LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
Fete dragi, am crezut ca voi rezista pana la miezul noptii, dar imi cad ochii si ma dor. Si tocmai mi-am amintit ca am dormit doar de la 3 la 5 cum am putut uita nu stiu . Asa ca fug in pat
Noapte buna si weekend placut!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
MangaGirl spune:
hola gagici,
nu am citit din urma ca am fost la ikea sa luma portita domnisorului. azi si-a tras pantofii de la intrare de pe dispozitiv in cap. asa ca am decis ca mai bine punem poarta si limita de dezmat. a tipat ca din gura de spare in carut ca nu-i mai convine nici asta.
vad ca vorbeati despre treziri. ei, uite asa face fiul de cand il stiu. arew nopti mai bune cand se trezeste de 2-3 ori, pana rpd si adoarme la loc. si are nopti cand il chinuie dintii in care se trezeste de 5-7 ori tipand, se arcuieste si nu vrea sa se mai culce. sa ma vezi total chiauna in mijlocul notpii incercand s-ami dau seama ce are. nu spun ca imi pierd cumpatul si ridic si eu vocea sa-l acopar?
nu siut zau cat mai rezist, dar ii dau inainte. acum de la o vreme nu mai vrea la pranz sa doarma cu ta-su. ziara ca oparit pana nu apar. si eu spun ca Raluk. am tot sperata ca va trece treaa cu trezitul cand incepem solidele. parca e mai rau! azi noapte i-a spart lateralul. azi a mancat si el chipurile cate 5-7 lingurite la pranz si dimineata. seara nu a mai vrut. ieftin tare copilul meu.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
cristina_ana spune:
Lasa, ma, ca daca-s tineri nu conteaza fatza. Oricum e intuneric si nu se vede bine. Sa aiba ei punctaj bun in alta parte!
Hai ca am inceput sa zic tampenii. Ma bag si eu in pat langa baietelul asta mic al meu (de Andrei e vorba)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
MangaGirl spune:
techila esti mortala.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Cu gasca de baieti???? Cum sunt, mulatri, brunetei, cu ochii verzi, cu muschii in patratele? Hai ca mor aici de curiozitate, pune odata pozele alea! |
Obsedata mica ce esti!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Ioanna81 spune:
hihihi ce-am mai ras
distractie placuta cristina la nunta
eu ma bag in pat asa ca va urez
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
madalina84 spune:
Buna seara
BIAZ si mie mie mi-a mers la suflet mesajul dar in acelasi timp ma si doare dar na asa e viata cu bune si rele si daca as fi intr-o situatie cu vreo persoana anume as spune"sa-mi invatare de minte altadata sa nu mai pun suflet ca sa nu mai am de ce suferi" caci chit ca pe celelalte le doare sau nu ca s-au mutat pe mine ma doare dar nici nu vreau sa dau satisfactie ca ma mut in partea cealalta,aici am inceput aici sfarsesc,chiar daca o sa stau sa ma intreb mereu oare ce mai face Carina,ce face Maia,care cu care s-a mai intalnit
CRISTINA sa ai distractie placuta maine la nunta si neaparat sa ne pui poze sa te vedem cum arati
FRAGUTZA imi pare rau ca esti intr-o pasa proasta,sper sa treaca repede si sa vi cu vesti bune
TECHILA wow,imi cam imaginez ce loc super de gasca ai luat pentru pitici,odata si odata tot trebuie sa ne intalnim daca nu ne parasasesti si tu
MANGA imi pare rau de Aidan ca a tras cu dintisorul,de urlat in carucior cunoastem si noi foarte bine cum sta treaba,noroc ca avem bicicleta,mai nou al meu isi prinde dejtele in sertarele de la bucataria sora-mii,plange si apoi tot acolo se duce
L-am adormit in sfarsit si acum profit sa scriu aici si sa fac si putina ordine ca e dezastru aici.
LUTO cum esti mami cu maseaua?
diamar78 spune:
La multi ani evanghelistilor Luca si Matei! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la trup si suflet.
De acum sunteti mari, poate sa va duca mami la mare.
Gata, va las. Noapte buna!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
kiki_cri spune:
In primul si in primul rand:
La multi multi ani LUCA si MATEI!!!multa sanatate si numai bucuri in viata!Va pupam cu drag!!!
kiki_cri spune:
In al doilea rand:desi nu prea scriu, cum zicea Cristina sunteti oaza mea de relaxare...imi pare rau ca sunt ceva neintelegeri...sper sa trecem si peste astea...imi sunteti tare dragi si va multumesc ca existati.Pentru mine cel putin sunteti FOARTE importante TOATE!
Imi pare rau ca nu reusesc sa scriu decat foarte foarte rar