SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

cumva trebuie sa obtinem un estimat de cost de la Inns pentru documentatia pe Legea 50 si recomandarea de transplant de la Fundeni (si ca ei nu fac sub 10 kg interventia). mai degraba a doua chestie mi se pare dificila.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Am o idee de pista pt asta...dar mai devreme de maine nu pot spune sigur.

Fetelor, vroiam sa mai spun ca si eu am simtit azi, la rugaciunea de la ora 10, o pace interioara si un optimism fantastic (si stiti bine cat de deprimata si descurajata eram ieri!!). Sa continuam, sa continuam, cateva momente in care catre Dumnezeu se inalta din zeci, sute de parti acelasi gand pot face o mare MINUNE!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut pozele,am vazut documentatia,am vazut blogul..numai poastez lacrimi ca nu-si au rostul dar suftelul meu e trist si sper din toata inima ca SILUAN sa INVINGA!!!...deasemenea sper ca BUNUL D-zeu sa ne asculte rugaciunile si ca Micu'nostru sa invinga toate incercarile astea..off ma rog pentru el:

“Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil, robul Tau SILUAN. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, Care esti doctor al sufletelor si trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.

Vindeca-l pe el, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului tau si Dumnezeul nostru.

Vindecati-l pe el, Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta, SILUAN, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l pe el din patul durerii, intru marirea Numelui Tau. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele Hristoase Dumnezeule, si Tie marire inaltam in vecii vecilor . Amin.”

in alta ordine de idei,mi-a plecat baiatul meu mare,ALEx...o sa-mi fie tare dor de el,ma obisnuisem cu el...Andru l-a pupat de l-a albit...singurul copil pe care l-a pupat de bunavoie...

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Voi incerca sa detaliez ce am aflat de la Simo. Starea lui Siluan este grava. Au vazut la eco ca nu are cai biliare (sper sa fi retinut bine), deci la transplant vor trebui refacute si ele, ficatul donatorului trebuie astfel preluat incat sa se poata face acest lucru). Ficatul arata tare rau, dar asteapta si rezultatul biopsiei. Medicii acum ii dau un lapte special pentru ficatul lui afectat, dar Siluan nu-l vrea, este ingrozitor la gust! Simo i l-a amestecat cu lapte Nestle, jumatate-jumatate. Si imi spunea ca asa de greu il bea! Si ce credeti? Cand a venit ora mesei, Micu l-a baut pe tot! S-au mirat si asistentele! Ca sa fie siguri ca nu va slabi, medicii recomanda ca, atunci cand vine ora mesei, sa-l trezeasca in cazul in care doarme. Fiindca are mult lichid (scutec nr 5, ca altfel nu se inchide!), are tot felul de "iesiri" pentru acest lichid. Medicii cantaresc tot ce iese si tin cont de tot ce introduc in corpul lui Siluan. Ii fac continuu cate ceva IV (antibiotic, albumina...). Saracutul Micu are burtica umflata asa de tare incat buricul este iesit, ca nu degetel... saracul copil!

Revin cu alte info.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

nico off doamne!!! sper sa fie bine si toate complicatiile astea sa dispara...sa aiba putere si corpul lui micut sa reziste...parca nici nu mai am cuvinte...

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

miereamara,multumim! acum incercam solutii sa facem PP. ambii parinti sunt in acest moment in Germania, deci e dificil. pana la urma a ramas ca bunicul lui Siluan va fi sprijinit acasa sa-l faca. trebuie facut cat de repede.
vom pune contul PP pe prima pagina si la umanitare dupa ce reusim sa deschidem subiect, sau daca vrei, putem reveni cu un mesaj PM cand e gata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

fetelor, cu ce documente avem, e cazul sa facem demersurile pentru subiectul de la UMANITARE.
sunt atatea persoane sufletiste aici!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am dormit nitel si m=-am trezit cu o durere de cap de numa..
am vazut actele, bravo, fetele
cine face propunerea ptr umanitare?

inca ceva:... ma gandeam sa punem pe prima pagina o sectiune de 'multumiri din inimile noastre in numele unei inimioare mici', si sa le trecem acolo pe toate prietenele noastre care ne-au ajutat, ne-au sprijinit si au intrat pe la noi, pe crenguta...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

luny, ma gandeam si eu la asta, merita sa tinem minte pe toate prietenele noastre si ale lui Siluan

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

care site/blog e cel mai simplu de accesat/citit si complet acum?.. parca totusi nu as da mai departe prea multe, sa nu ne pierdem in 'tehnica si informatii' si sa nu fie lumea usor zapacibila...
edit: am vazut pe site ca a pus cineva rugaciunile Cameliei si cea de la mine, s-a facut pielea de gaina...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

zoze, cum esti? cum mai e Maria?

luny, esti bine? a trecut greul?

nicol? fetele si-au revenit?

ursu?

un gand bun elarei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput