SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 12
daciana.t spune:
buna dimineata si eu prezenta la cafea, am intrat sa vad daca a scris Nico, pana nu intru in treburi si nu mai am timp de calculator 
( mai am destul de mult, ai mei deja au plecat din Spania
si eu am mai am de dat cu lavabil pe hol, sa aranjez hainele in dulapuri, sa sterg, sa pun bucataria la punct, sa fac ordine in camara
si nu stiu de care dintre ele sa ma apuc
)
da' cred ca las calculatorul deschis
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+18 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
Neatza!
mersi de cafea, Andreea, ai cam.. o tona?
numai la 6 se trezeste Matei, si azi intru de noapte... suntem singuri, tare as fi mers nitel la o balaceala, dar nu am cum ajunge acolo
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Neata...eu vreau inca o tona de cafea asa ca mi-o duc sa mi-o pregatesc singura, altfel va iau tot...
Aseara am pierdut ditai mesaul kilometric asa ca-l reiau integral:

Bai io-s complet cretina!! AM CLAR pe cine intreba despre legile astea si ce poate face ministerul. Sunt complet cretina, noroc ca acum, de peste o ora, am stat si am trimis email la toate cunostintele mele posibile, cu povestea -varianta mea- conturile si pozele lui Siluan. Si am trimis mail si persoanei respective care stie ff bine cu ce se mananca Min Sanatatii. Pt cine stie unde lucrez, probabil banuiti la cine ma refer...Nu indraznesc sa sun in w-e, dar luni ma duc peste el sa-l intreb...
Uite daca vreti, pun aici si ceea ce am trimis eu pe mail, personal:
NATALIA: CATRE TOTI PRIETENII, RUDELE SI CUNOSCUTII MEI APROPIATI
Simona Cecilia este prietena mea de 3 ani de zile. Este sotia preotului George Bota din Brasov-oameni pur si simplu extraordinari, buni de pus pe orice rana sufleteasca, oameni care au ajutat spiritual si chiar si material pe extrem de multa lume. Iar mie, in multele momente dificile prin care am trecut in ultimii ani, mi-au fost mereu alaturi. Au 3 baieti: pe David, de 6 ani, un sensibil ce promite sa devina un talent la pian, pe Samuel de varsta Iuliei mele (2,5 ani) si pe Siluan, botezat dupa numele unui cunoscut sfant care a trait pe Muntele Athos, nascut in februarie anul acesta.
La scurt timp dupa nastere si dupa numeroase tergiversari de diagnostic, lui Siluan i s-a dat sentinta: hepatita perinatala cu virus citomegalic si atrezie de cai biliare. Nu are nici 6 luni, incearca sa surada vietii cu ochii lui superbi dar lupta deja cu o boala crunta care-i distruge rapid si ireversibil ficatul. In acest moment nu mai zambeste, are ciroza cu complicatii severe, se lupta cu o infectie trenanta, are edeme si ascita si perfuzii permanente. Parintii sunt cu el la Salzburgh, departe de ceilalti copii care sufera enorm si urmeaza sa fie transferati la o clinica din Innsbruck pentru a se evalua DACA i se poate face transplant hepatic si asta DACA starea lui -ff grava- va permite transportul cu ambulanta la acea clinica
Siluan are urgent nevoie de transplant hepatic, e unica lui sansa! Pentru aceasta, are nevoie de minim 100000 euro. Cu fiecare rugaciune se poate cladi miracolul vindecarii lui si, cu fiecare leu, euro sau dolar donat se pot cumpara 5 minute de viata pentru acest copil!
Nu va pot ruga sa donati bani daca, din diverse motive, nu o puteti face...Dar daca ati spune in gand o rugaciune sau macar ati transmite mesajul acesta mai departe, poate ca micutului i-ar fi de folos iar eu v-as multumi nespus!
Donatii se pot face in conturile:
Unicredit Tiriac Bank
Sucursala Brasov Muresenilor
Titular: BOTA GEORGE LAURENTIU
Swift BACXROBU
Cont EURO: RO74BACX0000005005204320
Cont RON: RO81BACX0000005005204000
...si mai exista de asemenea, provizoriu, pana cand isi vor putea deschide ei pe nume propriu, un cont in dolari pe numele meu (urmand ca eu sa virez tot ceea ce se strange in viitorul lor cont, lucru pe care, evident, il pot dovedi oricui ar avea nevoie)
Cont USD: Titular: Natalia Patrascu
RO 52 INGB 0000999902067724
cod swift: INGBROBU
Cont USD deschis la ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti: Sos Kiseleff 11-13, sector 1 Bucuresti
Va exista probabil, curand, si un cont prin care plata se va putea face prin PayPal iar acesta va fi afisat pe blogul dedicat micutului.
Iar pentru cine e interesat mai pe larg de poveste, o poate gasi aici: http://bebesiluan.blogspot.com/ iar pe bebelus il puteti vedea in pozele atasate care nu mai au nevoie de comentarii...
Multumesc tuturor din suflet, conteaza chiar si faptul de a fi citit acest email!
Naty.
...scuze, link-ul de blog nu era actualizat, eu deja ma incurc in cate pagini avem, ar trebui sa le ordonam pe prima pagina pe toate...
Si, pt ca azi nu stiu cand mai apuc sa intru, SA NU UITAM DE RUGACIUNILE COLECTIVE! la 10, la 18 si la 2 orele Romaniei!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
daciana.t spune:
luny Daci s-a trezit la 7 jumate...si eu am vista numai aiureli si prostii toata noaptea 
Siluan trebuie sa traiansca!http://bebesiluan.blogspot.com/ cu cativa banuti putem cumpara 5 minute pentru Siluan
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+19 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
luny spune:
eu raman singura... il trimit pe Matei cu ai in Herastrau si apoi sta la ei pana diseara.. sper sa ma relaxez cumva, vad un film, poate dorm
.. singura-singurica...
Naty, cred ca voi prelua si eu textul tau in mare parte, daca nu te deranjeaza, e f la obiect.
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salut.
Voi fi destul de scurta fiindca dimineata avem ceva de facut. Insa voi detalia la pranz.
Micu este mai bine decat in zilele trecute. A inceput sa zambeasca, se vede (zice Simo) ca nu se simte atat de rau. Nici nu stiu cu ce sa incep... este impresionanta camera de spital, cu aparatura de acolo, Micu este foarte bine ingrijit. Insa cand vezi un bebe mititel cu atatea efectiv atarnand din el... Of. Starea lui se pare ca s-a agravat rapid dupa punctie. Insa era absolut necesara. Luni stiti, vor fi trasnferati la Innsbruck, cu ambulanta. Simo este obosita, dar rezista! Ca orice mama care are puiul bolnavior! Spera sa fie ea cea compatibila. Isi facea griji despre cine va avea grija de pui dupa transplant, fiindca ea va fi tot in recuperare (au gasit pe cineva care sa vina de acasa, de la Bv)... Am incercat sa o linistesc, sa o imbarbatez, cat m-am priceput! I-a prins bine sa vorbeasca pe mess cu voi! A citit povestea lui Siluan si a plans. Isi face griji si pentru copiii de acasa, David sufera foarte tare, este ingrijorat... Ea nu poate vorbi la telefon cu ei fiindca incepe sa planga. Va multumeste foarte mult pentru ajutor! Spus asa in mare, din punct de vedere medical totul functioneaza perfect (sistemul medical mie mi se pare uimitor!) (si exista chiar 1% sanse sa nu fie nevoie de transplant, au spus medicii!). Trebuie sa se gaseasca repede donator. Si daca este cazul sa se faca rapid transplantul! Doamne-ajuta!
Am trimis poze pe mail - atentie, sunt socante!! (le dau pe mess cui le vrea mari, i le las si lui Cami), documentele medicale pozate (abia maine le trimit scanate, insa macar la Umanitare le pot accepta asa!). Eu am fost tare la spital, nu am plans. Sotul meu insa a fost foarte impresionat (nu a plans, insa era terminat!). Eu am iesit din transa asta pe drum, atunci nu ma mai puteam opri... Lui Simo i-a prins bine sa aiba pe cineva cunoscut in preajma, chiar daca nu am facut mare lucru pe acolo. As fi vrut sa ma duc si azi la ea (sa ramanem peste noapte, dar am hotarat ca poate incercam sa mergem la Innsbruck saptamana viitoare). CU SILUAN m-am jucat, mi-a zambit, a incercat sa imi mangaie fata, sa ma prinda de nas, de par... Suntem prieteni de acum, sunt sigura!!
Trebuie sa plec, revin! Va pup pe toate, sunteti grozave pentru tot ce faceti pentru Simo si Siluan! 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
cami33 spune:

Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea acestui copil, Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.
cami33 spune:
Nico
, esti minunata!!! Nu stiu cum ai rezistat sa-l vezi asa pe Micu', pe mine m-au terminat pozele, nu ma pot opri din plans 
mihutza11 spune:
neata.. Ariel am modificat paginile.. dar nu stiu daca e bine asa.. cred ca pe undeva tot mai mare impact are povestea pe prima pagina.. ca tot acolo o sa scriem si update-urile.. zic eu..
Mica dansatoare