Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna,nu am reusit sa mai intru ca am avut probleme cu net-ul,am facut cerere la romtelecom, dar nu au cablu pe aici, din acela mobil mi s-a parut cam scump, asa ca momentan ne-am luat un vodafone, e ok ca platesti atat cat folosestisa va povestesc ce am mai facut,a fost mama la noi si eu m-am simtit ca in concediu, am lenevit la greu.Theo s-a acomodat foarte bine cu ea, pacat ca nu sta aici.am fost nasi week-endul trecut,m-am tot agitat cu cumparaturile, pana la urma a iesit bine, imi pare rau ca nu am reusit sa-l iau pe Theo la biserica sa avem o poza cu el, dar tatal miresei a trimis lautaru la noi si s-a speriat, a plans, asa ca am preferat sa-l las acasanu am reusit sa recuperez nimic din urma,poate reusesc sa vad cum v-ati distrat in bulgarialui Theo i-au iesit doua maselute jos si gingiile de sus sunt umflate, e tare marait si plangacios.de o vreme ma zapaceste, ma trage de maini sa mergem la bucatarie, sa ii dau sa manance, ar manca biscuiti si covrigi non-stop.nu vorbeste inca, zice manga, manga si cred ca asa zice la mancare, cate un a lung cand vrea apa, in rest tipa foarte mult cand nu i se ofera ceea ce vrea.acum doua zile m-a muscat rau de mana ca nu i-am luat un pahar din mana, pe care vroia sa-l arunce, pe mine ma sperie crizele lui ca ma i-a prin surprindere si nu stiu cum sa reactionezscuzati greselile, dar am scris rapid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

CLAR! Is telepatica! Si ieri si azi m-am gandit ca tare demult n-a mai scris nimic Mireal!!
Hmmm...la cine sa ma mai gandesc?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele!

Am tras un pic chiulul dar v-am citit sa stiti

Sa stiti ca nu mai stiu nik de copilul disparut din cariter, daca l-au gasit sau nu,am lipsit cateva zile...

Pisik, tu ai renuntat la suzi? Inainte adormea mai repede ? Ma bate gandul ca peste 3-4 luni sa renuntam si noi la ea dar am auzit ca e horror dupa... stiti ceva? Stefan adoarme acum in max.5 min.la pranz (cu suzi, daca e obosit tare si fara ea) iar seara inchid becul,il asez in patutul lui, plec din camera si gataaa !!!
Daca face nasoale dupa ce-i desfiintez suzi io dau ianpoi si io las pana la insuratoare . Asta e...

Ma duc si eu la un nani scurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

A, despre excursie, eu cu mare drag as veni dar nu stiu exact cand vine sotul (uundeva la inceputul lui sept.), vream sa mergem imediat in Croatia (insula Krk) dar mai cautam o familie disponibila de excursie o sapt., ca este tare ieftin apart.(35 euro / noapte tot apart.), si mergem cu masina mea (nu cred ca-l iau si pe Stefan, ne mai gandim ca s-a cam obraznicit iar eu sunt super-obosita).
Vrea cineva sa mearga cu noi ??? Toti prietenii care-i avem lucreaza in sept. / nu au bani / au fost deja etc.

Daca nu plecam nicaieri, atunci venim cu mare drag, ne-ar place la Vatra Dornei dar acum unde o fi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Gata, am parcat copilul la mama asa ca ma pot pregati de "petrecere". De petrecerea timpului cred, ca perechea e cu bicla pe coclauri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Eu am de facut bagaje si imi arde de forumit

BIANCA, pai nu am renuntat inca la suzi, cu ea cu tot se intampla asta. Tocmai de asta nici nu renuntam acum, cred ca nu ar mai dormi deloc. Eu o adorm pe canapea la ea in camera sau pe pieptul meu in fotoliu, dar e f f agitata, adoarme f greu. Dupa ce adoarme o tin muuuult, ma ridic cu ea in brate, o verific, e blana, dar cum o pun in patutul ei se trezeste si scanceste, indiferent cat e de adormita. Muzica ea are mereu in camera, ca merge Romanticul, o sa incerc sa ii pun un cd, dar nu prea a avut efect in alte dati.

RAMONA, noi nu am renuntat la suzi. Nu stiu cum e fara, imi imaginez ca teribil, dar nu cred ca tine f mult perioada (sper cel putin). Noi nu ne bagam la Croatia, ca exact pe Krk am fost. Nu ca nu am mai merga, dar chiar nu mai avem cu ce, dupa experienta bulgara

MIREAL, bine ai revenit. Ana face niste crize mama-mama. Nu mai departe de acum juma de ora ne-am oprit sa ii dam rotita - mama era cu ea in parc si noi am venit de la un mot - si mama ii facuse codite. Evident ca isi scotea clamele si le baga in gura. I-am luat un fluturas din ala de plastic din mana, pt ca deja il sparsese in dinti si mi-era ca il inghite. Nu pot sa va spun ce urlete. Nu se mai potolea, urla cu niste lacrimi uriase, am zis sa o iau un pic in brate, poate se linisteste. De unde, au continuat urletele, acompaniate de zbataturi. Am pus-o pe jos, pe trotuar, a inceput sa se arunce pe jos si sa urle. V-am zis ca mi-era frica de momentul asta, nu? Si asta e a doua criza pe ziua de azi. Noi avem cateva zilnic, cauzate in principiu de luat chestii din mana cu forta (la luatul suzetei face cel mai urat, dar nici la alte obiecte nu se lasa mai prejos). Deocamdata o ignor (adica plec si o chem sa ne jucam, ii zic ca ma duc la baie sa fac plici plici cu apa, etc.) sau o iau in brate si incerc sa ii arat diverse chestii prin casa. Deocamdata reusim si nu o tine f mult criza

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

PISIK, eu zic sa nu iti faci probleme in legatura cu cirzele Anei pentru ca cred ca a sosit timpul. Si Vladimir face crize. Daca nu ii convine ceva incepe si urla. Dar se forteaza sa planga. Se screme, nu stiu cum sa va explic. Cred ca e greu de tot acum. Pana acum am stat calma.
Eu tot timpul incerc sa ii explic ce vreau sa fac (adica sa ii iau ceva din mana daca e periculos pentru el). De cele mai multe ori intelege si imi da. Cea mai frecventa faza este luatul cutitului din mana. Cand se duce el sa isi ia de mancare, ca sa nu imi scoata tot din frigider il pun pe blatul de la bucatarie si eu imi fac treaba langa el. De multe ori folosesc cutitul si incepe si maraie in semn ca il vrea si el. I-l dau in mana ca altfel urla. In urmatoarele 5 secunde i-l cer pentru ca imi trebuie mie si apoi ii spun ca trebuie sa il spalam (de multe ori il trimit cu cate ceva sa arunce la gunoi sa ii dau de lucru).

E greu acum, stiu! Cred ca trebuie sa ne inarmam cu rabdare. Eu ce sa mai zic ca ma trezeste la 6 in fiecare zi si daca nu ma conformez ma maraie. Si decat sa maraie mai bine ma trezesc. Bea el apa pana isi umple burta ca are sticla langa el si apoi daca se ridica e grav. Inseamna ca vrea de mancare. Si eu incep: vrei lapte? el maraie (deci nu vrea) si imi arata cu degetul spre fructe (nu vrea nici fructe, doar le scoate si le pune la loc).

Off, hai ca nu va fac poveste acum. Dar concluzia este ca "cu rabdarea treci marea".

Mergi la inceput

am reusit sa citesc ce ati mai facut dar mai pe saritecu pedofilii naspa chestie, prima data m-am panicat si am sters ce aveam pe picassa, dupa aceea mi-am dat seama ca nu am mai pus poze de ceva vreme, ca am schimbat aparatul si nu am reusit sa vad cum se micsoareaza pozele, astea sunt prea mari si nu merg atasate.floric, parca a intrebat de aparat, sotul e super incantat de nikon 3000, pe mine ma enerveaza ca nu mai pot face filmulete, in rest pozele sunt superam vazut ca v-ati distrat in bulgaria ma bucur pt. voi, poate imi trimite si mie cineva niste poze sa va admir si euam citit asa de rapid ca am uitat ce vroiam sa mai zic, Ayla felicitari pt. reinoirea cununiei, sotul cand mai face glume cu mine imi spune ca s-a pacalit o data, a doua oara nu ma mai iaeu azi am fost singura acasa, tare obositor mi s-a parut, Theo a adormit, ca aseara la ora 12 nu avea somn

Mergi la inceput

aseara am fost pana in mall cotroceni mi s-a pus mie pata pe niste sandale si am zis ca trebuie sa le iau, cu toate ca dupa nunta am ramas mai fara bani, dar merit si eu ceva. cat am probat sandalele si am platit Theo s-a alergat cu o fetita de vreo 7-8 ani, imi venea sa o iau acasa sa-l mai tina ocupat, cand ii ies maselele trebuie sa ma joc non-stop cu el, nu sta singur nicio clipai-am luat si o masinuta cu telecomanda, am zis ca poate il atrage, dar nimic, nu stiu cum sa-l mai distrezmaine trebuie sa ne ducem cu finii la biserica sa ducem lumanarileMihaela, eu in locul vostru ma duceam peste ei, sa-ti dea macar o parte din bani, a fost bine cand i-au primitNiko, parintii mei au divortat acum un an, ce pot sa-ti spun este ca oamenii se schimba foarte mult in astfel de situatii, nu ii mai recunosti, asa ca lupta pt. tot, nu lasa nimic de la tine, mamei mele i-a fost mila de tata si acum tot ea trage din cauza asta

Mergi la inceput

Dyana, daca iti mai doresti un bebe, eu zic sa dai start, nu mai sta pe ganduri, iubire exista pt. doi copiiIlinca,am vazut pozele cu Sophiphi, tare frumoasa s-a facut.Bianca , tie iti sta tare bine in postura de mamica, esti mereu relaxata.Vladimir e un dulce, mi-a placut cum e incaltat cu pantofii lui tati.ma duc sa mananc si dupa aceea poate reusesc sa citesc ceva, noapte buna

Mergi la inceput