Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Daca tot bantui de una singura pe aici, hai sa va spun si de cine mi-e dor: de Mababei si umorul ei inconfundabil, de Olga care ne cam fenteaza in ultimul timp, de cuscra mea Doranna si de Aris care a dezertat si ea.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Primul accesoriu alIsabellei

o sa citesc din urma si sper sa revin...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAAN, daca iti e urat de intinsul rufelor mie mi-e sila de stransul lor. De calcat, nu calc...poate doar in picioare. Calc doar daca e imperios necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vladimirescul a picat lat. Dupa cat s-a balacit la strand cred si eu.

Si sa stiti ca Huggies Little Swimmers sunt buni. Nu transforma ei lichidul in gel dar marmelada o pazesc bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo, ce fata sic ai

Mai fetelor, nu stiu cum sa fac sa ii treaca lu Raresu bubele dupa el. Inteleg ca sunt de la trasnpiratie si caldura si praf si tot ce pune el pe el dar totusi...Caldui mari nu au mai fost si el re toata fata full de bubite. Trec unele apar altele. I i dau seama ca nu e altceva decat iritatie pentru ca sapt trecuta ma fost la Lacu sarat si de cum a intrat in apa i-a trecut si iritatia. Deh...proprietatile apei. Acasa l=am dat cu ser dar nu a avut acelasi efect. L-am dat si cu crema cu zinc d-aia de se da la fund. Sa zic ca au mai trecut dar nu de tot. Ma enerveaza pentru ca, banuiesc ca il mananca, caci de cum se scarpina cand e afara cu mainile pline de praf, imediat se inroseste si se accentueaza bubitele.
Stiti vreun leac sa le vin de hac?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu am avut meditatii, iar Andrei a dormit cu H. Azi am calcat si un maldar de rufe, asa ca acum sunt foarte obosita, n-am chef de nimic...mi-e lene si sa plec la plimbare cu copchilul...Pe langa calcat, stiti ce urasc eu tare mult( la treburi casnice ma refer): intinsul rufelor

Mie imi place la nebunie partea asta, le intind si apoi le sucescc pana stau cum vreau eu

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Dodo, ce fata sic ai

Mai fetelor, nu stiu cum sa fac sa ii treaca lu Raresu bubele dupa el. Inteleg ca sunt de la trasnpiratie si caldura si praf si tot ce pune el pe el dar totusi...Caldui mari nu au mai fost si el re toata fata full de bubite. Trec unele apar altele. I i dau seama ca nu e altceva decat iritatie pentru ca sapt trecuta ma fost la Lacu sarat si de cum a intrat in apa i-a trecut si iritatia. Deh...proprietatile apei. Acasa l=am dat cu ser dar nu a avut acelasi efect. L-am dat si cu crema cu zinc d-aia de se da la fund. Sa zic ca au mai trecut dar nu de tot. Ma enerveaza pentru ca, banuiesc ca il mananca, caci de cum se scarpina cand e afara cu mainile pline de praf, imediat se inroseste si se accentueaza bubitele.
Stiti vreun leac sa le vin de hac?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

da-i cu CALAMINE (DE LA FARMACIE)acea solutie putin canforata de culoare slab roz despre care ne-a spus Gaza....la noi a facut minuni..-

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Bianca si pe mine ma enerveaza stransul rufelor asa ca le las la uscat pana vine mama la noi

Ce nu suport eu: sa sterg praful !!
Ce imi place: sa spal vase , stranse in prealabil de altcineva de pe masa

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Referitor la intalneala :am vorbit azi si cu Joanna, pana duminica ne mai da si ea ceva ponturi din zona Mures, in Harghita am gasit ceva pensiuni dragute si cochete, imprejurimile super faine, mai ramane de studiat si Clujul, am gasit ceva si pe acolo dar pretul nu e bun

Mi se par cele mai accesibile tuturor, poate Ilinca are un pic mai mult de mers dar rezolvam noi cumva de o masina acolo in zona

Ca perioada pana acum e castigatoare : 24 - 26 sept

Mai studiati si voi zonele de interes si ne auzim duminica, maine avem un parastas apoi fugim la munte fara semnal doar cu ciripit de pasarele !!

Noapte buna !!!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Daca tot bantui de una singura pe aici, hai sa va spun si de cine mi-e dor: de Mababei si umorul ei inconfundabil, de Olga care ne cam fenteaza in ultimul timp, de cuscra mea Doranna si de Aris care a dezertat si ea.

Si mie mi-e dor de fete !! pe Mababei am vrut sa o sun azi dar nu am mai apucat, Aris nu a mai intrat de un car de ani iar Olga e la distractie in Ukraina, a fost la botez iar azi e la o nunta

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput