Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac,ally, or sa vina vremuri si mai bune . Facem orice pentru bebe! Nu-i asa?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

bebe nati, ai PM.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

mandreeac,ally, or sa vina vremuri si mai bune . Facem orice pentru bebe! Nu-i asa?

Povestea nasterii

Poze

Da Madutza, asa este, facem orice pentru bebe! Cand imi e foarte rau eu vb cu bebe si il intreb daca el creste bine si e sanatos, pentru mine e cel mai important caci, mie imi vor trece starile de rau.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+

Mergi la inceput

este groaznic de tarziu. Am plecat la culcare.

Somn usor!

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

PREZENT!!

azi am fost la Buc,oficial putetzi scrie si pe listuta: nasc la Maternitatea Giulesti cu dr ION IONUT drept pt care sunt foarte fericita, am facut si eco bb e bine ,ne bate si noua inimioara si avem fantastica marime de 9.4mm deci 2 pitici de pe creier au plecat

acum am ceva probleme cu Maria care-mi tot face febra si de aceea stau la ora asta pe net,ea zice ca o doare gatul,mai tarziu sunt cu ea la dr sper sa scapam ushor

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 6+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata de la serviciu
Deci...ma bucur de vestile bune de la DOrinutza si Anaxena.Bine ca bblusii sunt bine, nici nu ma gidndeam altfel.
ANaxena, sanatate fetei!!!Vreun virusel ceva, nu sari cu antibioticul, alterneaza antitermicele si lasa organismul sa lucreze. Sa va faceti bine repede!
Allylaur, Mandreeac, depinde de organismul fiecareia...si de sarcina, fiecare sarcina cu particularitatile ei. Pe mine la prima m-au tinut pina pe la 14-15 sapt, la a doua pana la 18 si a fost crunt, vomitam zilnic...iar acum vad ca sunt cit de cit ok si desi am intrat in 9 sapt nu am vomitat inca, pot merge pe picioare seara, ceea ce la primele sarcini nu puteam, stateam doar in pat cu maxilarele inclestate...Deci acelasi organism, reactii diferite. Eu va doresc sa se termine cit de repede. Sfaturi s-au mai dat aici - uscaturi, rontaiti biscuiti sarati, pufuleti, covrigei, fac bine, nu fol insa lamiie si citrice ca sporesc aciditatea stomacului.
Strumphi, of ce sistem prost aveti si voi acolo, dar incearca sa fii linistita, bb e bine...vad ca au inceput si la tine greturile...vezi, semn ca totul e ok
Roxy...gogosi spui...bine ca nu mi-a facut si mie mama, cred ca puneam 3 kg pe mine...mor dupa gogosi..
Madutza-bra, nasol cu sotul in delegatie...sper insa ca nu sta mult si iti recapeti ajutorul!

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

buna dimineata

cum nu mai pot dormi pe burta, aseara i-am furat perna lui carol, perna lui jane, si a ost tare bine. cu regret il informez ca gata, e baiat mare, si nu mai are perna... e tare buna ca ti-o treci asa pe sub abdomen si printre picioare si desi dormi pe o parte ai oarecum impresia ca dormi pe burta, dar fara sa te apese.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici!!! ...prezenta si eu la apel.
Ce sa va spun? joi implinesc 6 saptamini, si am programare la dr pe data de 9 august, voi avea 6 s si 4 zile, oare am sanse sa-i aud inimioara lui bebe meu? Fetele care ati facut eco mai devreme poate va faceti timp si-mi raspundeti si mie, va rog frumos.
In alta ordine de idei, ma amuz copios ...impreuna cu voi de postarile voastre, si trebuie sa va marturisesc ca sunt deocamdata f ok, fara greturi, fara pofte, fara ...pretentii Compatimesc fetele care au stari de voma( mi se par cele mai crunte).
De papat, prefer supite zi de zi (fara carnita, carnita nu mincam nici inainte de sarcina, nu-mi place pur si simplu)fasolele teci sunt preferatele mele, sote de morcovi, mazare, brocoli, foarte rar piure de cartofi. Dimineta un ou#355; fiert obligatoriu cu rosii si ardei gras, ... o canita de laptic sau iaurt, ...in timpul zilei mult pepene rosu, galben, piersici, prune, ...deci apa rar apuc sa mai beau. Dulciuri? doar placinta cu brinza si stafide preparata de mine...
Imi pare rau ca nu pot minca carnita cit ar trebui, dar o mai pitesc in ciorbite, vitaminele ramin acolo oricum.
In rest... nimic deosebit, ...

Va doresc mult SOARE in sufletele voastre zi de zi, fie ca Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra noastra clipa de clipa...
Doamne ajuta!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
ce faceti?
eu am vomitat azi pentru prima oara. si acum abia am mancat ceva. cand am zis ca au mai trecut greturile.....
fetelor am o intrebare la cele care au vomitat. trebuie sa intreb ca sa stiu si eu. voi cand vomitati dimineata pe stomacul gol ce culoare este? ca eu am vomitat asa ca un suc galben..... este sucul gastric? ce este? ca eu ma asteptam sa fie apa.....scuzati-mi detaiile dar trebuie sa intreb. oricum vorbim de toate aici.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

'neata!

roxy, imi pare rau sa aud ca iti este rau acum Cred ca e normal sa nu ai ce vomita daca nu ai mancat. Nu te speria Cand eram mica si imi era rau de la raceli sau mai stiu eu ce , si varsam asa cum zici tu, mamaia mea (Dumnezeu s-o odihneasca!) imi spunea ca vars "venin". Eram fericita ca dupa aia ma faceam bine
Sper sa fie prima si ultima zi de greturi asa puternice

catank, la 6 sapt si 4 zile cu siguranta vei auzi inimioara

anaxena, felicitari pentru inimioara si dimensiuni

sd cristian, si eu tot asa dorm cel mai bine , cu perna intre picioare si sub burta!
simonacip, pai daca sarcina asta e atat de diferita decat primele doua, poate acum e o fetita !

Eu azi tb sa fac niste drumuri si nu am nici un chef pe caldura asta si mai ales cu Cristinelul dupa mine...asta e. Tb sa ajung la serv (in Pipera) sa-mi iau o adeverinta de la srv, apoi sa merg la dr fam sa le depun (pt mine si sot)..off. Si e musai sa le duc azi ca cica nu le-am dus de nu stiu cat timp si cica momentan nu mai suntntem asigurati

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput