SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunteti minunate cu toata mobilizarea asta de fortze pt micul Siluan. sunt convinsa ca pt mamica lui toate astea conteaza enorm. va doresc sa va ajute DD in tot ce faceti pt acest copilas!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

mychydutza

Miha, Bubulina are dreptate nu se poate sa te chinui in halul asta. Daca mai treci prin Buc. ti-l recomand pe dr Ghenea Adrian. Din pacate lucreaza doar la Medlife, nu si la stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

m-am emotionat maxim cu voi

v-ati mobilizat exemplar!
va imbratisez tare de tot!

cred ca ati reusit sa-i dati si lui Simo o 'gura de oxigen', putin din optimismul vostru

as fi mandra sa va am prietene si alaturi
fiecareia dintre voi

cu Elara mai tin eu legatura. Particica din sufletul ei e aici.
(intr-adevar e intr-o perioada delicata si... cred in imposibilitatea de a intra aici :( )

asteptam vesti de la Nico

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am modificat cu diacritice.. sper ca nu mi-a scapat nimic (cred ca mai am un pic si invat pe de rost povestea).. acum sap sa vad cum sa fac si cu useri si cu descrierea aia mica.. cred ca mai bine il faceam in wordpress.. dar m-am grabit sa il fac mai repede.. off..

in rest sunt cu gandul mereu la ei!

edit: hai ca am mai modificat pe acolo una alta.. dar nu-s sigura ca e bine.. am pus versiunea aia scurta sus.. ramane pe orice pagina te-ai duce, la fel si conturile.. dar nu stiu daca e bine asa.. meniul cu pagini l-am pus in dreapta ca se vedea mai bine, decat daca l-as fi pus sus.. acolo mai trebuie adaugate posturi.. sa-mi ziceti ce sa mai modific..

edit2: pt blog am folosit o adresa de a mea, pe care nu prea o folosesc.. dar poate scrie oricine are cont de gmail.. daca imi dati adresa de mail va adaug la autori (am incercat cu mailul comun dar trebuie musai cont de gmail).. sau oare e mai bine sa mai fac un mail comun pe gmail.com? mie nu mi-e greu sa modific/public/etc, numai sa fie ok cu voi..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

miha, eu te "optimizez" si tu ma faci sa plang aici??? m-ai emotionat tare mult cu mesajul tau...chiar ii ziceam lui nico zilele trecute, ca eu in "real life" am 2 buni prieteni, in rest...amici. insa, pe voi, randunelele, va pun pe aceeasi linie cu cei 2 buni prieteni. am trait alaturi de voi, in acesti 3 ani, cat as fi trait cu altii intr-o viata. am trecut prin toate starile sufletesti aici: fericire, tristete, bucurie, cearta, impacare, pupaturi, imbratisari...pai cand am vazut fetele, pt prima data, parca le stiam de o viata!!!
pe tine, cand te-am vazut cand ai venit in Buc... parca ma despartisem de tine cu o zi inainte. simo, la fel! am strans-o in brate, de parca "maine" urma sa ne revedem...
de nico, nu mai zic, cand a intins mana si s-a prezentat, m-a apucat un hohot de ras si am sarit de gatul ei. cum sa intinzi mana???
mai ramane sa le vad pe restul fetelor dragi din tara, pe fetele din afara si pot sa zic ca-s happy. hai ca o dau in romante.

dragele mele, cand va pierdeti curajul si speranta, cititi mesajul asta...o sa ziceti ca am luat-o pe aratura...dar de ce am gasit eu asta tocmai acum??? fara sa il caut cu motiv???:
http://siluan.trei.ro/?p=95
eu cred ca Cel de Sus ne (mai) trimite un semn, ca NU TREBUIE SA NE PIERDEM SPERANTA!

alinuk, zici ca ti-ai dori sa ai prietene ca noi. pai ne ai! cu drag iti spunem ca esti o prietena foarte buna, care ne ajuta acum, la necaz. la fel, dorim sa te si bucuri alaturi de noi si sa razi alaturi de noi cand il vom pupa pe MICU drag pe obrajorii aia pufosi! sa vezi ce fratiori frumosi are MICU!!! David are niste ochisori frumosi si e tare talentat la pian, iar Sam!!! Sam e un dulce si un cuminte! In privirea lui parca a adunat toata bunatatea de la mami si tati!

mychydutza, simplycity ca ati venit la noi!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

DOAMNE, DUMNEZEULE, AJUTA-L PE SILUAN! AJUTA-L PE MICUL NOSTRU SA REZISTE PANA, LA SI DUPA TRANSPLANT! AJUTA-L SA CREASCA MARE SA ISI BUCURE PARINTII SI FRATIORII! DA-LE PUTERE PARINTILOR SA REZISTE IN INCERCAREA ASTA! ARHANGHELE MIHAIL, PE PUIUL MEU NU L-AI LASAT LA GREU! NU-L LASA NICI PE SILUAN, AJUTA-L!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Pentru maine dimineata la cafea...aveti ceva sulpliza pe mailul comun. Am scris acolo de asemenea si o mica scrisorica...
Astept mailul ala de la Zoze...oricum cand primiti actele puneti-o la ajutor financiar ASAP si dati sfoara in tara, eu cred ca este o paginuta frumoasa...deocamdata
.... tic tac tic tac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

'Neata!
Cafeluta si ceiutul
Va doresc o zi buna, o duminica binecuvantata si presarata de rugaciuni pt Siluan.

Nico te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

,neata!

Mutam de cafea, Andreea!

fetelor, dragele mele, sunteti minunate, absolut extraordinare!
Sunt langa voi, langa Simo si Siluan cu tot sufletul meu!
Astept momentul in care voi putea si eu sa fac ceva concret! Trageti-ma de maneca daca e nevoie de ceva care as putea sa fac!

Pana atunci ma rog pentru o minune, ma rog sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Adriutza, arata foarte bine site-ul!
Mihutza, jos palaria pentru blog!

Mi sa opresc cuvintele in gat de emotie....

Mergi la inceput