SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am ajuns si eu acasa,speram si eu, andreea, vesti.
cred ca ajunge tarziu tare, nu stiu daca azi o "prindem". cu siguranta va fi si obosita.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Fetele, scuze ca iar va deranjez. Tot caut si eu pe net, am gasit cazuri asemanatoare si se pare ca au primit bani de la stat...nu stiu cum... ca nu am timp mult, sunt cu micutul care face galagie. Am gasit urmatorul caz, nu stiu ce s-a mai intamplat, cine poate cerceta, VA ROG!
http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/07/21/stelutele-de-mare-ioana-ciubotaru-pierduta-printre-formulare/

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am citit, inteleg ca a primit banii dar uff, ma incurc rau in legislatia aia, Elara ne-ar fi fost de MARE folos, o data ca jurist si o data pt ca lucreaza chiar in interior...
Acum am culcat-o pe Iulia, am stat peste 3 ore la locul de joaca din Izvor si daca nu venea tati sa ma ajute (recte sa o ia pe sus) mai stateam si acum. Sunt absolut rupta (pt cine stie locul e de inteles de ce...). Ma duc sa zac nitel, sa mananc si mai revin ca si eu astept cu infrigurare povestea Nicoletei.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

FETELOR DRAGI:
Mai avem ceva de asteptat pana vin documentele si le inseram in poveste, in blog, ca sa dam drumul definitiv popularizarii. Intre timp, material sa zic asa, nu e mult de facut. Maine e duminica; e momentul cel mai bun pentru o mare, cat mai mare si puternica rugaciune colectiva. Din motive de fus orar si de orice alte trebi pe care cu toatele le avem,
propun pentru maine 1.08.2010 sa ne rugam impreuna la orele 10-18-2 (ora Romaniei) pentru insanatosirea lui Siluan!

Oriunde am fi, la biserica, cu copiii in parc, la cratita, la birou, pe strada, la calculator, in pat, la mare sau la munte, sa ne oprim gandurile un minut, sa spunem miraculoasa Rugaciune a inimii si inca o rugaciune, personala, pentru Siluan si incercatii lui parinti!!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Ma alaturi si eu la aceste rugaciuni!Doamne ajuta-i,da-le sanatate si putere,atat lui cat si parintilor si fratiorilor.

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor, eu nu mai pot . Am citit intr-un suflet, imi spusese Gudinduta ca vorbiti cu Simo, imi spusese ce a vorbit Naty de dimineata cu ea...nu mai pun emoticoane jelitoare, ca nu-s nimanui de folos. Ma bucur ca Ariel e optimista si ca a remontat-o pe Naty, ma mai inzdraveneste si pe mine putin asta, pentru ca nu am incetat sa sper nicio clipa ca singura problema vor fi banii si nu efectuarea transplantului, ori azi...Spun mereu "Dumnezeule!" de parca...Radu imi spunea azi ca o sa creada in el cand va intelege de ce lasa sa se intample una ca asta unui suflet nevinovat...

Are si Radu cont de Paypal, nu poate fi folosit ca e pe contul de PF, deci sunt inutila si cu asta. Ma rog, ma rog neincetat pentru ei, sa treaca si peste hopul asta si sa ramana numai banutii de strans!

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Feeteeelooorr!! L-am vazut de aproape,aproape pe Micuuu'!!Baai,e atat de dulce si asa isi agita manutele si copanelele!!Nu am cuvinte sa va descriu cum mi s-a umplut inima de dragoste si speranta!! Fetelor,numai cand il privesti,iti dai seama ca va reusi!! Simo arata obosita,dar la fel ca Adriuta,am vazut si eu un zambet pe buzele ei! Poate era din cauza faptului ca web-ul meu ma arata cu capul in jos..un fel de spiderpregnantwoman
Cu pay pal-ul,a vb Ariel cu tatal lui George si rezolva dansul.

Acte a primit Nico-ce aveau din Romania.Restul,cand ajung la Innsbr.

Cu E112,a ramas sa mai cercetam,sa vedem care-i treaba..

De asemenea,Nico a facut pozici!

Nu mai stiu ce sa va zic..
Aaaa,le-am auzit pe Miha,Andreea,Adrian si AdriutaMiha e buna sa lucre la radio! Curand ar ajunge si pe sticla!
Una peste alta,intalnirea mi-a dat aripi,speranta,optimism!! Micul nostru va fi bine!! Trebuie sa fie bine!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

naty, acelasi lucru ce l-am aflat la CAS, l-am citit printre randuri si la povestea de pe link... ca 112 nu e bun la transplant.
ar trebui sa ne concentram pe Legea 50, care mi-a fost indicata.
cred ca n-ar trebui asteptat dupa acte, sa aflam "procedura" din timp. adica sa sun luni la cei de la salvatioviata )parca asta era. am primit de la alina (de la M.A.M.E.) datele de contact de acolo. iau legatura cu ei, povestesc cazul si vedem ce zic.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

bey, fetelor, voi ati uitat ca meseria mea inseamna voce blanda?!
sa vedeti ce succes am la "pacientii" mei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

am prins si eu optimism, olga, ia si tu
osafiebine osafiebine osafiebine

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha...n-am simtit in viata mea ce simt acum....

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput