Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am uitat sa va zic ca m-am intalnit cu aris si vitamina in auchan aseara; sunt frumosi foooooc amandoi, iar vitamina sincer, scrie energie pe el, are o privire atat de jucausa si de calda... imi venea sa-l mananc; dar evident ca mutzu nu avea chef de nimic, de fapt tocmai ne indreptam spre iesire si-l lasasem pe cristi la coada ca se gasise un pusti de vreo 7 anisori asa sa-l zgandare pe asta micu; cand ne-am asezat la coada incerca sa-l cafteasca pe tac'su dar cum nu reusea el prea bine s-a gandit sa-l cafteasca pe mutzu si sa tipe la el, ca doar ii era la indemana; am incercat eu sa-i zic ca el e mic si nu stie sa se joace dar nimic frate, radea sadic si incerca sa-i dea palme si pumni in timp ce cercopitecu de tacsu' idiot cretin si talamb radea ca bouuuu'!!! asa ca decat sa-mi bat gura cu toti tampitii am luat copilul care deja maraia ca naiba si am iesit; asa ca aris a apucat sa vada doar un nasuc suparacios si pitit in umarul meu, degeaba a incercat sa-l faca sa scoata nasul de acolo;

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna dimineata! eu nu beau cafea dar mi-am facut un ceai de fructe pe care il impart cu voi

1. Intalneala: cred ca mai bine stabileam perioada si apoi locatia ramanea de stabilit de cele care confirmau. asa, noi ca locatie am prefera Hargita sau Sibiu si ca perioada, nu week-endul cu 12 sept pt ca atunci cununa finii nostri si vrem sa le fim altaturi. in fine, nu tineti cont de noi pt ca, si asa, s-ar putea sa nu ajungem din motive de plecat sot din tara- are un cycle meeting la Florenta dar nu stie perioada inca-.

Foarte buna ideea si eu ma gandeam ca tot dezbatem locatiile dar nu se stie cine cand poate

Noi nu putem la inceputul lunii asa ca raman disponibile: 17-19 sept sau 24-26 sept
Fetele astept si perioadele preferate pe langa locatii

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

am uitat sa va zic ca m-am intalnit cu aris si vitamina in auchan aseara;
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

Si ce mai fac? De ce nu ne mai viziteaza?!!!!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

MOONVAS, nu,nu stateam in aceeasi casa cu mario...adica eu si mihai stateam la noi acasa,iar mario statea la mama...despre parasire de domiciliu nu se pune problema caci eu nu aveam domiciliul; la el acasa,ci la mama mea...acolo unde este si copilul si unde sunt si eu acum...
iar el nu il vedea pe cel mic cu saptamanile..in ideea ca nu venea cu mine cand ma duceam la mario...si uneori,nu il luam in we la noi acasa...iar el...pur si simplu nu il vedea deloc...

Mergi la inceput

Nikoleta, imi pare rau pt voi dar daca esti hotarata , cauta un avocat beton (p[regateste si un onorariu pe masura) si da-i bataie fara sa lasi nimic nefinalizat inclusiv partajul bunurilor !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Hello,

Alexandra mai nou vorbeste tot felul de chestii bebelusesti fara inteles dar parca de cand am venit de l;a mare si-a dat drumul mai mult la vorba

Maine mergem la munte , ne-am hotarat subit astazi am gasit cazare asa ca maine dupa ce venim de la un parastas fugim la racoare !!

Referitor la intalneala noastra, pana duminica eu zic sa definitivam locatia si perioada ca sa am vreme de cautari

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Noi nu stiam sa dam exact perioada, pt ca sotul va avea ceva curs, care e posibil sa se desfasoare in Franta, dar nu stim cand si, teoretic, in ultimul week-end vroiam sa imi serbez ziua. Dar o pot serba si week-end-ul urmator. Asa ca zic si eu precum ANAAN, voi stabiliti si noi daca putem venim, sa nu incurcam lumea din cauza noastra.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Eu cu greu mai reusesc sa scriu cate ceva, cu nebunaticii mei si atata treaba. De obicei dupa ce va citesc, se trezeste Luc si imi inchide calculatorul , ca doar are nevoie de atentie baiatul mamei. De obicei intram noaptea, dar am renuntat pe motiv ca stateam f putin cu al meu sot si de, sa nu am reclamatii, ne petrecem si noi cateva clipe impreuna dupa ce reusim sa potolim copchiii

Niko: suntem alaturi de tine, multa putere, sa treceti cu bine peste proces!

Cami: Lucian nu se lasa mai prejos la nebunii, vai cate mai face, mai nou chinuie saracii pisicuti( ca intre timp am mai achizitionat un motanel, ca nu acomoda singurel celalalt),fractiune de secunda si l-a bagat intr-o galeata cu apa murdara, ca poate ii era prea cald

Dyana: nici sa nu te gandesti ca o sa iubesti diferit copiii si eu la fel ma gandeam, dar mie drag de amandoi de nu mai pot si ce satisfactie mai mare e, cand vad cum dimineata se duce Luc la Sebi si il imbratiseaza strans ca i-a fost dor de el, ma topesc dupa ei.

La capitolul dezbracat in fata copiilor, eu am facut baie cu Sebi cam pana la 2 ani, o sa va dati seama cand e copilul constient de anumite lucruri,acum ma mai vede rareori, ca la plaja in chilot si sutien si nici nu se mai uita la mine cand sunt asa ca s-a obisnuit si nu mai e curios de nimic. Cu Luc nu am facut niciodata baie, ca de obicei face cu Sebi, dar ma dezbrac in fata lui ca inca consider ca e mic, peste cateva luni mai vedem.

Fug sa calc rufe, am un chef nebun, dar asta e ma conformez.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Sunt absolut convinsa ca e minunat sa ai doi sau mai multi copii; nu stiu insa daca eu mai sunt capabila sa ma mai incumet sa fac macar inca unul....si eram atat de hotarata atunci cand l-am nascut pe Andrei sa mai "produc" un bebe cat mai curand!

Mergi la inceput

Eu am avut meditatii, iar Andrei a dormit cu H. Azi am calcat si un maldar de rufe, asa ca acum sunt foarte obosita, n-am chef de nimic...mi-e lene si sa plec la plimbare cu copchilul...Pe langa calcat, stiti ce urasc eu tare mult( la treburi casnice ma refer): intinsul rufelor

Mergi la inceput