La dovlecelu' vesel ! *2*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si Razvanica adora painea,mai ales coaja.Molfaie la ea pana o inmoaie apoi o inghite
Intrebare intrebatoare: cumnata se ocupa de o afacere cu paine de casa,pe vatra,fara amelioratori.. e ok sa-i dau si lui? Am inteles ca ar fi mai grea la stomac decat cele din comert...

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Buna seara,

apropo de paine, Mariei ii place tare mult si cand o vede pe masa tot face ih ih ...si da din buzite gen papa ca vrea neaparat ... norocul meu e ca mama are masina de facut paine si o face cu faina integrala, deci e cu mult mai buna decat cea din comert ... e adevarat ca nu te prea poti abtine (eu nu prea mananc paine, dar in cazul asta mai sar calul)...saraca mama a ajuns sa faca si cate 3 paini pe zi ...deci si-a facut veacul masina ...dar nici nu mai cumpara alt tip de paine ...

Somn usor ca nu prea mai rezist.

_

Maria (28.08.2009)

Exact ce spuneam...painea aia e divina!!
Divina pentru multe din kilosurile mele
Pup aricelule, maine aflu ce si cum cu "alea"
Somn usor!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Si Razvanica adora painea,mai ales coaja.Molfaie la ea pana o inmoaie apoi o inghite
Intrebare intrebatoare: cumnata se ocupa de o afacere cu paine de casa,pe vatra,fara amelioratori.. e ok sa-i dau si lui? Am inteles ca ar fi mai grea la stomac decat cele din comert...

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

Habar n-am... Mai grea la stomac? De ce oare?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fete dragi, sunt tare somnoroasa! Cred ca si pentru ca am papat mult azi. Daca mi-am luat blugi, m-am considerat aranjata !

Asa ca va zic noapte buna si weekend placut!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

_

Nu pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:

Paiii,nu stiu cum sa ma exprim...hmm,vezi tu...tutunul asta imi da o stare euforica,ma simt mai high (incerc sa-mi imaginez ca aceeasi senzatie e si la droguri dar la un nivel mult mai intens...numai ca,am niste copchii acasa si nu-mi permit sa incurce carecumva prafurile cu sarea).
Plus de asta,prin cluburi (le frecventez deseori,doar imi traiesc varsta,ce naiba!) e tare cool sa tii de un bat in mana si sa-l duci fitos la gura

tot ce am scris aici si mai sus e in spirit de gluma...sper sa fie luate ca atare

...hai ca stim de gluma, nu e nevoie sa scrii ca pe pachetele de tigari .
doar nu credeti cand va spun ca eu abia imi duc batranetile...
sau credeti?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Sa zic si io buna seara !
Gata cu treburile administrative ..adormit copilu, facut dush, strans oratanii de pe jos, discutat una-alta cu sotz..
Sunt toata a voastra acum. Ia sa vad, ma vrea cineva?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:

Paiii,nu stiu cum sa ma exprim...hmm,vezi tu...tutunul asta imi da o stare euforica,ma simt mai high (incerc sa-mi imaginez ca aceeasi senzatie e si la droguri dar la un nivel mult mai intens...numai ca,am niste copchii acasa si nu-mi permit sa incurce carecumva prafurile cu sarea).
Plus de asta,prin cluburi (le frecventez deseori,doar imi traiesc varsta,ce naiba!) e tare cool sa tii de un bat in mana si sa-l duci fitos la gura

tot ce am scris aici si mai sus e in spirit de gluma...sper sa fie luate ca atare

...hai ca stim de gluma, nu e nevoie sa scrii ca pe pachetele de tigari .
doar nu credeti cand va spun ca eu abia imi duc batranetile...
sau credeti?

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

va rog eu, fara cuvinte sau fraze cu tenta rasista, da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Raluk,nu pricep ce nu pricepi.Despre cum e afacerea asta cu paine sau de ce nu ar fi indicata la copii asa mici?
Am vrut sa-i dau lui Razvi sa manance (regulat,nu doar sa guste)si toata lumea mi-a zis ca nu e bine; explicatia- e mai grea la stomac.Nici ei nu au stiut sa-mi explice de ce

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fete dragi, sunt tare somnoroasa! Cred ca si pentru ca am papat mult azi. Daca mi-am luat blugi, m-am considerat aranjata !

Asa ca va zic noapte buna si weekend placut!

Noapte buna, te sarisem
Chiar are legatura cat mananci cu starea de somnolenta? Asta ar insemna sa dorm pe mine mereu..

_

Mergi la inceput