Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
plateea spune:
neata fetele... ce fac fluturelele in acest week-end? aaaa??? sa aud? o mare, un soare, o padre, o distractie, ceva???
pana una alta, va ofer o cafelutza buna bunaaaaa... cu frisca si cateva cubulete de ciocolata sa incepem bine dimineata.
gataaa... ma bag la ecuperat, daca ma lasa pastaia asta a mea... cu cine seamana oare asa matinal ca noi 2 am mai dormi pana la 1-2 incolo??? alt mister in viata mea!
alexutzzza... babele soacrei??? auuuchhh... nimic nu urasc mai tare. ultima data cand am patit eu asta, au inceput sa ma ia toate in colti ca "cum adia nu las eu copilul sa stea n picioare? ce, s-a schimbat pediatria in30 de ani de cand au facut ele????" err... no comment! ma bucur ca vine sotul, poate o sa va distrati si voi!
myky... ce incantare sa te citesc. alta mamica draguta, care desi scrie repedeee... scrie macar si e aici printre noi!
revin pe masura ce citesc ca asta micu' se pune pe burta, da marsalier, ajunge la capatul patutului si urlaaaaa... pana ii schimb pozitia. si tot asa. cat am scris mesajul asta l-am sucit de 4 ori.
sa mai zic de cate ori l-am sucit/invartit/leganat/hranit azi-noapte? err... n-are rost, aveti si voi copii, banui ca nu toti sunt cuminti la Yannis-ii...
o zi frumoasa sa avem, fluturim impreuna, daaaa???
PS: mi-e un dor de MS... de ma doare! oare ce mai face caprita? si-o fi revenit cu sarurile alea? MS, oriunde te afli!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
simplicity... ce vb tu acolo de dece "lady sub acoperire"??? pai, daca da vreo stoarfa de jiji al ei, pun pariu ca si vb ayannei cu "leoaica" o sa fie minciuna. pai, tu-ti dai seama ca o desfiinteaza numai la proba: "stai tu treaza cat am stat eu in primul an!", dara... sa prepare mancare care sa placa soacrei, sa faca curat precum ea, sa iubeasca baiatul pana la obsesie, sa spele/stearga/curete casa, masa, masina, picioarele soacrei, din esnica recunostinta pt asa jijel... ha! ramaneti aproape...
dece... pot sa pup si eu de la distanta pe jijel?
myky... sorry de pui bolnavior... sa treaca repede!
milady... se vede treaba ca pana la urma vb aia cu ce nu te omoara te intareste e valabila. ba chiar.. benefica. uite,, am mai scos din anonimat una bucata mamca de pufulete...
oani, daca pierzi, da back, cut, log in, apoi paste in noul mesaj. io asa fac, ca n-am putere sa scriu de 2 ori. nu-miiese never la fel. si o las balta...
trimit iara ca asta parca e argnt viu. de unde Doamne isi ia energia? de mancat nu mananca, de dormit doarme aiurea.. io-s varza, el e fresh si nu sta locului o clipa... au cumva vre-un motor in fund???hmm... alt mister!
ce de mistere domle'...
aaa... zicea ea bine cristies parca... pampersi aia cu aloe.. put, bre, de vai de mine. mai am 50 si parca nu se mai termina. si parca sunt si mai prosti calitativ...ajung si eu dupa lupte seculare la concluzii la care altii au ajuns acm cateva luni. v-am spus eu ca sunt perspicce cu intarziere, nu?
I will survive...
plateea spune:
sunt cu capul...
uitam sa va ofer un tortulet dobos, cu blat bine insiropat si cu o crema bine facuta, moale si pufoasa, scos de la rece sa fie asa nuai bun de mic dejun....
enjoy!
I will survive...
plateea spune:
u ma lasaaati! sunt la pag 20! ce ma fac? ce ma fac? cocotata-ntr-un copac???
tomaca, dintisor? la mai multi! ...
ma opresc ca nu se mai poate, frate... mar, mar... uof...
I will survive...