SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Am preluat un mesaj de la Cami,trimis de catre Simo,in care ne spune cam ce spunea Nati.In mesaj scrie ca Luni pleaca spre Innsbruch si ca puiul e mai bine azi decat in zilele trecute!Doamne-ajuta!!
Simo Muulta putere si sanatate!!
gudinde spune:
Simo, Olga e la tara si-ti transmite ca este cu tot sufletul alaturi de voi, ca trebuie sa ai credinta ca o sa fie bine si ca te roaga sa fi puternica. Se roaga pt voi, te imbratiseaza tare, tare si pe Micu in pupa pe obrajori.
ariel_7000 spune:
ramo, hai pe mess! acummmm!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 luny, tin minte ca spuneai ca esti in relatii fff bune cu Oliver Sterian si cu Cristi de la Directia 5. Crezi ca ne-ar putea ajuta? In momentul in care vom avea dovezile medicale, caci pana atunci... mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
toate, netul, mess-ul, sunt un car de nervi..
cu siguranta voi vorbi cu ei, sper sa aiba ceva conexiuni in directia asta.
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
DRAGA SIMO, AICI SUNTEM, NE GANDIM LA VOI IN FIECARE CLIPA, NE RUGAM ALATURI DE VOI SI SUNTEM ABSOLUT SIGURE CA VA FI BINE!! FITI PUTERNICI SI INCREZATORI!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Am citit azi noapte povestea spusa de Adriuta , dar n-am mai fost in stare sa scriu nimic
Azi pe la 1 am primit sms de la Simo: "E mult mai bine ca ieri, desi e pe perfuzii. luni ne trimit la innsbruch cu ambulanta. va pup."
natynic spune:
Cami, restul fetelor, in momentul asta pe mess suntem in conferinta, cu Nico si Simo prezente. Cine poate si vrea sa intre, dati semn lui Ariel sa va invite.
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ariel_7000 spune:
mie mi s-a deconectat. cine vrea sa intre sa ia legatura cu zoze, naty, gudinde, mihatp, luny si nicoleta. ele sunt in conferinta. eu in afara....vreau si eu invite!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"