Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Am intrat pe fuga sa va salut inainte de a pleca in concediu, maine dimineata. Multi pupici!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Drum bun si vacanta frumoasa, Ayla.

Pisik si Rares chitaie cand nu ii convine ceva. De cele mai mutle ori cand ii interzic ceva ce lui i se pare interesant.Siva dati seama ca ii interzic deoarece ceea ce face el l-ar putea rani intr-un fel sau altul. Adica,azi vroia sa se joace cu farfuriile. Apoi cu sticlele de compot. (Am facut compot si am lasat sub masa sticlele dupa ce le-am scos din apa fiarta).Exemplele pot continua.Ce fac? Ii spunc a nu e voie, ca se poate...arde, lovi, intepa, etc.Daca continua, ii spun mai raspicat. In ulotima vreme ridic vocea ca nu mai e chip.
Si inca ceva care ma scoate din minti...Face orice e posibil sa aiba acces la buric sa isi bage degetul acolo, in el. Asta ma omoara cu zile. Nu am mai rezistat azi si i-am dat una peste mana. Nu mai pot. I-am spus in toate felurile posibile, dar azi pur si simplu m-a pandit. La baie, am vazut ca nu s-a asezat de-a lungul cazii ci cumva de-a curmezisul, intr-un fel cu spatele la mine. Eu am iesit sa aduc prosopul si cand ma intorc el era cu privirea spre usa si mestugarea de zor la buric. Vai, mi s-a fcut rau. MAi mult de smecheria ce la dus mintea sa se ascunda de mine. Sper sa ii treaca si ticul asta cu buricul asa cum i-au trecut pe rand...ciupitul, ciupitul gatului pana adormea, frecatului putzei, trasul de ureche...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Ayla, concediu placut!

Uite, Mireal a aparut, mai trebuie sa mai apara si doranna, mababei, Olga, aris pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bon soir!

BIANCA... mie deja mi-e dor de trezitul la 6. Nu glumesc! De cateva zile ne-am schimbat programul, laptele vine noaptea si dormim pana pe la 7,30-8. Daaar din cauza asta somnul de pranz s-a mutat tarziu (15-18), iesirea de seara e o placere - intram in casa putin inainte de 22 - si uite ca abia am doborat dragonul. Inainte, cand ne sculam la 6, ma dezmeticeam greu, dar aveam 2 intervale de zi pt treburile mele - somnul de pranz si seara. Acum, sincer, dupa ce dobor ursul, pana strang prin cocina, pardon, prin casa, pana ii fac mancarea pt maine... ma fura somnul.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Floric, a trecut frecatul putzei?? Ca si la noi e activitate intensa p-acolo...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

FLORIC, exact aceeasi problema o am si eu. Mi se pare ca nu intelege, pt ca face exact invers aproape orice. Eu mi-am pus o data ambitia cu ea, pt ca arunca cu mancarea pe jos si am pedepsit-o de 4 ori scotand-o din bucatarie si lasand-o sa urle la usa (nu am rezistat decat vreo 10 secunde, dar na). Rezultatul: a cincea oara a aruncat cu mancarea pe jos. Asa ca, pe moment am renuntat cu masurile, ii spun si atat.
Asta seara am avut show de show din cauza spalatului pe cap. A urlat cred ca 15 minute, nu mai avea voce, nu mai avea aer si se vedea ca e teatru, se chinuia efectiv sa urle. Eram si cu mama si am incercat orice: papusele cantatoare, batut din palme si in masa langa ea sa o sperii cu un zgomot, brate, jos, orice, pana nu am terminat toaleta de seara (pe fast forward evident) si i-am dat laptele nu s-a calmat. Macar a adormit repede, ca era si praf de oboseala dupa ce azi a dormit doar 1 ora jumate in urma noptii scurte pe care a avut-o.

Bine zicea cine zicea ca perioada intre 1 si 2 ani e cea mai grea. Sa ne dea Dumnezeu rabdare, ca eu tare ma tem de ce actiuni as putea interprinde cateodata

Am terminat si eu cu bagajele (aproape), asa ca ma duc la nani.
O sa mai intru cred, ca am internet mobil, dar mai rarut.

