LMA Matei si Luca - Dovlecei in sarbatoare *174*
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Fetelor, eu ma duc sa ma culc, ca maine trebuie sa fiu odihnita la nunta, sa nu fac de rusine rochia de diva a Fragutzei. Astazi imi propusesem sa tin cura drastica de slabire, asa, pe ultima suta de metri, dar nu m-am putut abtine de la hamburger, cartofi prajiti, paine cu unt si miere, din astea, grele.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Aaa, stai ca vroiam sa o pup si pe Mihaela ca a zis ca s-a gandit la mine!
S-a mai gandit cineva? Ca acum ma supar pe voi, relelor!
POZE
POZE NOI
techila spune:
va salut cu respect doamnelor!!!
mai....in legatura cu razboiul de secesiune...of...mi-am tot amarat sufletul pe tema asta...dar nu are rost...vom vedea ce va fi...pana una alta ma simt ca si cum mi-ar divorta parintii....unde te duci? cred ca optez pentru custodie comuna cu program egal de vizitare.
e adevarat ca e mai greu de urmarit doi topici, dar pe de alta parte, la socoteala matematica nu e mare diferenta, ca postarile ar avea cam acelasi numar...doar ca locurile de unde le citesc sunt diferite
in alta ordine de idei, acum am in curte o gasca de baieti care imi monteaza un loc de joaca fain pentru galusti. o sa va pun poze
hai va pup, ma duc sa salut si doamnele cele vesele
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
cristina_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila va salut cu respect doamnelor!!! mai....in legatura cu razboiul de secesiune...of...mi-am tot amarat sufletul pe tema asta...dar nu are rost...vom vedea ce va fi...pana una alta ma simt ca si cum mi-ar divorta parintii....unde te duci? cred ca optez pentru custodie comuna cu program egal de vizitare. e adevarat ca e mai greu de urmarit doi topici, dar pe de alta parte, la socoteala matematica nu e mare diferenta, ca postarile ar avea cam acelasi numar...doar ca locurile de unde le citesc sunt diferite in alta ordine de idei, acum am in curte o gasca de baieti care imi monteaza un loc de joaca fain pentru galusti. o sa va pun poze hai va pup, ma duc sa salut si doamnele cele vesele Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Cu gasca de baieti???? Cum sunt, mulatri, brunetei, cu ochii verzi, cu muschii in patratele? Hai ca mor aici de curiozitate, pune odata pozele alea!
POZE
POZE NOI
diamar78 spune:
Cristina, distractie faina la nunta!
Laura, ai mei au perioade cand se joaca frumos dar depinde de cel mare care e un raut, nu-i prea da jucarii si il mai si atinge.
Aricelu, parca hepilica, fraguta si alex cunosteau ceva dr bune la clinica de care zici.
Eu nu va zic noapte buna ca astept sa se fac 12 sa le urez de bine sarbatoritilor.
Copii nu dorm pt ca am avut o incercare esuata de al adormi pe cel mic. Eu ma duc intr-o camera cu cel mic sa-l adorm dar cand e pe adormite intra cel mare si-l trezeste sau face sotu galagie la bucatarie si uite asa apar nervii.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
cristina_ana spune:
Auzi, da mai bine lasa pozele! Vin eu direct la tine, in 15 minute sunt acolo. Zi-le sa ma astepte, sa nu plece. Uite ma, ca nici nu mai am somn.
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Diamar, exact asta am patit eu cu copiii astia ai mei. Andrei a intrat in vacanta, deci sta toata ziua acasa si astazi de 3 ori am incercat sa o adorm pe Emma si el intra peste noi si se ducea naibii somnul fetii. Am creierii pusi pe bigudiuri. De-asta m-as relaxa acum cu un brunetel. Da' nu cu al meu, ca cica e prea obosit!
POZE
POZE NOI
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_ana
Cu gasca de baieti???? Cum sunt, mulatri, brunetei, cu ochii verzi, cu muschii in patratele? Hai ca mor aici de curiozitate, pune odata pozele alea! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
la naiba, sunt doi masculi destul de imbracati si destul de comuni...bine ca-s tineri, doar asta imi place la ei...si ca au bun simt...locul de joaca e cel mai interesant...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
aricelul spune:
Diamar multumesc
Cristina_ana petrecere frumoasa maine !
Fetelor ma retrag si eu ca nu prea mai pot. Somn usor si vise placute !
_
Maria (28.08.2009)
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Diamar, exact asta am patit eu cu copiii astia ai mei. Andrei a intrat in vacanta, deci sta toata ziua acasa si astazi de 3 ori am incercat sa o adorm pe Emma si el intra peste noi si se ducea naibii somnul fetii. Am creierii pusi pe bigudiuri. De-asta m-as relaxa acum cu un brunetel. Da' nu cu al meu, ca cica e prea obosit! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
e adevarat ca ambii sunt brunetei (pe sotz nu ti-l descriu ca te da pe spate si nu vreau sa ma invidiezi), dar nu exceleaza....pe o scara de la 1 la 10 sunt undeva pe la 5-6...slaba productia...
nasterea a doua putze