Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 35 *

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80
de cand am inceput diversificarea am observat ca mananca si mai putin LP. e normal sa nu mai vrea lapte dupa masa?

Asta e ideea, sa inlocuiesti mesele de lapte cu mese de mancare solida. Bravo pentru diversificare fara probloeme!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sanzi, ina stati linistite, medicii fac manevra care spune miria din maternitate si la control de 1, 2 luni, nu se face manevra asta la luni avansate, ecografia nu e obligatorie si poate avea displazie care sa nu iasa la eco, ivan a fost banuit de displazie si ecografia nu a convins nici pe ecografist nici pe pediatrii, drept urmare au trimis radiografie unde s.au vazut clar oasele si s.a exclus displazia
multi dintre noi, mai ales cei infasati putem avea asa ceva, o forma usoara care da dureri de spate etc...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

INA - Nu trebuie sa-l tragi de picioare, ci sa-i pui (si asta e bine indiferent daca are sau nu) picioarele foarte departate, eventual cu 2 pampersi cu un numar mai mare. De fapt, asta iti si da doctorul cand depisteaza displazia de sold la bebe, o proteza-chilotel care sa-i tina piciorusele departate pana se fixeaza in sold in pozitia corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Sanzi acum am priceput.

Ina ce fericire pe tine ca vine mama ta.Numai ce te-ai intors din Romania.O sa te acomodezi mai usor.eu anul trecut dupa ce m-am intors din ro am fost deprimata o luna- ca dupa m-a dus sotul in vacanta si mi-a trecut.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am pus poze noi pe picasa cu nazdravanul meu.

Ochisorii au inceput sa devina caprui in mijloc.

Andira, 40 lei kg de afine??? Da' de unde sunt aduse? La noi e 10 lei kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna mamici
Eu inca nu am apucat sa recuperez si nici nu stiu cand reusesc.. Imi este din ce in ce mai greu sa intru pe forum pentru ca Tanya este tare activa si nu prea mai doarme dupa-masa, iar eu tre sa fiu cu ochii pe ea din vreo 2 motive: 1 pentru ca asa vrea ea si 2 pentru ca nu o mai pot lasa nesupravegheata.. Da hai sa incerc sa pun si eu putina ordine in ceea ce scriu ca sa si intelegeti
De vreo 3 saptamani Tanya nu mai are stare. Ea care nu suporta sa stea pe burta, acum nu prea mai sta pe spate.. zici ca e titirez: cum o pun pe spate se si rasuceste pe burta, inclusiv in somn. Cand nu doarme sta pe burta (se vede lumea mai bine asa), cu caputul ridicat, iar cand oboseste strange cearsaful ghem sub ea si se baga cu fata in el si incepe sa maraie. O pun pe spate, sta 2 minute si o luam de la capat. Sa va spun ca nu sta in fund dar merge pe coate? Nu mai pot lasa nimic in patutul ei ca se taraste, rasuceste pana ajunge la destinatie. Am lasat servetelele in patut, a ajuns la ele si le-a scos din pachet si le-a aruncat pe jos. A da.. trebuie sa stau sa culeg jucarii si suzeta de pe jos ca mereu zboara, au aripi.
In rest suntem bine, diversificarea si statul in fundulet cica tre sa ne luam gandul pana la 6 luni daca tin la binele copilului.
Avem program de iesit afara dimineata si seara sau mai bine zis noaptea ca iesim dupa 8 si ne prinde si 1 noaptea afara ( am observat ca doarme mai bine afara in carut si isi continua somnul si in patut cand ajungem in casa). Mai complicat zilele astea ca suntem singurele acasa, tati e cu bunicu la spital ca-l opereaza de cataracta iar eu incerc sa ma ocup si de ea si sa fac si curat ca tot nu ma deranjaza nimeni (asta cand Tanya considera ca i-am acordat destula atentie si pot face si altceva )
Va fug sa o intorc pe spate ca a inceput maraiala si dupa trec la

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Vine vacanta cu trenul din Franta

PS: Oana la 10 absente iti taiem alocatia pe luna asta

Mergi la inceput