Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
simplicity spune:
Lorex,am tot uitat -un brat de pt munca depusa cu prima pagina!
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Editat:GRAMATICA VIETII mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! |
Si noi pupam Ariana (ce nume frumooooos -vreau si eu o fata).
I-am dat cand s-a trezit sa pape pe la 9 jumate cu Calgel si doarme amaratu de atunci lemn. Of of !! ... Trecem noi si peste asta. Mai avem cam 1 an jumate de tras si gata.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
simplicity spune:
Fetelor,am si eu o curiozitate....voi cum v-ati incuscrit(ca mie mi-a scapat chestia asta cand v-am citit.....din timpul sarcinii?e doar o curiozitate)
al3csa spune:
Nikole eu am o pompa electrica de la Primi Pasi si cat am folosit-o eu 1 luna cam asa si-a facut treaba f bine sa stii. Am dat 50 ron pe ea de pe okazii.
Dar sa stii ca tot mai bn m--am descurcat cu una manuala. Pt ca la aia electrica ma cam usturau sfarcurile. Pe cand la aia manuala nu.
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
simplicity spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Si noi pupam Ariana (ce nume frumooooos -vreau si eu o fata). I-am dat cand s-a trezit sa pape pe la 9 jumate cu Calgel si doarme amaratu de atunci lemn. Of of !! ... Trecem noi si peste asta. Mai avem cam 1 an jumate de tras si gata. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Fetelor,am si eu o curiozitate....voi cum v-ati incuscrit(ca mie mi-a scapat chestia asta cand v-am citit.....din timpul sarcinii?e doar o curiozitate) mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! |
Pe noi ne-a cerut Lorex desi acum ne-a cam uitat ... ce sa-i faci asa sunt fetele ... Yannis o asteapta cuminte pt ca stie ca una mai frumoasa ca Iuria nu v-a gasi .
Povestea nasterii
simplicity spune:
citat din mesajul lui cris_mario
,esti o draguta pai,gata cu doliul...sper ca e totul ok pe aici,nu am timp sa citesc pentru ca o sa plec sa caut un carut sport .. .si sunt fff obosita k m-am culcat la 2 Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
al3csa spune:
Nu nu .. Nu esti singura ... Profit si eu ca Yannis doarme (nu stiu cat timp) si taaare mi-a fost dor de sot. Am vrut si ieri sa intru dar mi-a fost imposibil .. cand vroiam sa scriu si eu ceva auzeam "auuuu..auuuu" si plecat de la calculator. Iar cat a dormit cam 2 ore toata ziua : mancare, spalat, intins rufe" In partitii asa
Povestea nasterii
simplicity spune:
citat din mesajul lui al3csa
Pe noi ne-a cerut Lorex desi acum ne-a cam uitat ... ce sa-i faci asa sunt fetele ... Yannis o asteapta cuminte pt ca stie ca una mai frumoasa ca Iuria nu v-a gasi . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! |
Din timpul sarcinii .
Povestea nasterii