La dovlecelu' vesel ! *2*
Raspunsuri - Pagina 6
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl si eu sunt fan Kenvelo...chiar asa, pentru tineret fara lovele? ei, pot sa ma gandesc doar ca e pentru tineret? apropo de blugi ...by the way Raluk sa-i porti sanatoasa. eu m-am deprimat alaltaieri...am fost sa-mi cumpar pantaloni ca umblu ca un pui de bogdaprostei....si SURPRISE! nu am gasit. desi sunt sales si totul e atat de ieftin de-ti vine sa plangi. Dar nimik nu-mi vine. eu m-am ingrasat ca naiba, pe picioare si pe fund si am inca cu 14 kile in plus fata de cand am ramas gravida. tot ce am incercat imi sunt fixe de crapa pe pulpe si largi rau la talie. si toti blugii stateau pe mine de parca aveam puta. liliacule ce bine e cu fata acasa, nu? am fost la ikea si pana la urma am luat poarta de la Argos. la ikea nu erau si chiar daca ar fi fost erau duble ca pret. si nici furculite nu aveau. ne-am pricopsit in schimb cu o ola de aburi...din aia clasica de inox, niste chestii de atarnat in dulap in care sa-mi pun haine ca pe rafturi...e bestiala si alte cateva prostii. all in all, 40 de lire pe fereastra. dar sunt multumita. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Hai ca ma intorc a doua oara din drum
M-ai distrat tare cu blugii . Cum sa nu gasesti? Ma gandesc ca au si acolo pentru toate marimile. Si eu trebuie sa port curea musai, dar eu zic ca asa le e croiul. Nu ma gandesc ca i-au facut cu fund mare sa intru eu, ci ma gandesc ca AM TALIE .
Neaparat sa-ti iei sa stea asa mai largut pe tine, ca asa ai sentimentul ca esti mai silueta, cel putin la mine asa e .
Ai fost tare cu puta
Va las iar, plec la somn. Sa nu mai scrieti 1 minut pana ies, ca sa nu ma intorc iar
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
citat din mesajul lui MangaGirl si eu sunt fan Kenvelo...chiar asa, pentru tineret fara lovele? ei, pot sa ma gandesc doar ca e pentru tineret? apropo de blugi ...by the way Raluk sa-i porti sanatoasa. eu m-am deprimat alaltaieri...am fost sa-mi cumpar pantaloni ca umblu ca un pui de bogdaprostei....si SURPRISE! nu am gasit. desi sunt sales si totul e atat de ieftin de-ti vine sa plangi. Dar nimik nu-mi vine. eu m-am ingrasat ca naiba, pe picioare si pe fund si am inca cu 14 kile in plus fata de cand am ramas gravida. tot ce am incercat imi sunt fixe de crapa pe pulpe si largi rau la talie. si toti blugii stateau pe mine de parca aveam puta. [ |
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl si eu sunt fan Kenvelo...chiar asa, pentru tineret fara lovele? ei, pot sa ma gandesc doar ca e pentru tineret? apropo de blugi ...by the way Raluk sa-i porti sanatoasa. eu m-am deprimat alaltaieri...am fost sa-mi cumpar pantaloni ca umblu ca un pui de bogdaprostei....si SURPRISE! nu am gasit. desi sunt sales si totul e atat de ieftin de-ti vine sa plangi. Dar nimik nu-mi vine. eu m-am ingrasat ca naiba, pe picioare si pe fund si am inca cu 14 kile in plus fata de cand am ramas gravida. tot ce am incercat imi sunt fixe de crapa pe pulpe si largi rau la talie. si toti blugii stateau pe mine de parca aveam puta. liliacule ce bine e cu fata acasa, nu? am fost la ikea si pana la urma am luat poarta de la Argos. la ikea nu erau si chiar daca ar fi fost erau duble ca pret. si nici furculite nu aveau. ne-am pricopsit in schimb cu o ola de aburi...din aia clasica de inox, niste chestii de atarnat in dulap in care sa-mi pun haine ca pe rafturi...e bestiala si alte cateva prostii. all in all, 40 de lire pe fereastra. dar sunt multumita. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
am citit de 3 ori
draga de tine, nu fii asa critica, arati foarte bine!! se distribuie altfel carnitza, suntem mame!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
salut! ce loc de joaca ati luat? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
uite www.carrefour.ro/index.php?pg=eoferta&id=112" target="_blank">p-asta
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Hehe, vezi Hepilico, ne distreaza aceleasi chestii! Si radem tot de 3 ori!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
uite www.carrefour.ro/index.php?pg=eoferta&id=112" target="_blank">p-asta Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Este foarte tare!
Io sper ca l-a luat Vali cand nu se uita nimeni ..doar nu ati dat atatia bani Am uitat sa va zic, eu sunt tare zgarcita!!
_
techila spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
Este foarte tare! Io sper ca l-a luat Vali cand nu se uita nimeni ..doar nu ati dat atatia bani Am uitat sa va zic, eu sunt tare zgarcita!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
ei...nu chiar atata...a facut sotz o magie mica...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
techila spune:
haidi pa....
nasterea a doua putze
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila haidi pa.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
pupaciuni...
_
MangaGirl spune:
am ras de rasul vostru, dar zau ca m-am ofticat. am vrut sa zic ceva mai dur decat putza, dar m-am gandit ca nu e 12 si-mi iau naibii un avertisment.
Asa...deci...ieri... copchilu' urla in carut. saracu' se plictisise de cate perechi de pantaloni incercase maica-sa. si drept premiu a facut kk si eu l-am luat in brate si i-am intins kk pana sus la umeri. inchipuiti-vi-l in cabina de proba, gol pusca si in sandale, hilizindu-se la oglinda si tipand de bucurie ca se vede iarasi, in timp ce pe mine curgeau toate apele incercand sa-l curat.
si apoi am mai incercat si pantalonii. ori nu intrau pe pulpe, ori intrau si mi-i ridicam pana la tzatze. si nu le fac chiar fular inca.
Ralukule larguti nu pot sa mi-i iau ca arat ca un balon. mai bine ceva mai "pe corp".
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume