Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Nu am mai trecut de mult pe aici.
Sarcina evolueaza bine dar si ca la Strumfiza doctorii de aici te lasa in plata domnului pana in saptamana 12 de sarcina. Iti zic ca nu au ce sa faca ca e prea devreme. Asa ca incerc sa fiu optimista si sa nu ma stresez.
Azi noapte am avut insomnie si nu am putut dormi de fel iar acuma pic de somn. Imi e greata si nu beau decat apa cu lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Nu am mai trecut de mult pe aici.
Sarcina evolueaza bine dar si ca la Strumfiza doctorii de aici te lasa in plata domnului pana in saptamana 12 de sarcina. Iti zic ca nu au ce sa faca ca e prea devreme. Asa ca incerc sa fiu optimista si sa nu ma stresez.
Azi noapte am avut insomnie si nu am putut dormi de fel iar acuma pic de somn. Imi e greata si nu beau decat apa cu lamaie.

magnolia, si pe mine m-a pocnit greata desi eu saptamanile trecute ma laudam ca gatesc si mananc non stop de nu stiam ce m-a apucat si nu stiam cum sa ma opresc, iata ca acum m-am oprit...odata cu venirea greturilor...

Am o stare de cacao..plus vremea asta asa ca sta sa ploua...si sunt singura acasa toata ziua si deci am timp din belsug sa imi fac griji si sa ma stresez ca astia aici nu iti fac nici un test si nici o eco pana la 12 sapt

Apa plata cu lamaie...uhh mi-ar trebui si mie asa ceva acum ca m-a apucat greata si mai si dupa ce am vazut ce scrie "cineva" pe aici

Unde in Londra stai? Ce zona? Poate ne vedem ?

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
Citat:
citat din mesajul lui bebe_nati
Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
Citat:
Proud mother to be 9+
bebe_nati, cred ca trebuie sa primesc ceva drepturi de autor Very Happy Mum To Be 6+
Strumphi cred ca gresesti putin. Daca te uiti pe capitole prima semnatura am avut-o eu, din pacate pentru tine. Cam de la 6 saptamani, cand tu inca nu aparusei la fluturasi. So...... Multumesc, astept eu contributia taProud mother to be 9+
Draguta, nu ai ce sa astepti contributia mea, ca eu cand am ajuns la aceasta odisee nu stiam de tine, ca se pare ca pe 19 iulie cand am ajuns eu la odisee tu erai in concediu si eu nu am citit din urma capitolele alea si eu nu vazusem ce aveai tu scris acolo, deci te rog frumos sa iti revizui comportamentul. Eu mi-am pus semnatura in engleza pentru ca traiesc in UK si sotul este englez si din prima zi de cand am stiut ca sunt gravida asta mi-a trecut prin cap, chiar cand eram cu testul de sarcina in mana. Pe felicitarea care i-am dat-o sotului tot asa i-am si scris ca o sa fie a "very happy dad to be" si eu "mum to be" , dar nu prea are rost sa ma justific eu aici atata timp cat eu am scris mai devreme despre drepturile de autor ca si gluma si tu ai luat-o ca si nu stiu ce mare tragedie...nu e nici o tragedie draga, ca mame o sa fim toate, dar stii tu, pe strada vezi multa lume, dar putini oameni, daca intelegi ce vreau sa spun!!!Very Happy Mum To Be 6+
In primul rand eu nu sunt "dragutza" cu nimeni, asa ca nu ma mai lua de sus ca nu tine. Daca era o gluma trebuia sa o spui ca atare. Eu am avut decenta sa citesc capitolele scrise inainte sa ma inscriu sa vad ce semnaturi mai au fetele. Tu poate nu ai avut timp, dar asta nu iti da dreptul sa ceri intaietate si mai ales exclusivitate.Daca stai la Londra si ai un sot englez e atat de putin important cand limba engleza este internationala, incat nu e cazul sa ne fluturi acest lucru pe sub nas. Eu locuiesc in Romania, la tara, am un sot roman, dar ce sa vezi: amandoi stim engleza si o mai si folosim foarte des in relatiile noastre la serviciu. Dar, dupa cum spuneai nu cred ca trebuie eu sa ma justific.Comentariul tau a fost unul de fetita razgaiata, de bani gata, care vede ca alta fetita mai saraca are rochita mai frumoasa ca a ei. Let`s get real. Aici nu conteaza unde stai, care este statutul social, cati bani castiga sotul, aici ne-am adunat sa ne impartasim experientele de viitoare mame, foarte mandre, ca sa ma citez pe mine. Te rog, sa eviti sa ma mai intrebi ceva de acum inainte sau sa comentezi la vreun post de al meu. Pur si simplu eu o sa te ignor, pentru ca nu imi placi. Have fun and easy pregnancyProud mother to be 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, eu stiam ca pentru dublutest tb sa-ti ia sange la maxim 24 de ore inainte sau dupa ecografie. Cel putin asa am citit, eu nu mi-am facut la prima sarcina, acum am schimbat dr si mi-a dat sa-l fac si pe asta. O sa fac eco si bublu test pe 16 august, la 13 sapt si 1 zi. Cica ar fi fost mai bine la 12 sapt, dar nu am gasit loc. Mi-a zis dr ca e bine si asa.

bebe-nati, dupa 10-12 mesaje scapi de moderare

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

da si eu stiam ca nu trebuie sa existe distanta intre cele doua, pt ca l-am facut la prima sarcina si asa am procedat. insa am intrebat si doctorul, si la clinica unde am fost sa-mi ia sange ( Cytogenomic) si dr care-mi va face eco..si toti mi-au zis sa stau linistita ca e acelasi dublu test, numai ca la "ultimul congres" la care au participat in afara nu stiu unde asa li s-a spus, cica e o chestie noua, ca sangele recoltat la 9 sapt corelat cu eco de 12-14 sapt da relevanta mai buna in rezultate..habar n-am , trebuie sa-mi cred dr. ca e ok; sincer, pana la urma pt mine nu prea are relevanta dar il fac pt ca asa vrea doctorul meu..stiu prin ce am trecut la prima sarcina cand mi-a iesit risc de down la DD de am ajuns sa fac amniocenteza degeaba..nu vreau sa se mai repete..asa ca aviz celor care fac testele astea..sunt bazate pe statistici si ca orice soft bazat pe masuratori care depind de interpretari "umane" poate da erori..
va pup si sa scapam cu bine de ele...

Mergi la inceput

apa cu lamaie va roggggg!!!!

am spus eu bine acum cateva mesaje in urma, pe strada vezi multa lume, dar putini oameni!!!

Comportament de clasa a IIa cu "din pacate pentru tine", adica pentru mine , si "sa nu mai vorbesti cu mine deloc" , spune cam tot despre cineva.(bebe_nati)
Tzatzisme din astea am mai vazut si numai prin Romania mai vezi asa ceva... si nu , nu spun asta sa ma aflu eu superioara ca stau eu intr-o tara mult superioara tarii din care provin. Cine are a intelege ce vreau sa spun , intelege...cine nu....

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

1..2...2 -10...2-10

...Proba de semnatura!!! ca mi-am adus aminte ca ala mai destept cedeaza

BB on board 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hormonelelor incetatzi!!

eu din ce-am vazut si nu cred ca e bine sa ma bag dar imi dau cu parerea strumphitza a facut o gluma sau eu asha am inteles mesajul apoi tot ea a exagerat cu faza cu "dragutza" iar bebe_nati a exagerat cu ultimul mesaj rau de tot...asta ca sa va linishtiti si nu-mi dati mie in cap! eu zic sa incetatzi cu mesajele acestea deorece va agitatzi si nu e bine

in rest eu am un pic de greatza si azi ca tot ploua de ceva timp am venit acasa sa vegetez si sa ma delectez pe forum si sa mai gasesc eu ceva vreun tabel vreo minune pt masuratori de bebelusi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 7+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Anaxena, si aici ploua si imi place ..mi-am luat laptopul in brate si am fugit in dormitor...

bebe_nati se pare ca nu stia de umorul meu, dar nu conteaza, mi-a declarat amor etern, ca nu ma place ..ehh asta n-oi mai putea eu ca s-a suparat nu stiu cine pe mine, care macar nu i-am vazut ochii in vreo poza, dar tare m-a deranjat ceea ce a insinuat si scris despre mine, numai niste prostii...si ar fi trebuit sa o raportez la moderatori dar o las in plata Domnului. Nu , nu ma consider iar superioara, ca nu am cum...si eu daca scriu ceva despre mine , scriu realitatea, sau o fi vrand "Duamna" sa scriu fantasmagorii sau ceva de jenu` sa ii fie ei pe plac?
Eu sunt ca o carte deschisa si sunt vorbareata si glumeata, dar se pare ca nu toata lumea gusta chestia asta...

Anyway, cam atat am avut de spus pe tema asta , nu o sa mai fac glume si nu o sa mai scriu daca asa tare deranjez....

BB on board 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

fetelor, va rog sa va potoliti. Daca doriti sa va certati intre voi, va rog sa o faceti pe PM. Topicul e prea frumos pentru astfel de replici.

Toata lumea e nervoasa, dar mai e nevoie din cand in cand si de acceptare.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor ce ati patit de va certeti? cred ca hormonii isi fac de cap rau de tot.nu cred ca are rost sa va certati de la o semnatura. hai ca va dau cate o poate va trece.

Mergi la inceput