SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Ariel, n-am reusit...dealtfel nici cu Cami...A reusit sa intre Vio.
Am plecat sa-mi recuperez copilul, mai intru deseara.
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
mihatp spune:
aricel ti-am dat de cateva ori. nu stiu ce se intampla
la cami la fel
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
nu am reusit nici eu sa ma intru, dar nu-i nimic, faceti voi un rezumat aici. ce a fost important am vorbit atunci.
ma duc sa-mi fac treaba prin casa, mai intru din cand in cand sa vad ce noutati sunt.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
acum incearca fetele sa se sincronizeze cu microfoane, camere, alea-alea, Zoze cu Gudinde si Adriuta..
Nico a iasit, cred ca pleaca spre casa, iar Simo va multumeste tuturor ptr suport si va pupa pe toate!
detaliile si noutatile despre bb le-am pierdut, va pove fetele mai tarziu..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VioletaH spune:
Mda, tehnologia asta smechera m-a lasat balta. Nu am reusit sa comunic prea mult cu fetele in conferinta de pe yahoo.
Poate face cineva un rezumat aici cu ceea ce s-a discutat, cu ce informatii au venit de la Nico si Simo.
Revin la ideea de Paypal. Este important sa se gaseasca o solutie pentru crearea contului, pentru ca este cea mai rapida si convenabila metoda de trimis bani. Oricine o poate face de acasa, la orice ora, dureaza 1 minut operatiunea si banii ajung in scurt timp la destinatie.
Naty, ma alatur si eu la propunerea de rugaciune colectiva de maine. Desi sunt convinsa ca fiecare se roaga poate de mai multe ori pe zi si in fiecare zi pentru Siluan, totusi rugaciunile colective sunt importante.
gudinde spune:
Eu intai am pierdut voice-ul si apoi conferinta cu totul. Asta e!
Ma bucur ca am prins-o pe Simo si sper ca am reusit sa-i transmitem energia din gandurile noastre bune si un pic de optimism.
ariel_7000 spune:
fetelor, am vb cu elara acum, se roaga pentru MICU. Din pacate nu poate intra, insa ajuta si ea cum poate, e cu sufletul alaturi de noi. Zicea ca se simte tare prost ca nu ne poate ajuta mai mult, insa trece prin niste momente foarte grele, despre care nu pot sa detaliez aici.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mstela spune:
Am ajuns acasa acum.
DOAMNE,SUNT TERMINATA!Kya m-a tinut la curent cu ce se intampla,ma rog neincetat pentru micutz...
Domnul Sfant si Maica Preabuna sa faca o minune pentru Siluan!Sa ne rugam!Sa ne rugam!
Cuscra,multa multa putere!Domnul nu va va lasa la greu!
Fetelor,sunteti minunate!
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.