Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MAdutza vezi k dublu testu se face dupa ce faci morfologia.
k le trebuie masuratorile de la eco
si nu au cum sa iti dea un rezultat dc nu au eco

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

MAdutza vezi k dublu testu se face dupa ce faci morfologia.
k le trebuie masuratorile de la eco
si nu au cum sa iti dea un rezultat dc nu au eco

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Pai le fac in acelasi loc, cred ca e ok asa. Merg la morfologie si apoi imi iau si sange. M-am programat deja pentru ambele

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da e ok
dar ti-am zis k mai intai se face eco si dupa DT.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor am citit povestea lui Siluan....mi-au dat lacrimile. trebuie sa reuseasca, sa se faca bine. fetelor care donati in cont, cum procedati? mergeti direct la banca si faceti transferul direct in cont?
cand auzi asa povesti....offff.
sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa fie bine la toata lumea.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor am citit povestea lui Siluan....mi-au dat lacrimile. trebuie sa reuseasca, sa se faca bine. fetelor care donati in cont, cum procedati? mergeti direct la banca si faceti transferul direct in cont?
cand auzi asa povesti....offff.
sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa fie bine la toata lumea.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Roxy, cel mai bine o intrebi pe Anca Dragoman, care intra la aspirante ca ea stie cel mai bine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burtici !

Eu tot cu stare de greata si somn si matza lesinata sunt Daca mi-o fi asa pana pe la 12 sapt cred ca innebunesc

Am dormit azi de pe la 11 dimineata pana la 3 dupa amiaza cand m-am trezit ca mi-a dat sotul mesaj ca sa nu uit ca trebuie sa ne intalnim in oras pentru nu stiu ce film Eu uitasem complet, nu mi-am adus aminte deloc... fuga fuguta m-am dushuit si imbracat si dusa am fost, dar tot rau imi era si cand am ajuns la el la munca imi era asa rau ca i-am spus ca nu cred ca rezist vreo 2 ore la film si nu ne-am mai dus, am fost la plimbare in parc in St. James, in fata palatului Buckingham si am stat pe o bancuta si ne-am uitat la rate, gaste si restul de animalute si apoi am venit inapoi acasa...

Nu am nici pofta de mancare dar trebuie sa il hranesc pe " little Smithy" ca asa ii spunem noi la bebe de la Smith numele de familie

Mananc ceva si mai revin. Poate mai apar fete online.

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burticute!!!

Cum va mai simtiti???
Eu tot rauam mancat astazi decat neste biscuiti cu ceai si atat..nu suport mirosul de mancare si nici pofta de ceva anume nu am .
Am facut si cred ca am cam exagerat ....dar, asta este trebuia. Acum am terminat de facut chiftelutele si ciorbita de pui cu multe zarzavaturi dar, nu pot manca.

Va
si multa sanatate!!!

Ally, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ally, trimite la mine niste ciorbita de pui si chiftelute, mi-ai facut pofta

Eu nu am mancat decat niste iaurt cu o banana si 2 biscuiti Nu merge altceva, mi-e greata

Mi-am udat florile si cred ca ma duc in pat sa lenevesc, poate mai citesc ceva si apoi nani nani

Noapte buna burtici!

Pe maine!

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Nu este nimeni pe aici????
Chiar nu am cu cine vorbii?? Merg la si poate cand ma intoarc

Ally, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumfitzo, exact asa a fost si la mine. Si nu vreau sa te dezamagesc, dar imi este si acum al naibii de rau. Abia ma tzin pe picioare iar fluturashul vrea joaca si iar joaca.
Mai am 2 sapt si incepe gradi, chiar daca il duc numai pana la 12, macar dimineata mai stau si eu in pat linistita la orizontala.
Cred ca la sarcina asta nu a fost zi sa nu vomit, si am avut si zile in care vomitam de cateva ori. Cumplit.
Acum traiesc cu supe=crema, luate din oras, de la cafenele, restaurante, oriunde. Am alergat ieri aproape o ora pana am gasit intr-un final o supa crema de brocoli cu conopida. Parca sunt in transa. Asa eram si cu Andrei. Sper sa se termine curand.

Aly, ca sa poti manca ceva, cat de cat, incearca sa maninci in oras, sau daca stai langa mama ta, sa maninci la dansa. La mine merge sa maninc in oras, ptr ca in casa nu suport mirosul de mancare.

toate burticile.

Mamica fluturasului Andrei si 10+

Mergi la inceput