SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

naty, o sa astept vesti de la tine dupa ziua de luni, daca mai solicitam ajutorul de la salveazavieti, bine?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

zoze, cum esti? cum mai e Maria?

luny, esti bine? a trecut greul?

nicol? fetele si-au revenit?

ursu?

un gand bun elarei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

draga de tine... orice ar fi fost cu oricare dintre noi, aproape ca mi se pare apa de ploaie fata de situatia asta in care se afla Micul nostru si Simo... chiar nu mai conteaza... dar eu pot sa spun ca am trecut hopul ala, sunt ok acum, si-s doar contrariata cum se poate da viata peste cap in cateva ore... si ce plina de 'surprize' poate fi... noroc, noroc, noroc, de 'n' ori norocul a fost ca nu ne-a luat 'valul' pana la capat...
pe Ursu o tot caut, nu dau de ea... sper sa fie bine si ea!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ntzzz, vad ca Nicoleta a vorbit iar cu Simo... tinem pumnii stransi in continuare si la ora 6 sa nu uitati de rugaciunewa colectiva!

Mergi la inceput

luny, bine ca a trecut!
ai vorbit cu nico? ceva noutati?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am mai aranjat prin blog, am pus actele medicale, datele lor de contact, precum si adresa noastra de mail.

acum ii scriu mameigiuliei, ii dau adresa blogului sa verifice daca totul e in regula, daca actele sunt suficiente si purcedem la drum si la umanitare.
CINE deschide subiectul la UMANITARE? Cine o face trebuie sa dea o declaratie pentru politie, precum si datele personale si copie dupa CI. corect mi se pare sa facem o lista cu persoane doritoare si sa supunem la vot. ce ziceti?

aici detalii despre subiectul UMANITARE:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99019

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu, nu am vb cu ea. Am scris de ieri ce si cum, ce mi-am mai amintit. Si da, Simo mi-a trimis un mesaj: "Buna dimi. Ma gandeam sa puna si ne noastre de tel, pe blog. Nu mai am baterie..."

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Miha, a scris Nico o pag in spate..
cu subiectul la umanitare, astept sa faca Ariel propunerea pe care mi-a zis-o mai devreme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ce copilas frumos e Siluan!
Eu inca n-am priceput, exista deja o varianta in limba engleza a povestirii de pe blog?
Daca nu, lucreaza cineva la ea? As putea sa contribui si eu la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu una propun sa fie o echipa din n persoane...o singura persona nu stiu daca face fatza, asa ca va rezulta o declaratie semnata de mai multe si atasate mai multe copii dupa buletine. nu stiu daca accepta si conducerea siteului, dar mie asa mi se pare corect...am intrebat pe PM pe Mamagiuliei daca e posibil, astept raspunsul ei...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

inseamna ca-s de acord cu demersurile noastre din moment ce au venit cu sugestia cu nr de tel. zi zic ca e o idee buna si rea. pe de o parte da autenticitate informatiilor, toata lumea poate verifica, pe de alta parte ma tem sa nu le fure timp pretios. nu stiu simo cum o sa poata raspunde dupa operatie. macar sa fie doar numarul lui george, cred ca ar fi suficient.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput