Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexutza am pus poze cu delfi.

Am si 2 cu Jiji savurandu-si iaurtul, dar o las pe vulturoiaca sa decida daca va arata cum se mananca iaurtul in Moldova.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ajutor....!!!!!!!!!!!!!!!! in cat timp iasa alcoolul din corp? mai iegzact dupa cat tump pot alaptra????// sunt beat,..a....muci.... la propriu...am facut-o lata intr-unirish pub nu ma judecati pls...!!1

mai e cineva pe aici?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Scuze, asta a fost prima mea reactie. La intrebare nu stiu sa-ti raspund, nu m-am mai imbatat de multa vreme.

_

AMR 7 kg

nici eu nu m-am mai imbatat de acum 2 ani de la petrecerea burlacitelor....adicas je,burlacita pe vrenmea aia....vai de viata mea ce turta is...se invarte tot cu mine....la david i=-am dat sa-si suga degetul ins seara asta si niste cereala....

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

ajutor....!!!!!!!!!!!!!!!! in cat timp iasa alcoolul din corp? mai iegzact dupa cat tump pot alaptra????// sunt beat,..a....muci.... la propriu...am facut-o lata intr-unirish pub nu ma judecati pls...!!1

mai e cineva pe aici?

te iubim puiule....!!!

Scuze, asta a fost prima mea reactie. La intrebare nu stiu sa-ti raspund, nu m-am mai imbatat de multa vreme.

_

AMR 7 kg

nici eu nu m-am mai imbatat de acum 2 ani de la petrecerea burlacitelor....adicas je,burlacita pe vrenmea aia....vai de viata mea ce turta is...se invarte tot cu mine....la david i=-am dat sa-si suga degetul ins seara asta si niste cereala....

te iubim puiule....!!!

doamne tuh,....ce mama denaturata esti!!!!!! nici nu pot sa imi inchioui ca nu te-ai gandit la copilul tau inainte sa bei 4 (patru beri de 330 ml) eu nici nu asi mai sta la povesti cu tine!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

si daca m-am imbatat ce???????????/parca ar mai merge una.......ijcam cu greu gasesc tastele.... i'm so high sunt o ratata!!!!! ma simt atat de vinovata!!!!!!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

pai sa stii ca esti!!!!1ce-a fost in capul tau sa bei atat? nu ai copil de crescut??????????? mama iresponsabina ce esti!!1

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

miremia....imi cer scuze ca te bag in discutie.(nu am las mai tare ca poate cad)..poti face te rog cap nou ca asta imi face capul calendar....(constinta)

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

ma duc la somn....ca vb eu cu constinta mea pe aici......maine nu mai recunosc nimic..!!!!!!!!!!! pufuuuuleeeeeeti......florrricelleeeee ce tare e reclama

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

cine vrea sa fie prietenul meu>>>>???? ca vad ca am 13 frinds..eu vreau 15+

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

miremia???? ai plecat la somn cu constinta mea? plec...ca numa terorizez pagina de internet si imi da error sunt varza!!!!!! maine ma asteapta scandalul. in 2 ore m-am facut muci cu sefii si colegii de la munca.trebuia sa ajung la 8 acasa si am ajuns la 9 :30....M nu vrea sa mai vb cu mune...cica is prea beata.a plecat la munca fara sa ma pupee mii se impulica limba in gura....scuza-ti expresia la ora asta devreme....dar sunt chiar ata de jalnica?????

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

noapte buna!!!!!!! va puuup...daca nu apar maine pe forum sunati la serviciile sociale, secrete, politie,salvare,pompiere tot.,..inseamna ca m-a batut si mi-a luat copilul.ok? sa nu ma lasati in paragina!!!! el e la munca acum, eu cu David acasa.paaaaaaaaaa asa mi-a zis cand am intrat in casa: vorbim maine!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput