SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
Am primit mesaj de la Simo: " A vazut si George blogul aseara. A zis ca l-au trecut fiorii, ca sunt foarte emotionante textul si pozele, dar pentru noi, ca parinti, este foarte greu. Multumim"
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
gudinde spune:
Fetelor,
Astazi la 10 eram la slujba si cand am zis rugaciunea pt Siluan am simtit asa o pace ...
Aceasi pace pe care am simtit-o si vineri cand m-am dus sa aprind o lumanare si sa ma rog pentru sanatarea Micutului.
Eu simt ca va fi bine. Nu zic ca va fi usor, dar simt ca va fi bine. Doamne ajuta! 
gudinde spune:
Mai, eu nu mi-am inchipuit ca in anul 2010 la Fundeni, nu la Rapciugatele din Vale, nu exista un calculator pe care sa se faca Biletul de externare. 

natynic spune:
Nicoleta 

Va fi bine, trebuie! Sa ne rugam in continuare fetelor!!
Ma uit si eu acum pe poze, le asteptam cu nerabdare...
Luny, desigur, asta a si fost ideea, am postat ce am pus eu pe mail, un text cu care sa ma pot adresa egal si rudelor si prietenilor si cunoscutilor mai apropiati sau indepartati. Daca e o sursa utila de inspiratie, e f bine. Ma bucur ca am trimis mailul aseara la 23 si deja azi la 10 aveam 500 de euro donati!
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
zozela spune:
Multi s-au rugat azi pentru Micul nostru!

Cum spunea si Andreea,asa de bine m-am simtit azi,simt ca va fi bine! Preotul a citit niste canoane deosebite,ca o ruga pentru puiul bolnav,in fiecare,amintindu-i numele
Haideti mai,o sa fie bine,nu se poate altfel!
Adriuta,Simo zicea ca la spitalul V.Gomoiu nu i s-a facut punctie.Au mers pregatiti pt.biopsie dar dr.Andrei Zamfirescu a spus ca nu e cazul..
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
ariel_7000 spune:
am trimis pe mail pozele cu actele medicale, prelucrate.
adriuta, am vazut siteul, imi place cum arata ca structura, insa am observat cateva aspecte, care cred ca ar trebui modificate:
1. povestile, ar trebui sa coincida cu cele de pe blog, nu sa fie variantele vechi, nearanjate.
2. pozele, cel putin la astea medicale, poate le inlocuiesti cu cele de pe mail, trimise de mine
3. la lista de bloguri - adauga si blogul nostru
4. ne-ar fi util panoul de administrare, userul si parola, le poti trimite pe mail, ca atunci cand tu nu esti disponibila sa putem adauga si noi noutati
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
bravo naty
mi s-a blocat creieru', am mancat prea mult, stau o juma de ora si revin sa vad si eu actele.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
cumva trebuie sa obtinem un estimat de cost de la Inns pentru documentatia pe Legea 50 si recomandarea de transplant de la Fundeni (si ca ei nu fac sub 10 kg interventia). mai degraba a doua chestie mi se pare dificila
.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
miereamara spune:
Buna fetelor, voiam sa va intreb dc exista si un cont de paypal pt Siluan?
As vrea sa fac si eu cunoscuta povestea lui aici in comunitatea de romani si contul paypal ar fi cea mai buna metoda de doantie, transferurile bancare au comisioane mult prea mari pt cei care doneaza din strainatate.
este impresionant felul in care v-ati mobilizat
.
PS: aici a fost cazul unui baietel roman care avea atrezie de cai biliare si a avut nevoie de transplant. Cea mai buna optiune din ce am inteles de la medici este transplantul de la un alt copilas, transplantul de la living donors nu prea se face din motive de compatibilitate intre ficatul unui om matur si cel al unui bebelus. Baietelul de care va spuneam a fost operat si a primit ficatul unui bebelus (decedat) si acum este bine, operatia a reusit. Sper din toata inima ca se va gasi donator si medicii vor lua cea mai buna decizie.
Multa putere familiei si o
pentru voi! numai bine!

, sa dea DD