SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 8
adriuta spune:
Fetelor nu s-a vorbit mare lucru, incercam sa vedem cum functioneaza magaoaia asta.... Al meu (Adri) a vorbit el pe limba lui... Miha pot sa va zic ca are o voce faina de tot
De ce m-am bucurat mult e ca l-am vazut pe Micu. E un dulce, e un scump si asa zambea de frumos si dadea din copanele.E un luptator, un viteaz, un inger si STIU ca v-a fi bine. Si simo e o scumpa dar e foarte obosita, dar am zarit putina speranta si parca un zambet. Cred ca Nico a facut un lucru EXTRAORDINAR,
mihatp spune:
hai ma ca pot sa-mi fac o cariera in radio ca vad ca "am succes" cu vocea mea
eu n-am putut vedea, dar nu m-a scos net-ul din conferinta si am si putut vorbi... deci pana la urma 2 din 3
v-am simtit optimiste cand l-ati vazut pe Micu', mi-ati transmis si mie optimismul
cred ca vizita asta a fost ca o gura de aer pentru simo. nico
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
la un moment dat eram vreo 15 la povesti.
astept s-o prindem pe nico, s-o "despuiem" de info si de impresii. printre randuri am inteles ca-i foarte bine ingrijit. parca e alta lume!!!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
am in vizita un copil de 1 an si 2 luni... si-l bate pe Luca. ma duc sa-mi salvez pacifistul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
gecko spune:
Imi pare tare bine ca a ajuns nicoleta la simo si ca ati putut cu toate sa-i transmiteti incurajarile voastre. Sunt convinsa ca o ajuta tare mult.
Banui ca ati discutat deja dar imi spun si eu parerea legat de prezentarea cazului. Acele randuri scrise de Naty sunt foarte bune pentru prezentarea cazului si sensibilizarea celor din jur. Un fel de "buna ziua" scurt si la obiect si un link separat pentru povestea detailata. Va imbratisez pe toate pentru munca ce o faceti.
luny spune:
fetelor, spuneti-mi care stiti, a patruns cineva la Realitatea tv cu cazul lui Siluan? tocmai m-a lovit revelatia ca stiu acolo pe cineva, o tipa care apare la ei pe 'sticla', deci ar putea avea influenta..
as vrea sa stiu daca ma apuc sa dau niste telefoane sau a rezolvat cineva si pe partea asta...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Luny din pacate toate eforturile media depind de acte. Pana nu avem acte care sa dovedeasca ce spunem, nu se poate face mare lucru, nici macar deschiderea unui subiect la umanitare pe DC.
Nico te asteptam cu sufletul la gura sa ne spui cum i-ai gasit tu, ca deh cateva vorbe pe mess nu se compara cu analizarea situatiei la ata locului.
Dana Singh imi pare rau daca te-a deranjat PM-ul meu.
Miha sa sti ca realmente poti face cariera cu vocea ta.
luny spune:
Gudinde, stiu asta.. insa si sa intru in contact cu niste persoane poate dura ceva.. oricum, anumiti oameni imi sunt mai apropiati si macar le-as putea spune despre ce e vorba, altora nu le spun pana nu am tot ce trebuie.. tocmai mi-am amintit ca am fost in Apuseni cu dir de la Europa FM, care ne este un bun amic, uite inca o portita
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
aliceionescu spune:
Luny, la Realitatea am vb eu cu cineva, tipa a promis ca ne ajuta, dupa ce va primi toate datele cazului. Dar ea lucreaza la site-ul Realitatii, nu cred ca ar strica sa vb si tu cu cine cunosti, abia am avea mai multe sanse de reusita. Unde-s doi, puterea creste...
gudinde spune:
Pe la ce ora credeti ca ajunge Nico inapoi la Viena? Eu deja fac treispe-paispe. Deabia astept sa ne spuna cum a vazut ea situatia la fata locului.