Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac burticile???
acum am intrat si eu dupa ce am mancat cu toate ca tot asa cam greu a intrat mancarea. acum o astept pe mama ca a zis ca mi-a facut gogosi si imi aduce. am bagat si o inghetata de ciocolata....bunaaa.
fetelor eu v-am zis ca saptamana asta o sa intru mai mult seara ca merg la serviciu si am o colega noua si n-a timp de calculator.
am vorbit azi cu doctorul si mi-a zis ca pe 10 august sa merg la el sa-mi dea concediul.
si eu la fel sunt si cu greata si cu pofta. as si manca muuuulte chestii....dar mi-e si greata de multe altele.

burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Mi-am adus aminte sa intreb ceva!!!

dorinut@cum a fost la doctor? ce ti-a spus? Cum te simti???

te rog sa vii online sa ne spui cum mai esti?

Very Happy Mum To Be 6+

Strumphi am fost la dr si m-a consultat (tuseu vaginal). Mi-a zis ca colul este inchis bine si nu se vad urme de sange sau ceva aiurea. Mi-a mai zis ca am colul putin cam scurt drept pentru care o sa trebuiasca sa facem cerclaj. Mi-a luaat secretiei sa-mi faca analize si mi-a zis sa fac maine ecografie si sa vin iar la ea. Mi-a dat sa fac ecografie si la rinichi sa nu am ceva.
La receptie imi spune tipa ca tocmai joi , bineinteles ca eu am inceput sa plang ca e o urgenta is eu nu rezist si mi-ia gasit loc maine la 14.30. In schimb la ecografie pt rinichi am asteptat sa o fac. Dupa ce am baut 1/2 lictru de apa si am stat cu niste frisoane de nu stiam ce-i cu mine am intrat la ecografia de rinichi. Din vorba in vorba dr m-a intrebat daca mi-am facut analiza la urina..si i-am zis ca maine da 'bebe mai e bine'..si ea cica de ce sa nu fie bine? Si s-a uitat... "Uite bebe e bine mersi ii bate inimioara "..deci in momentul ala am izbuncit in plans de fericire, imi venea sa o iau in brate pe dr...Doamne ce fericire..am iesit plangand ..sotul meu se uita ciudat la mine..dar erau lacrimi de fericire.

M-am linistit, desi tot am dureri groaznice. Mi-a dat sa iau 5 utrogesten, 2 dimineata, una la pranz si doua seara..bine ca la pranz n-am cum sa iau. Acum sa vedem maine ce o fi...
Dar ca si concluzie D-zeu vegheaza la acest bebe..desi mama lui e paranoica ca nici sanii nu o mai dor.

Acum m-am pus sa fac niste chiftelute cu sos si cu piure si cu cu salata de castraveti..ca din wkd imi ploua in gura..

Va pup

Nasturelul meu mic 9+

Anita

Mergi la inceput

dorinut bine ca te-ai linistit si ca bebe este bine si creste. stai in pat cat mai mult, stai cat mai linistita si mai ia si no-spa.

Mergi la inceput

fetelor merg sa fac baita si apoi la desene.
am mancat gogosi de nu mai pot acum.....ca haplea.
mai vorbim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

dorinut@, bebe e bine si ii bate inimioara ...cat de mult vreau sa il vad si aud si eu pe bebe al meu, dar mai am de asteptat pe putin o luna

Acum ca bebe e bine si te-ai mai linistit si tu, ne pui poze cu mami si tati lu` bebe?

Eu cu pofta in gat, am copt vinetele si nu le-am curatat inca, dar m-a pocnit o greata si am un gust aiurea tare in gura de nu pot sa povestesc...nu stiu ce e, dar e prima data cand simt amar in gura ...si sunt moale ca o leguma fiarta...zici ca nu am mancat de o saptamana de nu am putere nici sa ma misc prin casa

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Hello!

Am culcat si eu baiatul si ard gazul pe aici. Sunt singurica, pt ca sotul e in delegatie

yasmi, mi-ai facut o pofta cu gogosile alea , si cu sarmalutele as rontai niste varza acra, acra

strumphitza, e normal sa te apuce somnul. Asa am patit si eu la ambele sarcini tot de pe la 6 sapt cum ai si tu. As fi dormit, as fi zacut fara sa fac nimic zile intregi. Abia acum am inceput sa-mi revin cu somnul si cu cheful de viata

dorinut@, imi pare bine ca te-a lamurit dr. Imi faceam griji pentru tine . Nu tb sa-ti fie frica de cerclaj, se face cu anestezie totala si a doua zi esti acasa (a facut prietena mea). S-a hotarat cand iti va face?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

burticile!

Dorinutza ma bucur ca te simti mai bine si ca bebe e bine!

Eu ca de obicei cu greturile mele, mai si vomit si sunt asa mofturoasa la mancare si pot sa mananc atat de putine, dar asta este, o sa fie bine pana la urma!

tuturor! Ma simt cam obosita si am intrat doar sa va salut!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Prezenta

Buna seara burticute!!!
Nu am mai intrat astazi ca m-am simtit rau, sunt bleaga rau si nu suport mirosul de mancare, mi se face rau.....nu prea pot sa mananc nimic...acum eu butonez si sotul gateste ca deee...nu suport mirosul si astept cina sa aiba loc aici...in camera.

Ally, 5+

Mergi la inceput

Marti avem si noi prima intalnire cu doamna doftora ...iar joi intram in sapt 6.

Fetele cu mai multa experienta sau cu sarcinile mai avansate de 5+ sapt:
Pana cand ma v.or tine starile astea de rau, de greata????
Este bine ca inca nu vars dar....ma simt.
Mai este careva sau, va-ti retras la ??

Ally, 5+

Mergi la inceput

Ies si eu fetelor...ma bag la si apoi inapoi in pat ca nu mi-am revenit deloc.
Dorina(Strumitz)....sper ca te simti mai ok
Somn usor burticutelor...SERVICI USOR maine pt intreaga echipa care maine presteaza

Ally, 5+

Mergi la inceput