Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Buna seara, buna seara....

Am revenit in kpitala. Tare dor ne-a fost de casa noastra. A fost fainutz, agitatie cam mare pentru gustul meu, dar lume draga care s-a bucurat sa ne vada si noi pe ei...acum acasica inca o saptamana de concediu a sotului, linistiti.

Am aruncat un ochi pe capitolul asta si incep cu multumiri pentru Miorluc si mamica lui scumpa va multumim mult de urari si de declaratia de dragoste Am ratat aniversarea asta, sper ca la urmatoarea sa fim aici sa cinstim cum se cuvine. Pupam portughejii dragi

Tomaca, felicitari pentru dintisor

Nu pricep ce se vorbeste aici de criza...nu inteleg, poate maine cand oi citi din urma

GMYLADY bine ai venit

Decenuela, esti foarte simpatica

Cristi si Radu

Xela, felicitari de statul in funduletcu diversificarea poate facem un schimb de experienta ca si la noi e greut

Plateea, WB, multe mesaje de la tine... pestaia sociabila

Lorex, deja va deplasati, bravo bobita precoaca

Am intrat la poze si m-am delectat cei mai frumosi puiuti sunt in pozele alea Punem si noi poze noi zilele astea.

Fug la somn ca-s franta, sper sa mai citesc din urma si sa pricep ce s-a intamplat, da maine, poimaine...

O noapte linistita

P.S.Mi-a fost dor de voi

de Maia Ilinca (29.01.10)
WB

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

multumesc!
Ce face albinuta draguta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fost. venit.

plimbare in oras ca sunt zilele orasului.............agiatie mare..cumparat tweety cu HE la Ivan, care se teme de el.................ma rog.............

pove un pic.........dor mama dorrrrrrrrrrrrrrrrrrr da dor rau.....................

apoi mers inapoi apoi mers in kaufland, apoi condus o ora pana acasa.............acum ivan imbaiat, mancat, schimbat dat panadol, nu mai pot nu vrea sa adoarma nici la dumnezeu...............................oooooooooofffffffffffffff

doare burta ca naiba...................curge ca la robinet.................

ma duc ca nu mai vad bine
tre sa iau niste fier, sa ma mai intarat un pic............

recupe maine sper.......vazut ca pufi de tomaca are dintiiiiiiiiiiiiiii

zi mai fato mai, cat a durat ca eu o iau campiiiiiiiiiiii

ma rog ca se zice ca sus sunt mult mai periculosi cand ies, decat jos.......so...........poate nu se aseamana simptomele si durata miorlaieliii.............oooffffffffffff

noapte buna mamici de pufi, oriunde ati fi..................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Buna seara, buna seara....

Am revenit in kpitala. Tare dor ne-a fost de casa noastra. A fost fainutz, agitatie cam mare pentru gustul meu, dar lume draga care s-a bucurat sa ne vada si noi pe ei...acum acasica inca o saptamana de concediu a sotului, linistiti.

Am aruncat un ochi pe capitolul asta si incep cu multumiri pentru Miorluc si mamica lui scumpa va multumim mult de urari si de declaratia de dragoste Am ratat aniversarea asta, sper ca la urmatoarea sa fim aici sa cinstim cum se cuvine. Pupam portughejii dragi

Tomaca, felicitari pentru dintisor

Nu pricep ce se vorbeste aici de criza...nu inteleg, poate maine cand oi citi din urma

GMYLADY bine ai venit

Decenuela, esti foarte simpatica

Cristi si Radu

Xela, felicitari de statul in funduletcu diversificarea poate facem un schimb de experienta ca si la noi e greut

Plateea, WB, multe mesaje de la tine... pestaia sociabila

Lorex, deja va deplasati, bravo bobita precoaca

Am intrat la poze si m-am delectat cei mai frumosi puiuti sunt in pozele alea Punem si noi poze noi zilele astea.

Fug la somn ca-s franta, sper sa mai citesc din urma si sa pricep ce s-a intamplat, da maine, poimaine...

O noapte linistita

P.S.Mi-a fost dor de voi

WB

multumesc!
Ce face albinuta draguta?

creste,incet dar creste.........Maia s-a simtit bine in "delegatie"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

tomaca ..felicitari pt dintisor....

miremia...mai era..je...dar nu stiu cum sa ma incadrez ca io ma trezeam de pe la 3 cand terminati voi...apoi nu mai stiu...ca parca tot io eram si la coffe
aaa....vreau sa-ti zic ca mi-ai produs o mare suferintza...ca tot am vb atata de diete....mi-a venit sa mananc ceva dulce...de sa morrrr...si surpriza N-AM AVUT NIK...am zis ca paralizez in fatza frigiderului...pana la urma am gasit o solutie de compromis...niste biscuitzi diet ( pe bune...luati din 1900 toamna...sper ca nu erau expirati) si niste miere...

dar mi-am amintit c-ai pomenit de o cofetarie...cred ca o stiu...e aia de pe mihai bravu visavi de victor babes...de scrie patiserie? daca nu e aia...nici sa nu fii curioasa sa intri...nu de alta..dar te am pe constiintza....

acu chiar nb...ca deja prima trezire a avut-o...n-a apucat sa sune sirena ca eram pe faza...acu gata..ca ma asteapta ore grele...

pupam fetili energice

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Aia e cofetaria!
Poalele-n brau si spiralele cu cascaval erau gustarea zilnica pt mine cand eram . Ce tot am frate cu semnul asta? Prevesteste ceva? Ne aduce vreo mamica de pufulete vreo veste?

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Delfita trezita, maraiala, tzatzaiala de la nr. 1, tzataiala de la nr.2, iar de la 1, leganat pe picioare (desi incercam sa ne dezvatam), pasat la tati, venit cu ochii uzi de lacrimi, tzatzaiala intinsa la maxim de ziceai ca-s din plastilina, plans....BAUT APA! si acuma doarme iar.

De unde sa stiu eu ca ii era sete de apa?

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

din capitolul trecut
ana_q - sa foloseasca pasaportul cu placere Si noi am facut de-ala temporar, de 1 an, care e gata in 2 ore, ca nu ne-am fi incadrat in timp pentru cel biometric (valabil 3 ani, dar gata in mai multe zile, ceva intre 10 zile -> 3 sapt). Auzisem ca cel temporar s-ar putea apoi prelungi inca un an, dar trebuie verificat, ca nu era sursa de incredere.
Se pricep aia... pe bebe l-am tinut eu in brate in pozitia fundulet, iar intre mine si el au pus o coala mare alba ca fundal. Bebe X se tot intorcea spre coala curios, dar i-au zdranganit niste chei si s-a uitat tocmai bine la aparat, a fost usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Delfita trezita, maraiala, tzatzaiala de la nr. 1, tzataiala de la nr.2, iar de la 1, leganat pe picioare (desi incercam sa ne dezvatam), pasat la tati, venit cu ochii uzi de lacrimi, tzatzaiala intinsa la maxim de ziceai ca-s din plastilina, plans....BAUT APA! si acuma doarme iar.

De unde sa stiu eu ca ii era sete de apa?

_

AMR 7 kg
eu cred ca bebeii cateodata sunt un mister,bine ca s-a linistit...multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

am asteptat si eu in sfarsit ora 12....

praji monti si ne monti..sucuri dulci/bericele si laptic pt cei mici()

azi implinim....7 luni.(macar acum sa va dau si eu ceva ca la 6 luni am sarit peste ...ce sa fac daca nu exista 31 iunie)

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

dupa ce am dat de baut....ma duc si io la culcare...

NB...

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

am asteptat si eu in sfarsit ora 12....

praji monti si ne monti..sucuri dulci/bericele si laptic pt cei mici()

azi implinim....7 luni.(macar acum sa va dau si eu ceva ca la 6 luni am sarit peste ...ce sa fac daca nu exista 31 iunie)

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Sa-ti traiasca minunea roxy!

Multumim de cinste!

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput