Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete
bebe nati, am PM-ul activat, nu stiu ce se intimpla
Eu nu am greturi foarte mari...nici nu stiu dc sa ma bucur sau nu...ca eram obisnuita de la primele 2 sarcini numa sa vomit sau sa stau cu maxilarele inclestate...Pe de o parte ma bucur ca nu e deloc placuta senzatia de greatza, pe de alta...sper sa fie totul ok cu bblunul/a...

Ca tot vorbiti de DT, TT, pentatest...eu nu il voi face, mi se pare ca te consuma nejustificat, cite am auzit despre testele astea mi-au aratat cit sunt de relative si cit stres provoaca...Acuma sper sa nu aiba pretentii dr mea sa-l fac..

Sunt la job.
Va doresc o zi fara greturi si racoaroasa!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna burtici cu
nu am mai intrat de mult pe aici.azi a fost punctul culminant al gretii. pt prima data am vomitat dar numai apa si ceva galbui. deci numai lichid si asta in timp ce ma spalam pe dinti.nu sunt suparata ca am vomitat intr-un fel sunt bucuroasa ca da bebe semne.cand credeam si eu ca mi-au mai trecut hop si mai rau. azi am fost si am dat sange pt analize si maine dupa rezultate. sper sa fie totul ok.
ieri am fost si am dat vestea patintilor cu toate ca fratii stiau deja. doar parintii nu stiau dar tata cand am zis ca vreau sa ii zic ceva nou m-a ghicit si m-a intrebat din prima: ce? o sa avem inca un nepotel?si bine inteles s-au bucurat pt noi si felicitarile de rigoare
ma duc sa ma intind in pat si mai tz tre sa ma apuc de curatenie. va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Neata fetebebe nati, am PM-ul activat, nu stiu ce se intimplaCa tot vorbiti de DT, TT, pentatest...eu nu il voi face, mi se pare ca te consuma nejustificat, cite am auzit despre testele astea mi-au aratat cit sunt de relative si cit stres provoaca...Acuma sper sa nu aiba pretentii dr mea sa-l fac..
Simona uite ce mesaj imi da : "Scuze, simonacip nu accepta mesaje private". Incearca sa-l dezactivezi si sa-l mai activezi odata sau trimite-mi tu PM si-ti dau eu reply ca altfel nu reusesc. Apropos de relativitatea acestor teste este foarte adevarata, pentru ca probabilitatile acelea scoase de un soft de calculator sunt raportate la femei in general din SUA, sunt facute pe prototipurile lor de femei. In Romania nu s-a facut nicio statistica astfel incat sa poata fi concludent acel procent. Chiar daca nu vreti sa faceti bi, triplu, pentatest oricum sa faceti morfologia 4D chiar in primul trimestru ( saptaman 12-13), pentru ca oricum da informatii pretioase asupra starii de sanatate a fatului. Eu una o sa fac si pentatestul ca sunt mai paranoica din fire, dar stiu ca nu e obligatoriu si nici asa de concludent.Am cunoscut vreo 3 mame pana acum care au facut amniocenteza degeaba, doar pentru ca la bi sau triplutest le iesise risc mare de sindrom Down. Oricum, sa gandim pozitiv, ca bebelusii nostri nu au ce sa pateasca. Proud mother to be 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Hello everybody!

Eu din pacate nu pot tine randul cu voi la scris, in ultima vreme nici cu cititul Am o perioada ff incarcata si tre sa trag tare pana vine bebitza sa-mi mai rezolv una , alta, in principal cu doctoratul

Eu ieri am fost la eco si cand am iesit de acolo eram cea mai fericita mamica de pe glob (parol ). Bebitza are (avea ieri ) 2,5 cm, se juca cu manutzele , si e mai mare pentru cei din generatia lui . Precoce din prima zi

Mi-am facut si toate analizele, nu am anticorpi la toxoplasma, deci va trebui sa repet IgM-ul in luna 5 si luna 7. In rest, sunt imuna .

Urmatoarea eco e peste 3 saptamani, la 12 saptamani, cand voi face si DD, ca asa mi-a recomandat doctorita.

Va urez sarcini usoare in continuare si sa ne bucuram de bebeii nostri!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Noh, ca mi-am tras si semnatura!

Sa va pun si o poza cu mine, poza care oricum e pe net.
Ma gasiti www.educationeconomics.uzh.ch/Lehre/Courses/DSC05705p.jpg" target="_blank">aici, cea cu haina bej si bluza roz bonbon si cu ochelari (a 4-a din randul cu fete).

Alina

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

La mine inca nu e ora 10 deci pot sa va salut asa Am dormit ca valiza in gara, dea seara de la 10 pana azi la 9 Si numai bine ce m-am trezit ca am bagat o banana sa mananc ceva ca imi era un pic foame si deja face cale intoarsa

Happiness, daca o sa imi fie asa rau pana pe la 3-4 luni, ppfff..eu aia care nu stateam locului o clipa si mereu gaseam cate ceva de facut..... sau gateam, acum mi-e greata si nu mai pot si mi-e mila de sot ca trebuie sa il pun sa manance rece
Inca nu vomit si nu am vomitat nici o data pana acum, dar tare nasoala senzatie sa ai greata in gat, mai bine as vomita si cred ca m-as racori... M-am trezit si cu o durere de spate nebuna... e innourat aici si rece, cred ca nu mai mult de 15-16 grade si cam umed... vremea isi cam pune amprenta pe spatele meu ...dar sunt obisnuita cu asta de vreo 10 ani, am mai spus eu de ce ...asta e acum, asa o sa-mi fie si de aici inainte...

Imi sta banana in gat , ma duc sa bag ceva biscuiti , poate merge oleak mai jos

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor?

Munciti cu drag si spor?? sau stati la umbra, ca am vazut ca aveti iar o zi de foc in Romania

Mie iar mi-e somnnnnn..unde o incapea atata somn nu stiu, dar se pare ca lui bebe ii place ca mami sa stea mult in pat si sa

Alina (copiloi) numai o poza? Vrem sa vedem mai multe , please

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Citat:

Proud mother to be 9+

bebe_nati, cred ca trebuie sa primesc ceva drepturi de autor

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_nati spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
Citat:
Proud mother to be 9+
bebe_nati, cred ca trebuie sa primesc ceva drepturi de autor Very Happy Mum To Be 6+
Strumphi cred ca gresesti putin. Daca te uiti pe capitole prima semnatura am avut-o eu, din pacate pentru tine. Cam de la 6 saptamani, cand tu inca nu aparusei la fluturasi. So...... Multumesc, astept eu contributia taProud mother to be 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_nati

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:

Proud mother to be 9+

bebe_nati, cred ca trebuie sa primesc ceva drepturi de autor

Very Happy Mum To Be 6+

Strumphi cred ca gresesti putin. Daca te uiti pe capitole prima semnatura am avut-o eu, din pacate pentru tine. Cam de la 6 saptamani, cand tu inca nu aparusei la fluturasi. So......
Multumesc, astept eu contributia ta

Proud mother to be 9+

Draguta, nu ai ce sa astepti contributia mea, ca eu cand am ajuns la aceasta odisee nu stiam de tine, ca se pare ca pe 19 iulie cand am ajuns eu la odisee tu erai in concediu si eu nu am citit din urma capitolele alea si eu nu vazusem ce aveai tu scris acolo, deci te rog frumos sa iti revizui comportamentul. Eu mi-am pus semnatura in engleza pentru ca traiesc in UK si sotul este englez si din prima zi de cand am stiut ca sunt gravida asta mi-a trecut prin cap, chiar cand eram cu testul de sarcina in mana. Pe felicitarea care i-am dat-o sotului tot asa i-am si scris ca o sa fie a "very happy dad to be" si eu "mum to be" , dar nu prea are rost sa ma justific eu aici atata timp cat eu am scris mai devreme despre drepturile de autor ca si gluma si tu ai luat-o ca si nu stiu ce mare tragedie...nu e nici o tragedie draga, ca mame o sa fim toate, dar stii tu, pe strada vezi multa lume, dar putini oameni, daca intelegi ce vreau sa spun!!!

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput