La dovlecelu' vesel ! *2*
Raspunsuri - Pagina 5
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Sa zic si io buna seara ! Gata cu treburile administrative ..adormit copilu, facut dush, strans oratanii de pe jos, discutat una-alta cu sotz.. Sunt toata a voastra acum. Ia sa vad, ma vrea cineva? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
uka, fara suparare, esti prietena mea, dar totusi eu nu te vreau. esti prea dinamica pentru mine. as alerga dupa tine ca un catel cu limba scoasa de oboseala... nu pot tine pasul cu tine. in plus, nu stiu de unde ai invatat tu asa de tanara sa faci ca lucrurile sa se intample...
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Raluk,nu pricep ce nu pricepi.Despre cum e afacerea asta cu paine sau de ce nu ar fi indicata la copii asa mici? Am vrut sa-i dau lui Razvi sa manance (regulat,nu doar sa guste)si toata lumea mi-a zis ca nu e bine; explicatia- e mai grea la stomac.Nici ei nu au stiut sa-mi explice de ce Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Cu painea, cu painea
E mai grea la stomac decat daca nu mananci paine, da
Dar fata de aia plina de chimicale din comert... cred ca cineva a raspandit asta doar de marketing .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
mary_07 spune:
Va spun si eu noapte buna....m-au ametit tigarile astea rau de tot
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Noapte buna, te sarisem Chiar are legatura cat mananci cu starea de somnolenta? Asta ar insemna sa dorm pe mine mereu.. _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Pai da, era mai greu sa ma ocolesti .
Ai un pic de dreptate . In sensul ca daca pap mult imi creste tare glicemia, iar apoi scade foarte tare si ma face sa ma simt mai adormita. Citisem undeva ca e si pentru ca merge mult sange la stomac si coboara din creier .
Dar zic ca ai dreptate pentru ca eu cu stomacul plin nu pot dormi, nu stiu de ce...
Bine, n-am priceput la ce m-am referit cand am zis ca ai dreptate, dar important e ca iti dau dreptate, nu?
hepilica spune:
citat din mesajul lui techila ola cucoanelor, va salutez iaca m-am bagat si eu in pat impreuna cu fi-mea ca tati e in curte cu doi baietzasi si monteaza un loc de joaca nou pentru gaze. asaaaaa...io le dau firimituri de painica la pui, le dau in mana si le duc ei la gurita. sau le aduna de pe jos daca ,le scapa si nu le prinde fata inaintea lor. iar ultimele haine mi le-am cumparat de la The Earth collection si-s minunate...adica pe gustul meu am dat raportul, sper sa beneficiati de o noapte buna!!! |
salut!
ce loc de joaca ati luat?
---
Multumesc lui DD.
MangaGirl spune:
si eu sunt fan Kenvelo...chiar asa, pentru tineret fara lovele? ei, pot sa ma gandesc doar ca e pentru tineret?
apropo de blugi ...by the way Raluk sa-i porti sanatoasa. eu m-am deprimat alaltaieri...am fost sa-mi cumpar pantaloni ca umblu ca un pui de bogdaprostei....si SURPRISE! nu am gasit. desi sunt sales si totul e atat de ieftin de-ti vine sa plangi. Dar nimik nu-mi vine. eu m-am ingrasat ca naiba, pe picioare si pe fund si am inca cu 14 kile in plus fata de cand am ramas gravida. tot ce am incercat imi sunt fixe de crapa pe pulpe si largi rau la talie. si toti blugii stateau pe mine de parca aveam puta.
liliacule ce bine e cu fata acasa, nu?
am fost la ikea si pana la urma am luat poarta de la Argos. la ikea nu erau si chiar daca ar fi fost erau duble ca pret. si nici furculite nu aveau. ne-am pricopsit in schimb cu o ola de aburi...din aia clasica de inox, niste chestii de atarnat in dulap in care sa-mi pun haine ca pe rafturi...e bestiala si alte cateva prostii. all in all, 40 de lire pe fereastra. dar sunt multumita.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Na ca profit ca-i spun la Meli noapte buna si mai urez si eu o data
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Pai da, era mai greu sa ma ocolesti . Ai un pic de dreptate . In sensul ca daca pap mult imi creste tare glicemia, iar apoi scade foarte tare si ma face sa ma simt mai adormita. Citisem undeva ca e si pentru ca merge mult sange la stomac si coboara din creier . Dar zic ca ai dreptate pentru ca eu cu stomacul plin nu pot dormi, nu stiu de ce... Bine, n-am priceput la ce m-am referit cand am zis ca ai dreptate, dar important e ca iti dau dreptate, nu? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
..asta e defectu' tau. citesti prea mult .
---
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
uka, fara suparare, esti prietena mea, dar totusi eu nu te vreau. esti prea dinamica pentru mine. as alerga dupa tine ca un catel cu limba scoasa de oboseala... nu pot tine pasul cu tine. in plus, nu stiu de unde ai invatat tu asa de tanara sa faci ca lucrurile sa se intample... --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Jur ca sunt lenesa ca o rama la soare.. asta cand sunt agitata!
Eu cand am urcat prima data pe munte l-am sunat pe tata sa vina sa ma ia cu masina la intoarcere ..a venit saracu
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
..asta e defectu' tau. citesti prea mult . --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Da ce te bagi tu? Mie mi-a dat dreptate, stie ea ce zice!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo