SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stiu, acelasi lucru si pentru mine... prima reactie a fost sa ma inchid, eram gata sa "fug". mi-e rusine s-o zic... dar era mare durere de dus si nu stiam daca pot. uite ca am reusit sa gestionez...
am un milion de ganduri! ma uit la Luca, mai astept un copil... oricum e anxietatea sarcinii...of
mai clachez, mai plang, o mai sun pe aricel, mai plang cu ea

ma concentrez pe fapte, ce e de facut. ma bucur ca pana la varsta asta am reusit sa adun in jurul meu oameni inimosi, oameni care deschid usi. asta am descoperit in ultimele zile. peste toata durerea, ce se intampla acum imi aduce un plus in viata... descopar din nou OAMENII. si sunt cu suflet, inimosi
nu mai spun cat de impresionata sunt de craca, nu m-am simtit niciodata mai aproape de ea. imi sunteti ca niste surori. multumesc lui DD ca v-am intalnit.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Miha da-mi si mie niste optimism, ca mi-e frica de tot....

O astept cu infrigurare pe Nicoleta cu vesti.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

buna seara, am citit ce s-a scris in acest capitol, ca si la celalt sunt restanta dar imi pica ochi in gura.

naty ma alaturi si eu rugaciuni.

am vazut ca ati facut blog povestea este pusa pe blog sau doar conturil, la mine apar doar conturile. am citit povestea si imi venea sa . ariel are dreptate avem nevoie si de o varianta scuta. naty are o idee super despre cele cateva cuvinte care pot sta pe prima pagina, urmand ca de acolo sa existe link catre poestea lui Siluan
in alta ordine de idei ma bucur ca nico a reusit sa ajunga la Simo, ca Micul e se pare mai bine si la D-zeu sa fie din ce in ce mai bine. ma bucur ca ati reusit teleconferitna, si i-ai transmis lui Simo optimismul si taria voastra, sunt sigura ca pentru ea chiar conteaza.

eu azi am smotruit, am spalat mocheta de pe hol, am dat cu lavabil in bucatarie( adica sotul), am fost la aniversarea nepotelului, apoi la nasi am ajuns si noi la 9 jumate acasa...gaza doarme. eu am intrat sa vad noutatile.

noapte buna. idei nu mai am sa propun nimic...acum sunt in pana de inspiratie

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+18 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ce echipa sunteti,toata admiratia pentru felul in care sustineti aceasta mamica si bebelusul ei.

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

stiu, acelasi lucru si pentru mine... prima reactie a fost sa ma inchid, eram gata sa "fug". mi-e rusine s-o zic... dar era mare durere de dus si nu stiam daca pot. uite ca am reusit sa gestionez...
am un milion de ganduri! ma uit la Luca, mai astept un copil... oricum e anxietatea sarcinii...of
mai clachez, mai plang, o mai sun pe aricel, mai plang cu ea

ma concentrez pe fapte, ce e de facut. ma bucur ca pana la varsta asta am reusit sa adun in jurul meu oameni inimosi, oameni care deschid usi. asta am descoperit in ultimele zile. peste toata durerea, ce se intampla acum imi aduce un plus in viata... descopar din nou OAMENII. si sunt cu suflet, inimosi
nu mai spun cat de impresionata sunt de craca, nu m-am simtit niciodata mai aproape de ea. imi sunteti ca niste surori. multumesc lui DD ca v-am intalnit.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Esti minunata!!!

Ma rog in continuare

Mergi la inceput

simplicity

kya, oof, cu drag iti dau, cred ca ne-a prins bine sa ne "intalnim" virtual, de acolo optimismul, s-a adunat energie pozitiva

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

hai, mai bubu, impreuna suntem minunate!

m-am gandit azi la tine. dupa alaptat trebuie sa ma apuc iar de cura ta. ca mers bine data trecuta. cel putin am plecat cu kg mai putine in noua sarcina... ca deja am pierdut "formele"

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am intrat sa vad daca a scris Nico... citesc maine dimi..
Doamne ajuta sa fie o noapte buna si sa auzim NUMAI de bine maine!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

va si eu, ma duc sa-mi pun la orizontala hemoroizii
va scriu din picioare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Miha, tu trebuie sa faci ceva cu hemoroizii dupa ce nasti...uite, Roxana-Claudia a avut o interventie dupa a doua sarcina si este bine acum, n-a mai avut probleme...o intreb eu exact ce-a facut si iti zic...si pe mine ma mai supara din cand in cand...dar sunt micuti...

Abia astept sa povesteasca Nico!! Imi pare rau ca nu am fost si eu on line sa ii spun cateva cuvinte lui Simo...

Noapte buna, astept vesti bune!

Mergi la inceput