SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Trebuia sa fiu tare, nu? Altfel ce i-as fi facut lui SIMO? M-am dus acolo sa fiu puternica!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

“Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.”

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Trebuia sa fiu tare, nu? Altfel ce i-as fi facut lui SIMO? M-am dus acolo sa fiu puternica!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am fost plecata cateva saptamani din tara...aseara am intrat sa vad ce faceti si m-a socat titlul subiectului nostru...dupa ce am citit insa ...mi-i greu sa accept ca asa ceva se intampla. Ma doare si pe mine Simo ce vi se intampla, ma doare pentru fiecare in parte dintre voi! Ma rog la Dumnezeu sa va ajute, iar cand simtiti ca nu mai puteti si e prea greu de dus, sa va ia in brate si sa va poarte peste incercari! Si ma rog sa se intample o minune!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

DOAMNE AJUTA!!!

http://siluan.weebly.com/diagnostic.html

Sa ne ajute Dumnezeu sa putem sa adunam banutii si doctorilor sa le de-a putere si minte sa faca totul pentru pui.
Am mai pus poze si o sa mai pun....Aveti link pe web page-ul lui cu blogul lui tusi si sunt acolo pozici mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Buna!

Eu sunt convista ca totul va fi bine cu Siluan!!

Mihuta, f buna treaba ai facut!

Adriuta, la fel!

Nico,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, ma bucura rau rau ce scrii, ca Micu era veselut si ca are o noua prietena . Doamne ajuta! Trebuie sa fie bine, nu are cum altfel, nu se poate altfel!

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am intrat doar sa va ofer tuturor de la acest topic pentru modul in care il ajutati pe Siluan.

O sa ma rog si eu pentru bb si o sa depun maine o mica suma pentru el.

In rest, cand am citit numele de familie al copilului mi s-au taiat genunchii: nu stiu daca imi joaca mie memoria feste sau nu dar in urma cu multi ani, vreo 13, 14, am fost in Brasov la un preot (in varsta, cred ca avea vreo 70 - 80 de ani) ce statea in centrul vechi care avea numele de familie cu B, trimisa de bunica mea (moarta si ea demult) care s-a rugat pentru mine in niste momente grele ale vietii mele. Si acum simt in nari mirosul acelei odai si imi aduc aminte de vorbele parintelui. S-ar putea sa nu fie nici o legatura intre acel preot si aceasta familie, nu are importanta, doar ca am simtit nevoia sa spun. ca am senzatia ca lumea asta e tare mica.

Sper din tot sufletul ca Siluan va fi bine!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

eunice si
multumim noi in numele lor!
sa de DD sa fie bine! pentru toata lumea

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput