SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(437)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
fetelor
naty
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
luny, tin minte ca spuneai ca esti in relatii fff bune cu Oliver Sterian si cu Cristi de la Directia 5. Crezi ca ne-ar putea ajuta? In momentul in care vom avea dovezile medicale, caci pana atunci...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Am ajuns la Simo.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
alinuk spune:
Simo
un gand bun de la noi
suneti in rugaciunile noastre
Nicol multumim!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
mihatp spune:
simo iubita ai toata dragostea noastra, suntem toate alaturi de tine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Nico!!
Nu uita sa discutati problema conturilor (PP) si, te rog eu mult, daca ai cum incearca sa mai afli detalii medicale exacte despre starea actuala. Si orice document deja existent...
Va imbratisam toate pe amandoua si pe puiuti!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
gudinde spune:
Miha merci muuuuult ca m-ai sunat
Simo suntem toate alaturi de voi. Nu te lasa, fi tare ca mare-i Dumnezeu. Sunt medici buni acolo si cu siguranta o sa faca si imposibilul pt Micu nostru.
natynic spune:
FETELOR DRAGI:
Mai avem ceva de asteptat pana vin documentele si le inseram in poveste, in blog, ca sa dam drumul definitiv popularizarii. Intre timp, material sa zic asa, nu e mult de facut. Maine e duminica; e momentul cel mai bun pentru o mare, cat mai mare si puternica rugaciune colectiva. Din motive de fus orar si de orice alte trebi pe care cu toatele le avem,
propun pentru maine 1.08.2010 sa ne rugam impreuna la orele 10-18-2 (ora Romaniei) pentru insanatosirea lui Siluan!
Oriunde am fi, la biserica, cu copiii in parc, la cratita, la birou, pe strada, la calculator, in pat, la mare sau la munte, sa ne oprim gandurile un minut, sa spunem miraculoasa Rugaciune a inimii si inca o rugaciune, personala, pentru Siluan si incercatii lui parinti!!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ramo_cata spune:
simo suntem alaturi de tine..D-zeu e bun si ne iubeste..sa fiti puternici,sa va rugati si sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla..va sustinem din toate punctele de vedere..va iubim si va asteptam cu vesti cat mai bune...doamne ajuta si trebuie sa fiti puternici pt Micu'nostru
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!
ramo_cata spune:
mihatp vezi ca aseara ti-am trimis un mail..poate rezolvi ceva..mai ales ca acum avem uhn blog,in curand o sa avem si documnete...
SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!