Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Cum am venit ultima,cred ca a mea e singura burlacita......oauuuuuuuuu......pai cand o veni un CAVALER/FAT FRUMOS scump va trebui sa plateasca:
1.trebuie sa prezinte la viitorii socrii(adica eu si sotul) un CV(cu alea alea:masini,case,scoli etc....)-glumesc,pe noi ne intereseaza sufletul si mintea,nu valoarea materiala
2.trebuie sa ii cunosc parintii(ca nu vreau sa aiba biata mea fetita de suferit din cauza viitorilor socrii si sa vina plangand acasa)
3.trebuie sa stie sa se descurce singur in viata,ca nu o sa-i intretinem noi la vesnicie(nu imi ajunge ca fac si eu ca Decenuela noapte?plus ce urmeaza)
4.etc...mai sunt multe de spus...dar totusi nu as vrea sa se sperie acesti cavaleri......

Cred ca v-am plicitisit...

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simplicity incuscreala s-a facut si in timpul sarcinii si dupa.

Eu cu Bea ne-am incuscrit dupa nasterea copiilor.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Cum am venit ultima,cred ca a mea e singura burlacita......oauuuuuuuuu......pai cand o veni un CAVALER/FAT FRUMOS scump va trebui sa plateasca:
1.trebuie sa prezinte la viitorii socrii(adica eu si sotul) un CV(cu alea alea:masini,case,scoli etc....)-glumesc,pe noi ne intereseaza sufletul si mintea,nu valoarea materiala
2.trebuie sa ii cunosc parintii(ca nu vreau sa aiba biata mea fetita de suferit din cauza viitorilor socrii si sa vina plangand acasa)
3.trebuie sa stie sa se descurce singur in viata,ca nu o sa-i intretinem noi la vesnicie(nu imi ajunge ca fac si eu ca Decenuela noapte?plus ce urmeaza)
4.etc...mai sunt multe de spus...dar totusi nu as vrea sa se sperie acesti cavaleri......

Mai sunt pufuleti neluati....unul este Jiji ( cred ca ma spurca decenuela acum), bebe X sigur nu e luat nici el. Cred ca sunt si fetite libere, asa ca mai bine va grabiti la o incuscreala.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simplicity incuscreala s-a facut si in timpul sarcinii si dupa.

Eu cu Bea ne-am incuscrit dupa nasterea copiilor.

_

AMR 7 kg
Multumim de raspuns Miremia,Al3csa...sunt cam curioasa din fire

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Mai sunt pufuleti neluati....unul este Jiji ( cred ca ma spurca decenuela acum), bebe X sigur nu e luat nici el. Cred ca sunt si fetite libere, asa ca mai bine va grabiti la o incuscreala.

_

AMR 7 kg
Jiji nu e luat?cred ca ar trebui sa fac CV eu pt Decenuela ........ei dar de ce sa ne grabim,sa-i lasam sa se mai cunoasca(doar nu o sa incep de pe acum cu cadoaie pt cuscrii )

Mergi la inceput

O recomandare cat mai rapida pt o pensiune la munte iegzista?

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata, la amiaza..

Azi avem si noi o zi mai buna...am dormit boiereste pana pe la 10 juma, mmmm...ce bine a fost!!!!! Apoi ne-am diversificat cu piure de mar si piersica (crude), am papat vreo 100gr asa, deci super bine zic io...si acum in timp ce fii-mea da probe pentru un post de soprana la opera v-am citit...vai ce m-am distrat cu Alicredo.......stiu ca poate nu-i de ras, dar a fost simpatica tare. Eu am baut aseara cateva guri de bere din paharul lui barbat-meu si pe langa faptul ca m-am ametit in 2 sec m-am si simtit vinovata tare...dar mi-a trecut! Credeam ca voi sunteti 'ingerasi', care nici macar cu gandul nu pacatuiti si mi-era jena si sa va zic ca poftesc de mor la o bere, daramite sa va mai zic ca am si gustat. Aia FA n-are nici un gust...iacs...

Fetele...vroiam sa va intreb...fructele piure se pot pastra la frigider? cat timp? ca eu i-am facut azi de ex dintr-un mar si o piersica si mi-au iesit cam doua borcanele din alea de 130 gr...si bineinteles ca nu mananca atat si l-am impartit in doua...pot sa tin oare un borcanel la frigider pana maine sau la fructe e musai sa fie proaspete.
La legume pun piureuas in congelator pentru trei zile...papa la o masa cam 8-10 cubulete, adica un borcanas...dar oare cu fructele cum sa procedez? Voi cum faceti?
Piureuasul de legume pe care il puneti la conge il puneti fiecare leguma separat sau amestec? Eu pana acum am facut cubulete din fiecare leguma pasata separat si dezghet din fiecare cate unul-doua, depinde de gust.
Voi ce mai adaugati pe langa fructe? Le dati simple asa? dar la legume? Si ce combinatii de fructe, legume faceti?
La noi la legume cel mai mare succes il are morcov+dovlecel, pastarnacul e iacs, cartoful la fel....
...moama, scuze ca v-am luat mai ceva ca la interogatoriu...

Trimit... ca vocalizele lu fii'mea s-au transformat in urlete de-a binelea....of!
Va pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Citat:

Citat:

_

AMR 7 kg
Jiji nu e luat?cred ca ar trebui sa fac CV eu pt Decenuela ........ei dar de ce sa ne grabim,sa-i lasam sa se mai cunoasca(doar nu o sa incep de pe acum cu cadoaie pt cuscrii )

....numa sa nu va faca surpriza vreun nepotel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

O recomandare cat mai rapida pt o pensiune la munte iegzista?

_

AMR 7 kg

la munte unde? eu-ti recomand pensiunea andra din predeal. ii gasesti pe net. exista si andra2. au camere imense, prea imense zic eu, ca la hotel de 5 stele, baie de sa te dai cu bicicleta, plus bucatarie cu di tati! si curat...si camera de ping-pong...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna!!!!!

ieri a fost o zi f faina. am fost la pasaport, asta mic a fost exemplar de cuminte, el fiind oricum f cuminte in general. cand sa-i faca poza, el la mine pe genunchi, isi pierduse un pic rabdarea si incepuse sa maraie. se tot misca, aia nu reusea sa-l pozeze, iar cand statea, scotea limba am facut-o pe tipa aia sa rada si sa se minuneze cum statea asta mic cu limba scoasa de 2 coti...........pana la urma am reusit, dar luni il ridicam, ca ieri noi pe la 3 am ajuns....
si cum a ajuns lihnit de foame(desi nu a zis nimic...) pe la 4 acasa, dupa un supt de 5 minute la 12 jumate (!!!!), a mancat tot piureul de legume cu carne!!! premiera!!! deci trebuie sa-i fie foame de tot ca sa iasa moldoveanu din el si sa manance si legume. nu cu mare pofta, se vedea, dar cel mai bun bucatar e foamea, nu?

tomaca, felicitari pentru dintisor!!!! vreau si eeuuuu!!!

vorbeati de lapte....ala de consum mi se pare cel mai apropiat de ala pe care il stiu eu de la tara. inca nu am gustat la dorna bio/eco....iaurt i-am dat de vreo 2 ori, iaurt usurel de la napolact, odata vreo 2 lingurite asa, doar iaurt, iar a doua zi i-am zdrobit o piersica si am amestecat-o cu iaurt. i-a placut la nebunie!

ma framanta un pic o treaba.........fi-miu se tot screme, in diverse reprize peste zi, dar nu de kk, ca pe ala il face o data sau de 2 ori pe zi, dar are momente cand se screme doar asa...degeaba....nu stiu cum sa va explic....parca s-ar distra, ca ii place lui sa faca asa, mai mult din gat de fapt.........ati inteles ceva?....si inca ceva nostim. a tras un partz puternic mai devreme de s-a speriat si el, a facut ochii cat cepele

ail be bac!

mama unui pui...Stefan

da, da si jiji tot scremeala din asta are....si9 nu face kk...dar uneori se inroseste..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput