Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

referitor la somn, dupa un an copii nu ar mai adormi asa de usor, asta am sesizat-o si eu la Theo, cand ii spun hai la nani, fuge de mine, ma impinge, adoarme foarte greu, isi arunca suzeta ca sa vin eu sa i-o dau, arunca cu jucariile din patut. el pana acum vreo luna adormea singur in patut dupa ce il tineam un pic in brate in timp ce ii cantam sau spuneam o poezie, poveste, acum nu ma mai lasa sa-l tin in brate cand e vorba de somn.in ultimul timp adoarme la desene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah mireal, sper sa-i treaca, vineri am plans de neputinta. Ca un 5 minute tot imi ia pana ma imbrac, ma pieptan, ii pun apa, suzeta, biscuiti, il imbrac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ayla si Pisik concediu placut!

Si Lucian are crize, dar din fericire ii trec repede, mai dificil e cand casuna pe Sebi, cand nu se inteleg la jucarii, fuge dupa el cu o gura mare ca sa-l muste, are o frica saracul Sebi de el, ca e patit de cateva ori.

Probleme cu putza avem si noi, cat sta pe olita si daca il las fara pampers numai cu mana la ea sta. Mai nou daca il scap un minut din vedere, isi scoate pampersul si face pisu pe unde apuca , si pe caldura aste e dificil sa-l tin si cu pantalon pe el.

Plec la , ca maine am o zi plina, ii facem ziua lui Sebi mai devreme putin, ca e tati liber, saptamana viitoare pica de munca.

Somn usor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pisik, ai incercat si luatul cu tine-n pat? Stiu ca nu-i placea, dar gandacii astia asa isi schimba gusturile, cand nu te astepti.

Mie pana la 1 an mi s-a parut mai greu poate si fiindca am avut o depresie postpartum de toata frumusetea.

Intalneala: desi eu nu voi veni, bag si eu o parere. Zona Odorheiu Secuiesc? Avem niste prieteni care au facut multe vacante acolo, vile utilate, zona cu padure, preturi decente. Si e mai "pi shentru".

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Pisik inca una din putzul gandirii. Am observat ca atunci cand imi doresc sa adoarma mai repede, injineru' simte si imi face-n ciuda, se agita mai tare. Singura metoda de adormire e sa ma relaxez si eu langa el si de cele mai multe ori chiar adorm - ma trezesc dupa 5-10 min, asta cand nu ma trezesc dupa 2h

Cu spalatul pe cap si noi am avut balci pana acum cateva zile, cand golanul s-a prins ca se poate spala singur. Si de atunci nu mai scap de el, si la dusul de pranz se spala pe cap Ma rog, toate bune si frumoase pana la clatitul samponului, acolo inca mai face scandal ca ii vine apa in ochi, dar mai lucram.

Ilinca eram precisa ca te gasesc la topicul cu raw vegan. Da pe goagal dupa blogul floridecires7 (cred) si o sa vezi acolo si retete mai simple (de-alea cu bagi totu-n blender si iese ). Ma tenteaza si pe mine cateva chestii de-acolo.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

A, si daca tot trancan singura, sa va zic si cu pedepsele. Pana acum singura pedeapsa aplicata domnului a fost pusul in patutz (pentru bagat mana in priza si daramat cartile de pe rafturi). Ei, mai nou injineru' s-a prins ca is si chestii interesante de facut in patut si cand il pedepsesc protesteaza fix 5 secunde, dupa care incepe sa se joace cu mai stiu eu ce gaseste pe-acolo. Il doare fix in pix de pedeapsa mea!

Am constatat ca cel mai tare se sinchiseste de ce-i zic cand sunt sincera. Adica daca doar ma fac ca-s suparata ca cine stie ce tampenie a facut, dar in sinea mea ma amuz, rade si cu fundul de mine. (chiar, nu l-am filmat cum ma cearta el pe mine. eu dau din deget la el si-i zic "sa nu mai faci asta!", da si el din deget la mine si-mi zice "nie nie nie"). Daca insa ma supar sincer si ii zic "m-ai suparat. sunt suparata pe tine", desi e cu gura pana la urechi si eventual mai incearca sa faca tampenia respectiva (ex. de azi: rupe florile din parc - si fix la trandafiri si-a gasit), nu mai protesteaza cand il opresc. Si il opresc cu miscari chiar dure, azi l-am smucit un pic, dar fara sa-i zic mare lucru.

Asa, si pe final sa va las si 2 filmulete. Sunt vechi de aproape o luna, nush de ce nu v-oi fi dat linkuri pana acum:
http://www.youtube.com/watch?v=5Ep80AQb9lU
http://www.youtube.com/watch?v=jklnHD4lV50
astea-s cu palavragiul (mai e unul, da's io prea sexi in el si de-aia nu-l pun aci)

si unul cu facutul patului:
http://www.youtube.com/watch?v=8Ow3IxFznd8

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe, Floric, da' ce-i asa rau ca umbla in buricul lui? Sophiphi face ceva mai nashpa (pentru mine, ca pentru ea e super funny:)): mi-a descoperit mie buricul. Si cum ma lungesc pe jos sa fac si io niste abdomene se repede fericita cu deshtu'-n el. Intai ma umfla rasul, ca ma gadila, dar apoi e dureros rau, ca foreaza pana-n adancuri, zici ca vrea sa dea de petrol. Si urlu de durere si in acelasi timp rad de mutra ei sadica. Cred c-o sa-ncep sa umblu si io-n body-uri!! (pe care sa scrie:"Salvati buricu'").
O, Monnvas, io de pe floridecires am intrat pe linkul unui restaurant (din USA parca?) numai cu raw-veganisme, dar aratau intr-un feeeel Dumnezeule, aratau super sofisticat si ele de fapt nu erau gatite! No, de-as avea bani si un asemenea restaurant la dispozitie...pfuuuu...numai acolo as manca.
Inca nu pot sa ma uit la filmulete ca gat cafeaua si tre sa ma ocup de Phiphi, dar abia astept sa ma uit, sa nu le scoti!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

salutare tufete.
caldura mare la galati, vreme de stat in apa la mre sau de stat pitit in casa.
noi am fost la impartasit si ne-am topit de drum.e jale mare.bubutza l-a luat pe tati de mana si a plecat la somn, asa ca eu mi-am facut o cafea cu lapte si acum ma bag la recuperari.
noi suntem tot in asteptarea unui telefon care intarzie sa apara si asta-mi da o stare de zile mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Pisik, si eu sunt total innebunita cu somnul lui Andrei. Culcatul de amiaza a devenit un chin. Ieri de la trei la cinci ne-am chinuit sa doboram inamicul...pana la urma ne-am uitat la polo la tv si asa am reusit cumva sa-l culcam; eram terminati si eu, si H.

Kea, si al meu copil mai da cu capul, cand stam amandoi in pat, isi da cu capul de perete, foarte interesat de reactia mea.Crizele de personalitate sunt si la noi la ordinea zilei, sa nu indraznesc sa-i iau ceva din mana ca face un ciiiiirc... Obsesia pentru urcatul/coboratul scarilor continua....am o durere permanenta de spate.....Mi se pare o perioada foarte dificila, cateodata simt ca o iau razna

Monnvas, m-am distrat copios la filmuletele tale...e un simpatic total copilul asta al tau!Asa "vorbeste" si Andrei, tre' sa ma indur sa-l filmez si eu.

Faza de azi: se tinea de marginea mesei, se uita pe masa si urla...i-am dat toate chestiile de pe masa, continua sa urle...am zis sa-mi arate ce vrea...arata cu degetul, dar nu era nimic unde arata el

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisik si Ayla, concediu frumos!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput