Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
wmagnolia spune:
Nu am mai trecut de mult pe aici.
Sarcina evolueaza bine dar si ca la Strumfiza doctorii de aici te lasa in plata domnului pana in saptamana 12 de sarcina. Iti zic ca nu au ce sa faca ca e prea devreme. Asa ca incerc sa fiu optimista si sa nu ma stresez.
Azi noapte am avut insomnie si nu am putut dormi de fel iar acuma pic de somn. Imi e greata si nu beau decat apa cu lamaie.
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wmagnolia Nu am mai trecut de mult pe aici. Sarcina evolueaza bine dar si ca la Strumfiza doctorii de aici te lasa in plata domnului pana in saptamana 12 de sarcina. Iti zic ca nu au ce sa faca ca e prea devreme. Asa ca incerc sa fiu optimista si sa nu ma stresez. Azi noapte am avut insomnie si nu am putut dormi de fel iar acuma pic de somn. Imi e greata si nu beau decat apa cu lamaie. |
magnolia, si pe mine m-a pocnit greata desi eu saptamanile trecute ma laudam ca gatesc si mananc non stop de nu stiam ce m-a apucat si nu stiam cum sa ma opresc, iata ca acum m-am oprit...odata cu venirea greturilor
Am o stare de cacao..plus vremea asta asa ca sta sa ploua...si sunt singura acasa toata ziua si deci am timp din belsug sa imi fac griji si sa ma stresez ca astia aici nu iti fac nici un test si nici o eco pana la 12 sapt

Apa plata cu lamaie...uhh mi-ar trebui si mie asa ceva acum ca m-a apucat greata si mai si dupa ce am vazut ce scrie "cineva" pe aici

Unde in Londra stai? Ce zona? Poate ne vedem ?

Very Happy Mum To Be
6+
bebe_nati spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui strumphitza
Very Happy Mum To Be 6+ |
9+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra miki, eu stiam ca pentru dublutest tb sa-ti ia sange la maxim 24 de ore inainte sau dupa ecografie. Cel putin asa am citit, eu nu mi-am facut la prima sarcina, acum am schimbat dr si mi-a dat sa-l fac si pe asta. O sa fac eco si bublu test pe 16 august, la 13 sapt si 1 zi. Cica ar fi fost mai bine la 12 sapt, dar nu am gasit loc. Mi-a zis dr ca e bine si asa.bebe-nati, dupa 10-12 mesaje scapi de moderare ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
da si eu stiam ca nu trebuie sa existe distanta intre cele doua, pt ca l-am facut la prima sarcina si asa am procedat. insa am intrebat si doctorul, si la clinica unde am fost sa-mi ia sange ( Cytogenomic) si dr care-mi va face eco..si toti mi-au zis sa stau linistita ca e acelasi dublu test, numai ca la "ultimul congres"
va pup si sa scapam cu bine de ele...
strumphitza spune:

apa cu lamaie va roggggg!!!!![]()
am spus eu bine acum cateva mesaje in urma, pe strada vezi multa lume, dar putini oameni!!!
Comportament de clasa a IIa cu "din pacate pentru tine", adica pentru mine , si "sa nu mai vorbesti cu mine deloc" , spune cam tot despre cineva.(bebe_nati)
Tzatzisme din astea am mai vazut si numai prin Romania mai vezi asa ceva... si nu , nu spun asta sa ma aflu eu superioara ca stau eu intr-o tara mult superioara tarii din care provin. Cine are a intelege ce vreau sa spun , intelege...cine nu....
Very Happy Mum To Be
6+
strumphitza spune:
1..2...2 -10...2-10
...Proba de semnatura!!!
ca mi-am adus aminte ca ala mai destept cedeaza 

BB on board
6+
anaxena spune:
hormonelelor incetatzi!!
eu din ce-am vazut si nu cred ca e bine sa ma bag dar imi dau cu parerea strumphitza a facut o gluma sau eu asha am inteles mesajul apoi tot ea a exagerat cu faza cu "dragutza" iar bebe_nati a exagerat cu ultimul mesaj rau de tot...asta ca sa va linishtiti si nu-mi dati mie in cap! eu zic sa incetatzi cu mesajele acestea deorece va agitatzi si nu e bine
in rest eu am un pic de greatza si azi ca tot ploua de ceva timp am venit acasa sa vegetez si sa ma delectez pe forum si sa mai gasesc eu ceva vreun tabel vreo minune pt masuratori de bebelusi
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
7+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
strumphitza spune:
Anaxena, si aici ploua si imi place
..mi-am luat laptopul in brate si am fugit in dormitor...
bebe_nati se pare ca nu stia de umorul meu, dar nu conteaza, mi-a declarat amor etern, ca nu ma place ..ehh asta n-oi mai putea eu ca s-a suparat nu stiu cine pe mine, care macar nu i-am vazut ochii in vreo poza, dar tare m-a deranjat ceea ce a insinuat si scris despre mine, numai niste prostii...si ar fi trebuit sa o raportez la moderatori dar o las in plata Domnului. Nu , nu ma consider iar superioara, ca nu am cum...si eu daca scriu ceva despre mine , scriu realitatea, sau o fi vrand "Duamna" sa scriu fantasmagorii sau ceva de jenu` sa ii fie ei pe plac?
Eu sunt ca o carte deschisa si sunt vorbareata si glumeata, dar se pare ca nu toata lumea gusta chestia asta...
Anyway, cam atat am avut de spus pe tema asta , nu o sa mai fac glume si nu o sa mai scriu daca asa tare deranjez....
BB on board
6+
madutza_bra spune:
fetelor, va rog sa va potoliti. Daca doriti sa va certati intre voi, va rog sa o faceti pe PM. Topicul e prea frumos pentru astfel de replici.
Toata lumea e nervoasa, dar mai e nevoie din cand in cand si de acceptare. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dyadyazuza spune:
fetelor ce ati patit de va certeti? cred ca hormonii isi fac de cap rau de tot

.nu cred ca are rost sa va certati de la o semnatura. hai ca va dau cate o 
poate va trece.