daca doar ar scanci putin, dar sa te trezesti in urlete e groaznic! ne facem noi mari!

asta e, vorba aia si cand o zambi cu toti dintii!!!!!!

azi a fost cat de cat ok, cu urletele de rigoare, dar mai putin si mai usor de impacat; vedem la noapte; cred ca mai degraba ii iese cel de sus opus celui iesit decat perechea de jos; parca cel de sus se vede mult mai tare! om vedea
cineva imi spunea sa ma bucur ca plange pentru 2 odata si am mai scapat de unul

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola,
mary, www.carrefour.ro/index.php?pg=eoferta&id=112" target="_blank">de aici e locul de joaca.
vai, mi-am adus si eu aminte de catelul carinei, tare rau imi pare...acum doua zile m-am uitat la "Eu si marley", un film cu un caine si am plans juma de ora dupa ce s-a terminat. in jumatea aia de ora mi-am pupat javra.

hai va pup, incerc sa dorm un pic

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Ati scris nu gluma....
Noi am fost la bunici in week-end...ce bine e cand ma mai relaxez si eu un pic.
Monikus s-ar putea sa fie de la dintisori.Mai incearca-l si dai sa bea apa...de la deshidratare si caldura poate sa mai faca febra.Dar tinand cont de faptul ca a facut si kk moale...Speram sa nu fie altceva.Daca cumva vezi ca tine si maine,eu zic ca nu e rau sa-i duci o proba la control. speram ca nu-i nevoie!
Ioana nici Mihnea nu vrea lapte praf,doar in amestec cu biscuiti,dar si atunci e CIH.
Pup fetele toate,am vazut ca au mai fost cateva dintre voi carora le-a placut rochita mea!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Imi trimite si mie o draguta dintre voi PM cu parola noua?
Multumesc!

Mergi la inceput

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Monikus, sper sa fie doar de la dintisori diareea aia. A avut mai multe scaune?
Iuliapapusa, ma bucur ca e bine. Eu zic ca daca nu a avut nicio reactie la laptele de vaca de ce sa nu0i dai, oricum mai e putin pana fac anul si atunci au dezlegare.
Mada, ce blondut e Iri. E un dulcel. Pacat ca nu pot sa vad si filmuletele ca nu stiu ce are calculatorul meu. Cu tati lui s-a mai vazut?
Emy, e tare dulcica fetita ta.
Super locul de joaca al terchilosilor. Mi-a placut cum s-au bagat ei peste sora lor in cuibusorul ei.

Noua ne-a puscat incisivul lateral sg si da sa-i pocneasca si cel central dr. Tot asa cate 2-3 ii ies mai nou. Probabil ca si din cauza asta a avut el scaunele alea moi zilele trecute. Si astazi a si mancat supica crema cu morcov, dovlecel, carnita de pui. Acum nu stiu daca a mancat ca a mai scapat si el de dureri sau ca-i place asa mai moale si eu ii ofeream doar pireu.
Astazi imi serbez sotul si sora si ma uit dupa o reteta de tort fara blat din oua.
Poate reusesc sa intru si pe email sa vad poze dar am o problema si ma tot scoate.
Chiar, cum sa setez scrisul mai mic ca am apasat pe un buton si mi s-au marit literele si am pagina labartata.?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Diamar ca sa micsorezi pagina tii apasat "CTRL" si tasta minus,si ca sa o maresti ,tasta "CTRL " si tasta plus . .
Iuliapapusa,legat de laptele de vaca voiam sa spun acelasi lucru ca si Diamar. Baiatul nasilor mei nu a vrut deloc lapte praf,si a papat dorna rosu de la nastere aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IULIK nu stiu cat sunt de normale durerile astea ale mele.....problema e ca azi nici in picioare nu reusesc sa stau...o suferinta continua. Baietii sunt bine. Alessio creste, a inceput sa vorbeasca mult, sa formeze propozitii. Mattia merge de-a busilea si de aceea imi cam este frica sa-l las hai hui ca are boala prizelor. Nu. Nu ai mei dorm in aceeasi camera.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luna) si Mattia Gabriel(9 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput