Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
Novus, si mie imi place sa spal vase.Sa va distrati grozav maine in ciripit de pasarele. Noi mergem maine la ziua prietenei mele, nasa lui Andrei, asa ca-i rost de distractie!
Se vede ca a venit weekend-ul, fetele-s lacu sotii/iubitii, n-au chef de forumeala!
Ma tarasc si eu la. Noapte buna tuturor!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
inapreda spune:
17-19
in 24-26, noi nu putem
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Foarte buna ideea si eu ma gandeam ca tot dezbatem locatiile dar nu se stie cine cand poate Noi nu putem la inceputul lunii asa ca raman disponibile: 17-19 sept sau 24-26 sept Fetele astept si perioadele preferate pe langa locatii Alexandra (03.03.09) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Bianca2503 spune:
Cfaea:)))
Ca sa vedeti cat sunt de adormita am lasata scris asa.
Azi cred ca repet figura cu Vladimir la mama
pisigri spune:
Noi facem bagajele.
Pisilinca a urcat la bunica deja...ca am zis ca daca ne vede bagajind, sa nu o apuce jalea, ca pe mine...care am tras deja o tura de boceala de dimineata.
Nu cred ca intru pe forum zilele astea, sa nu ma apuce jalea si mai tare, vazind ca-s singura fara ghiocica Abia astept sa ma intorc acasa...nu va zic ca as pune deja mina pe telefon sa sun sa intreb ce fac...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Ce inceput fain de zi: m-am distrat cu Vladimirescu!
Pisigri,sus moralul, trece si asta!
Anaan spune:
Noi acum ne-am trezit: Andrei isi bea laptele, iar eu mai arunc un ochi la voi, mai citesc presa, mai verific un mail...
Bianca2503 spune:
Ce ma oftic vca noi ne trezim de dimineata. Cam la 6.15 este ora. Pe la 12 deja suntem la somn si ne trezim pe la 3-4 dupa-amiaza.
As vrea sa doarma si Vladimir d ela 10 la 10. Offf!!!
Pisik06 spune:
Neatza! Inca mai e, nu?
BIANCA, stai linistita ca si Ana e matinala. Nu chiar la 06, dar mai tarziu de 7:20 never. Cu exceptia zilei de azi, cand s-a trezit la 6 si am reusit cu greu sa o mai adorm de la 6:40 pana la 8:50.
Dar aseara am batut recordul la adormit. Ne-am chinuit de la 21:10 pana la 22:45, am zis ca o iau pe campii. Eram asa de nervoasa ca o leganam tare, brutal, pana a venit mama si m-a calmat, pe urma am lasat-o cu ea si noi am iesit sa ne racorim creierii. E f naspa, e chiar mai naspa decat ultima perioada de adormit f greu. Are frica de pat si nu stiu de ce. Adoarme ingrozitor de greu si cum o pun in pat e cu ochii cat cepele si o luam iar de la capat, intre timp ii sare somnul, etc. E chiar frustrant tare, mai ales ca cu cat se culca mai tarziu cu atat se trezeste mai devreme.
La pranz scapam cu masina, uneori mai bagam carutul in casa si atunci e mai simplu, altfel nu adoarme deloc, mai rau ii sare somnul. Aveti ceva sugestii?
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
PISIK, dar Ana se trezeste cand o opui in patut? Sau in patul mare? Poate trebuie sa schimbi locul.
Incearca sa o adormi pe muzica. Eu am zis cu ce muzica (gothic rock, simponic-rock) adorme Vladimir. Dupa 2 melodii e rupt in freza.
Poate nu trebuie sa renuntati la suzi.
Poate trebuie sa mai astepti 5 minute in plus dupa ce adoarme si abia apoi sa o pui in patut ca sa fie complet adormita.
nu stiu ce sfaturi sa iti dau. Ti-am zis din ce am patit noi.