Va pup

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Hai ca vin si eu la spartul targului, cand toata lumea a plecat la culcare.

Si Keutu a inceput cu tam-tam-ul. In mod sigur avem in magazinele pt ca dupa ce merge putin in picioare vrea musai sa alerge in 4 labe. Il las putin dar ma streseaza ca tot treb sa-l feresc de lume si nu se mai opreste. Ori il las un timp sa-si faca damblaua, ori il nu-l las deloc, acelasi circ il am. Il iau in brate si ma impinge cu mainile si cu picioarele paseste pana in gatul meu. Se arcuieste tot. Eu tot dau vina pe dinti. Ma gandesc ca ii dau o stare de nervozitate, poate e ca atunci cand nu te doare efectiv capul, dar il simti cumva greu. Habar n-am. Avem circ ca la unele magazine alimentare nu au aia protectie la congelatoare si le poti modifica temperatura si fix acolo ii trebuie, ca butoanele sunt jos la nivelul lui. Musai cand intram in bloc treb sa-l am in brate, ca daca e pe jos ii trebuie sa urcam si sa coboram scarile pana ametim. Aici recunosc ca eu stau prost cu rabdarea.
Si ce ma streseaza pe mine cumplit si chiar vroiam sa va cer ajutorul, da cu capul in usa si in zid. CAnd vrea afara, se posteaza la usa si da cu capul. Daca nu-s in secunda 3-4 deja echipata si la usa, se apuca sa dea cu capul in perete. Cand aud sunetul ala infundat, nu mai stiu ce sa fac. Se uita in ochii mei si pana sa ajung la el, mai trage un zbang.

Mergi la inceput

Pisik, eu pana acum o luna l-am adormit Keutu in brate cu cantat si tot tacamul. In timpul asta el se juca cu genele mele. In ro aveam mare circ cu culcatul, ca se arcuia tot si nu stiam care-i baiul. Ne-am prins intr-un tarziu ca nu mai vrea in brate. Asa ca ma asez langa el in patul mare si ori se joaca cu genele mele, ori il iau in brate si ma semirostogolesc cu el (stiti voi, stanga-dreapta). Ma rog, candva adoarme, insa secretul e sa il las un sfert de ora in patul mare si abia apoi cand doarme profund sa-l mut in patul lui. Nici cand adormea in brate nu-l puteam pune mereu in patut, trebuia intai sa ma asez langa el in patul mare si dupa un timp mutat in patut. La noi patutul e folosit vreo 3-4 ore seara, ca dupa ce-i dau la 11 lapte, il iau cu noi. M-am intins, dar ce vroiam sa spun e ca desi ti se pare ca doarme profund, poate treb sa astepti putin mai mult pana sa incerci sa o muti in patul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

am revenit ca nu am somn, am citit ceva dar tot despre copii din dr. spock,acum il astept pe sotm-a amuzat in carte ca spunea ca perioada mai dificila este de la 2 ani, pai atunci ce ne mai asteaptaAyla,Pisik, concediu placut!Kea si Theo a avut o perioada din asta,se dadea cu capul de pereti sau mai rau imi dadea cate un cap in gura, de doua ori am crezut ca mi-a spart nasul, acum vad ca i-a mai trecut.mai nou ii place sa coboare din pat in maini si bineinteles ca daca nu sunt atenta se loveste, cred ca anul acesta ne trebuie o rabdare de fier dar eu sincer cateodata cred ca o sa clachez

Mergi la inceput

Floric, dar care-i faza cu buricul? De ce te enerveaza?

Bianca, foloseste daca poti cutite de plastic. Eu am luat acum un set de la Ikea si tare imi place sa-i intind cu el untul pe paine. Pe altceva n-am incercat, e drept, ca le am de curand, dar o sa le testez si pe ceva mai tare gen cascaval(Keutu nu serveste, ca n-are dinti suficienti). Eu sunt tare speriata, mie nici furculite nu-mi place sa-i dau.

Mergi la inceput