Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Delfita trezita, maraiala, tzatzaiala de la nr. 1, tzataiala de la nr.2, iar de la 1, leganat pe picioare (desi incercam sa ne dezvatam), pasat la tati, venit cu ochii uzi de lacrimi, tzatzaiala intinsa la maxim de ziceai ca-s din plastilina, plans....BAUT APA! si acuma doarme iar.

De unde sa stiu eu ca ii era sete de apa?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg
eu cred ca bebeii cateodata sunt un mister,bine ca s-a linistit...multi

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

Multumim.
S-a mai trezit albinuta sau si-a inceput somnul de seara la ora 5?

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Delfita trezita, maraiala, tzatzaiala de la nr. 1, tzataiala de la nr.2, iar de la 1, leganat pe picioare (desi incercam sa ne dezvatam), pasat la tati, venit cu ochii uzi de lacrimi, tzatzaiala intinsa la maxim de ziceai ca-s din plastilina, plans....BAUT APA! si acuma doarme iar.

De unde sa stiu eu ca ii era sete de apa?

_

AMR 7 kg
eu cred ca bebeii cateodata sunt un mister,bine ca s-a linistit...multi

Multumim.
S-a mai trezit albinuta sau si-a inceput somnul de seara la ora 5?

_

AMR 7 kg
s-a trezit,s-a jucat si acum vrea atentie ca sa doarma ....deci fac ceva ture prin casa cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Miremia, nici bebe X nu are stare la san, dar el a fost agitat mereu... De doua luni nici nu-i mai dau tinandu-l brate, ca nu sta linistit... deci doar culcat, iar de cand poate sa se rasuceasca face cam cum a povestit si decenuela de jiji: papa un pic, se intoarce cu spatele, iar vine si se conecteaza un pic, trage cu manutele de tot ce poate (tricou, par, ce prinde), iar fuge... eu stresata ca el papa prea putin il mai alerg si pe partea cealalta, dar daca nu mai are chef, n-am ce sa-i fac... imi intoarce iar spatele Nu se ridica in fundulet pentru ca nu stie inca singur, altfel sigur ar face si asta De asemenea daca aude altceva prin casa, pasi etc, sare imediat si intoarce capul. Eu mai stau si chiar deasupra lui cateodata... pozitie cam dar mai eficienta in cazul nostru, parca se concentreaza mai bine

Ce mi s-a mai parut: ca el sta mai mult timp la san fara sa fuga atunci cand am eu mai putin laptic, si el nu e tocmai satul... atunci insista...

In fine, or sti ei bebelusii ce fac... mai ales acum...

Si apropo', voiam sa va mai zic: de cand am ajuns la doua mese complete solide (160-200), adica de acum cateva zile, a inceput sa scada lapticul... Logic, cerere si oferta, dar la mine o cam luase rau oferta in jos... Si nu am facut schimbari prea bruste, ca masa de fructe o avea, a doua a crescut cat de cat trepatat... dar duminica trecuta simteam ca parca aveam prea putin, si el a miorlait noaptea de 1001 de ori si mi s-a parut ca din cauza ca nu prea se satura... Asa ca am luat repede masuri, mancat mai bine, ceaiuri pt lactatie si bere fara alcool... au functionat din fericire, adica acum cred ca s-a reglat din nou si ar fi totusi cat trebuie (sau cat eram obisnuiti, ma rog, el de obicei nu termina niciodata un san... nu vrea... alta problema, ca posibil si de-asta e mai suplu prefera light ). Am zis sa povestesc sa aveti totusi grija cu LM in perioada asta, din cauza celor doua mese solide consecutive, sa nu se insele organismul si sa nu mai produca nici pentru restul zilei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Tomaca felicitari pentru dinte, la mai multi

Mai fetelor da ce v-a apucat cu , aveti ganduri serioase? Si cand nu vorbiti de burtici incepeti cu placinte si alte cele, mai rau ca la odisee ... putina mila va rog

La multe lunite Diana

Gmilady stim cum e, marti si miercuri din cauza de indigestie a trebuit sa ii scot mesele si sa stam doar pe LM ai a fost jaleeee, manca din ora in ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

nb si pupicei merg si eu la culcare ca maraici doarme deja, dupa un tur de oras nici nu imi mai simt picioarele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Miremia, nici bebe X nu are stare la san, dar el a fost agitat mereu... De doua luni nici nu-i mai dau tinandu-l brate, ca nu sta linistit... deci doar culcat, iar de cand poate sa se rasuceasca face cam cum a povestit si decenuela de jiji: papa un pic, se intoarce cu spatele, iar vine si se conecteaza un pic, trage cu manutele de tot ce poate (tricou, par, ce prinde), iar fuge... eu stresata ca el papa prea putin il mai alerg si pe partea cealalta, dar daca nu mai are chef, n-am ce sa-i fac... imi intoarce iar spatele Nu se ridica in fundulet pentru ca nu stie inca singur, altfel sigur ar face si asta De asemenea daca aude altceva prin casa, pasi etc, sare imediat si intoarce capul. Eu mai stau si chiar deasupra lui cateodata... pozitie cam dar mai eficienta in cazul nostru, parca se concentreaza mai bine

Ce mi s-a mai parut: ca el sta mai mult timp la san fara sa fuga atunci cand am eu mai putin laptic, si el nu e tocmai satul... atunci insista...

In fine, or sti ei bebelusii ce fac... mai ales acum...

Si apropo', voiam sa va mai zic: de cand am ajuns la doua mese complete solide (160-200), adica de acum cateva zile, a inceput sa scada lapticul... Logic, cerere si oferta, dar la mine o cam luase rau oferta in jos... Si nu am facut schimbari prea bruste, ca masa de fructe o avea, a doua a crescut cat de cat trepatat... dar duminica trecuta simteam ca parca aveam prea putin, si el a miorlait noaptea de 1001 de ori si mi s-a parut ca din cauza ca nu prea se satura... Asa ca am luat repede masuri, mancat mai bine, ceaiuri pt lactatie si bere fara alcool... au functionat din fericire, adica acum cred ca s-a reglat din nou si ar fi totusi cat trebuie (sau cat eram obisnuiti, ma rog, el de obicei nu termina niciodata un san... nu vrea... alta problema, ca posibil si de-asta e mai suplu prefera light ). Am zis sa povestesc sa aveti totusi grija cu LM in perioada asta, din cauza celor doua mese solide consecutive, sa nu se insele organismul si sa nu mai produca nici pentru restul zilei...
Oare daca inselam sanul cu o pompa de muls....ar merge?eu cred ca s-ar mentine productia,daca am reusi sa "colectam" si sa punem si deoparte(oare cum m-as fi putut exprima altfel?)

Mergi la inceput

La multe lunite Diana de Rox_y....sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna noaptea fetele...

Am intrat un pic pe la voi, dar nu prea ma mai simt cucuvea, ca de cand am schimbat ora de trezire dimineata, de la 11 la 8, seara sunt zombie. Si voi aveti un spor la scris, aoleo, abia tin pasul sa va citesc. Si v-am si zis acum ceva vreme ca-s prinsa tare cu jobul...si-s stresata rau ...nu atat de sarcinile pt job, cat de faptul ca nush ce o sa ma fac cu zgubi cat eu sunt in sedinte...de obicei intalnirile dureaza cate 6-7 ore si matza asta mica nu sta nici 10 min fara mine...plus ca e dependenta de tzitzi...nush ce-o sa ma fac, pe cuvant! Tre's-o car pe mama dupa mine sa stea cu ea, dar mama are animale pe langa casa si treburi, nu poate pierde toata ziua cu mine pe drumuri...barbat-meu, desi mi-e coleg de servici,e prins cu sarcinile lui, deci n-are timp de zgubi...chiar nu stiu ce sa ma fac!!! Si luni tre'sa ma prezint fresh, cu mintea limpede si chef de munca...si sa mai si vorbesc cursiv engleza......

Mi-e ciuda ca-s super obosita si nu ma simt in stare sa va raspund nominal...si daca nu pot sa va raspund la toate, atunci mai bine nu ma mai apuc, desi e foarte placut sa te regasesti acolo in 'pomelnic', cum zicea Ruxita mai demult.

Apropos, imi pare tare rau de ce s-a intamplat, de discutii, de deciziile care s-au luat de renuntare la odisee...dar na, ma rog, fiecare e responsabil de atitudinea, de vorbele si viata lui, la urma urmei...si poate totusi o sa se razgandeasca si or sa se aseze din nou lucrurile si pentru ele si-si vor gasi iar locul aici...

So...am citit ultimele doua capitole pe fuga...m-am amuzat cu voi de intamplari haioase si m-am intristat de vestile triste legate de probleme de sanatate, de accidente etc.

Si noi am facut 'botezul' ieri la lovituri: am scapat-o pe zgubi cu capul de chiuveta din baie in timp ce incercam s-o spal pe manute, tolo ce sunt.... O tineam aplecata pe mana deasupra chiuvetei ca sa ajungem la robinet si ea s-a lasat brusc pe spate si am auzit deodata BUF! Mi s-au inmuiat picioarele, mai ales ca prima ei reactie a fost de soc si abia apoi s-a pus pe urlat, da'urlat nene! Nu s-a lovit foarte tare pentru ca nu a fost distanta mare...dar m-am speriat groaznic...am tot verificat-o sa vad daca e ok, nu stiam ce sa fac...dar ea a reactionat bine, desi a urlat tare cred ca mai mult de sperietura pentru ca am calmat-o rapid si apoi imediat s-a pus pe zambit si gangurit. Daca ar fi durut-o sau ar fi fost ceva cred ca mi-as fi dat seama, nu?

Vroiam cand intru sa pun intrebari legate de diversificare si combinatii de alimente, dar am avut surpriza sa constat ca voi deja discutati despre asta. Mie mi se pare tare grea diversificarea asta...nu mai stiu ce combinatii sa-i dau, noi avem un menu foarte monoton, iar eu sunt varzaaa la capitolul mancare si gust si combinatii de alimente...habar n-am. La noi in casa bucatar sef e barbat-meu, eu inca invat cum e treaba cu gatitul. Iar BIG D este pentru mine un chin...referitor la idei de papa zic, nu altceva...
Pana acum am papat mar+piersica/nectarina/para+cereale/orez, iar la legume piure de morcov+dovlecel/pastarnac/radacina de patrunjel...si de acum sa-i mai adaug si altele. Pediatra mi-a spus ca pot sa-i bag in supica mai multe legume odata, nu tre sa astept cate trei zile la fiecare leguma...a zis sa fac pauza la alimente din categorii diferite, de exemplu cand bag si fruct si leguma, dar cand bag numai legume pot sa pun ce vreau...na, nush...

Mie imi prind tare bine ideile voastre...si daca mai scrieti in continuare retete si combinatii de alimente va trimit un camion de ...la noi e mai dificil si ca nu pot baga nici un produs pe baza de lapte (gen iaurt, branza) pana nu aflam ce si cum cu alergia asta...

Casc intruna si mi s-au impaiejenit ochii de oboseala si ma dor ochii de la calculator...nu mai pot sa va scriu...va rog, nu va suparati ca nu raspund nominal...sa stiti ca am citit fiecare postare in parte si am pentru fiecare un pupic, chiar daca nu ma simt in stare sa dezvolt doua cuvinte acum...

Dar mai zic totusi, ca mi-am amintit acum de mesajele voastre de intalneli... PLATEEA, frate-meu tocmai a devenit student in your hometown...si de acum cred ca o sa vizitez destul de des zona, asa ca poate o mai punem si noi de-o intalneala, ca taaaare mi-ar mai placea sa-l mai vad pe bb pastaie...

Ne mai auzim fetele...va , noapte buna!

PS:
sarbatoritilor...multa sanatate si o viata plina de impliniri!

...si, de asemenea, multa, multa sanatate celor care au probleme si sufera acum...pufuleti, mamici si tatici de pufuleti...

O sa ma pentru toti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

ajutor....!!!!!!!!!!!!!!!! in cat timp iasa alcoolul din corp? mai iegzact dupa cat tump pot alaptra????// sunt beat,..a....muci.... la propriu...am facut-o lata intr-unirish pub nu ma judecati pls...!!1

mai e cineva pe aici?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ajutor....!!!!!!!!!!!!!!!! in cat timp iasa alcoolul din corp? mai iegzact dupa cat tump pot alaptra????// sunt beat,..a....muci.... la propriu...am facut-o lata intr-unirish pub nu ma judecati pls...!!1

mai e cineva pe aici?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Scuze, asta a fost prima mea reactie. La intrebare nu stiu sa-ti raspund, nu m-am mai imbatat de multa vreme.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput